- Konu Sahibi ipek prenses
-
Bu endokrin bolumleri bence yeni açıldığı için doktorlar bizim üzerimizde deneye deneye tecrübe sahibi oluyorlar gibime geldi
Evet canım her yıl girdim takip ediyorlardıOoo süper o zaman bende 1 sene dolması gerekiyor Muş MR çekilmem için sen ne kadar aralıkla girdin 1 sene mi geçti MR için
Ben geç gittim endokrinolojiye. Kadın doğumcum uğraştırdı beni.Bu endokrin bolumleri bence yeni açıldığı için doktorlar bizim üzerimizde deneye deneye tecrübe sahibi oluyorlar gibime geldi
Çok şükür canım sevindirici haber şu an prl kaç seninEvet canım her yıl girdim takip ediyorlardı
Ya bana da doktor dedi hamilelik olunca 3.ayı gel bakalım göze zarar veriyor mu diye hamile değilim kalınca korkuyorum ilaç da içilmiyor ya büyürde zarar verirseProlaktin vermiyor zararı. Hipofiz bezindeki adenomu küçültmek için ilacı bırakınca hamilrlikte büyür diyr deniyor sanırım. 5-7 mm idi adenomum. Dostinexi hamileliğimi öğrendiğim 2. Ayda bıraktım. 3 ay önce doğum yaptım. Gözde herhangi bir sorun olmadı. Sorun emzirme. Süt fazlalığı mastit yapıyor, tazyikli süt yüzünden emzirme zorluğu oluşuyor. Ve ilaç alamadığınız için azaltamıyorsunuz sütü.
Salak doktorlar ne kadar zamanımız alıyor demi bende 1 senedir uğraşıyorumBen geç gittim endokrinolojiye. Kadın doğumcum uğraştırdı beni.
Benim doktor hamile kalmadan göze gönderdi gözde sıkıntı var mı baktır diyeYa bana da doktor dedi hamilelik olunca 3.ayı gel bakalım göze zarar veriyor mu diye hamile değilim kalınca korkuyorum ilaç da içilmiyor ya büyürde zarar verirse
108Çok şükür canım sevindirici haber şu an prl kaç senin
Büyüklüğü ne kadardı?Ya bana da doktor dedi hamilelik olunca 3.ayı gel bakalım göze zarar veriyor mu diye hamile değilim kalınca korkuyorum ilaç da içilmiyor ya büyürde zarar verirse
Hala yüksek ama adenom küçülüp prl neden yüksek çıkıyor peki o nasıl oluyor normali 20,25 mis prl nin
Sen doğum yapmışsın ya canım doğumda falan açığa çıkıyor mu bu olayBüyüklüğü ne kadardı?
Ya ben demesem unutuyordu sık sık yeni doktorum. Onunla o kadar alakasız. Zaten hamileyken de doğumdan sonra da prolaktin yüksek çıkacağından. Sorun olmaz merak etmeSen doğum yapmışsın ya canım doğumda falan açığa çıkıyor mu bu olay
Benimki fildir fildir laf peşinde kadın herseyimi öğrenmek istiyor kendi çocuklarının kini kapatıyor benimkini araştırıyor şaştım kaldım valla iyiceYa ben demesem unutuyordu sık sık yeni doktorum. Onunla o kadar alakasız. Zaten hamileyken de doğumdan sonra da prolaktin yüksek çıkacağından. Sorun olmaz merak etme
Peki hamilelikte çok yükseliyor mu prolaktinYa ben demesem unutuyordu sık sık yeni doktorum. Onunla o kadar alakasız. Zaten hamileyken de doğumdan sonra da prolaktin yüksek çıkacağından. Sorun olmaz merak etme
Bilmiyorum işte en son 121 di ilaçsız bi kaç ayda 108 e düştü şimdi sonuç için gidicem gebelikte düşünüyorum belki dostinex verirHala yüksek ama adenom küçülüp prl neden yüksek çıkıyor peki o nasıl oluyor normali 20,25 mis prl nin
Hamilelik istiyorsan zaten hemen ilaca başlatmalı ve haftada 2 yarım başlatmalı bak ben haftada 1 yarım içtim 3 ayda 79 dan 47 anca düştü ama 47 de çok isteBilmiyorum işte en son 121 di ilaçsız bi kaç ayda 108 e düştü şimdi sonuç için gidicem gebelikte düşünüyorum belki dostinex verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?