- Konu Sahibi ipek prenses
-
benimde hep yüksek adet düzensizliği yapıyor bu yüzdenDostinex kullanıyordum haftada yarım 1 dedi ama yavaş düşürdüğünü hissetmiştim yorumlarda hep haftada 2 defa içiyorlardı yarım yarım şimdi verdiği ilaç ise günlük içiyorum
Benimde adetlerim düzensiz şu an dostinex mi kullanıyorsu
Kullandım kesti normale dönünce ama yine düzensiz şuan levotiron kullanıyorum tiroit ilacıBenimde adetlerim düzensiz şu an dostinex mi kullanıyorsun
Benim de ilk 45 çıktı 2 ay sonra 33 çıktı doktor ilaç felan vermedi .gebeliğe engel değil dedi . Ama 1.5 yıldır bekliyoruzArkadaşlar prolaktin değeri yüksek olup hamile kalan varmı ve hamilelikte göze zarar verdiğini duydum sizde öyle oldu mu lütfen aydınlatır mısınız??
Merhaba . Benim 49 iken öğrendim yüksekliğini. Regl im düzenliydi yumurtlamam normaldi . Ama ısrarım sonucu doktorum ilaç verdi ve sıfıra düştü. Aradan 3 ay geçtikten donra tekrar ölçtüğümde 40 idi. Yani aslındw yine aralığın üzerine çıkmıştı. Doktor yumurtlamam normal olduğu için ilaç vermedi . 40 ile diğer ay hamile kaldımArkadaşlar prolaktin değeri yüksek olup hamile kalan varmı ve hamilelikte göze zarar verdiğini duydum sizde öyle oldu mu lütfen aydınlatır mısınız??
Kullanıyordum kestik sadece levotiron içiyorum tiroit ilacıBenimde adetlerim düzensiz şu an dostinex mi kullanıyorsun
MaşAllah hayırlı olsun benim değerim 100 e yakındıMerhaba . Benim 49 iken öğrendim yüksekliğini. Regl im düzenliydi yumurtlamam normaldi . Ama ısrarım sonucu doktorum ilaç verdi ve sıfıra düştü. Aradan 3 ay geçtikten donra tekrar ölçtüğümde 40 idi. Yani aslındw yine aralığın üzerine çıkmıştı. Doktor yumurtlamam normal olduğu için ilaç vermedi . 40 ile diğer ay hamile kaldım
Bende de adenom var emara giriyorum her yıl takipteAynı dertten muzdaribim aylardır yüksek ilaçla düşüyor gene yükseliyor dostinex kullanıyorum adetlerim düzenli sadece yumrtlamayi kötü anlamda etkiliyormus doktorum hipofiz bezinde adenomdan şüpheleniyor emar cekilmem gerekli ama bir türlü cekilemedim.endokronoloji doktoru istiyor oda yaşadığım şehirde sıkıntılı diye gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?