Prolaktin yüksek olup gebe kalanlar

ipek prenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar prolaktin değeri yüksek olup hamile kalan varmı ve hamilelikte göze zarar verdiğini duydum sizde öyle oldu mu lütfen aydınlatır mısınız??

Dostinex kullanıyordum haftada yarım 1 dedi ama yavaş düşürdüğünü hissetmiştim yorumlarda hep haftada 2 defa içiyorlardı yarım yarım şimdi verdiği ilaç ise günlük içiyorum

Aynı dertten muzdaribim aylardır yüksek ilaçla düşüyor gene yükseliyor dostinex kullanıyorum adetlerim düzenli sadece yumrtlamayi kötü anlamda etkiliyormus doktorum hipofiz bezinde adenomdan şüpheleniyor emar cekilmem gerekli ama bir türlü cekilemedim.endokronoloji doktoru istiyor oda yaşadığım şehirde sıkıntılı diye gidemedim

Arkadaşlar prolaktin değeri yüksek olup hamile kalan varmı ve hamilelikte göze zarar verdiğini duydum sizde öyle oldu mu lütfen aydınlatır mısınız??
Merhaba . Benim 49 iken öğrendim yüksekliğini. Regl im düzenliydi yumurtlamam normaldi . Ama ısrarım sonucu doktorum ilaç verdi ve sıfıra düştü. Aradan 3 ay geçtikten donra tekrar ölçtüğümde 40 idi. Yani aslındw yine aralığın üzerine çıkmıştı. Doktor yumurtlamam normal olduğu için ilaç vermedi . 40 ile diğer ay hamile kaldım

MaşAllah hayırlı olsun benim değerim 100 e yakındı

Bende de adenom var emara giriyorum her yıl takipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…