Prolaktin yüksek olup gebe kalanlar

Ya bana da doktor dedi hamilelik olunca 3.ayı gel bakalım göze zarar veriyor mu diye hamile değilim kalınca korkuyorum ilaç da içilmiyor ya büyürde zarar verirse

Ben bide kayınvalideme demedim bu olayı salak sacma
Her yerde konuşuyor diye şimdilik saklıyorum hamilelik olursa bende ondan korkuyorum açlığa çıkar diye

Sen doğum yapmışsın ya canım doğumda falan açığa çıkıyor mu bu olay
Ya ben demesem unutuyordu sık sık yeni doktorum. Onunla o kadar alakasız. Zaten hamileyken de doğumdan sonra da prolaktin yüksek çıkacağından. Sorun olmaz merak etme

Ya ben demesem unutuyordu sık sık yeni doktorum. Onunla o kadar alakasız. Zaten hamileyken de doğumdan sonra da prolaktin yüksek çıkacağından. Sorun olmaz merak etme
Benimki fildir fildir laf peşinde kadın herseyimi öğrenmek istiyor kendi çocuklarının kini kapatıyor benimkini araştırıyor şaştım kaldım valla iyice

Reactions: Gao
Mesela benim anlamadığım prl için ilaç kullanırken hamile kaldın ve ilacı bıraktın çocuk dogumcsys kadar bu hormon yükselmiyor mi zarar vermiyor mu düşük falan

Bilmiyorum işte en son 121 di ilaçsız bi kaç ayda 108 e düştü şimdi sonuç için gidicem gebelikte düşünüyorum belki dostinex verir
Hamilelik istiyorsan zaten hemen ilaca başlatmalı ve haftada 2 yarım başlatmalı bak ben haftada 1 yarım içtim 3 ayda 79 dan 47 anca düştü ama 47 de çok iste

Gao sen prl ile baş etmişsin hamile kalmissin be doğurmuşsun çok güzel bi haber bu beyinde de tümör yoksa çok bi korkma bence bizler daha hamile
Bile kalamadık canım yolun başında bile değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…