Prolaktin yüksek olup gebe kalanlar

Sizin adenomunuz var ve prolaktininiz yüksekse büyük ihtimalle siz de böyle çok süt derdiyle uğraşacaksınız.
Canım ilk 79 da öğrendim prolakton yüksekliğini adenom da var 3,4 mmm dedi daha önce bir düşük yaotim
Doktorlar belki de düdüğün sebebi prolaktin di dedi

Reactions: Gao
Benim adetim geciktiği ay neden de tahlil yaptı prolaktin 80 civarı çıktı üstte de yazılmış hipofizle alakalı olabilir diye dr mr istedi mrı çektiremedim dişimde retainer vardı derken sonraki ay hamile kaldım. Prolaktin hormonu düşüp yükselebilen bir hormonmuş altında yatan nedenler varsa bilmem ama bende böyle oldu

İlaç kullandınız mı peki bu süre içinde

Çoğunlukla adenom dan kaynaklı çıkıyormuş ama adenom olmadan da yukselebiliyor Muş sizinki stresten kaynaklıdır belki de o yüzden kolay hamile kalabildiniz

Dostinex i haftada 2 yarım mı kullanıyordun
Çeyrekle başlattı, uzun süre öyle devam etti, baktı düşmüyor, yarıma geçirtti uzun süre sonra. Çok uzun süre kullandım çeyreği haftada 2. Onun yüzünden 1 senem gitti. Neden adet ollamadığımı çözemedi önce. 6 ay öyle geçti. Sonra şundandır bundandır derken ilaçla anca düşürdük yedi 1.5 senemi adama kılım.

Yaaa bende de aynı durum yorumları okudum
Burdan hepsi pazartesi perşembe yarim iciyorum
Yazıyorlardı bejim doktor da haftada 1 yarım dedi beni de düşürmedi ben gidip arada kontrol ettiriyordum en son 47 de kaldı ama 3 aydır uğraşıyorum doktor ayda da gel demiyor 3 ay sonra gel diyor düşüyor mu çıkıyor mu 3 ay boşu boşuna gitti 3 ay sonra gittim bu sefer düşmemiş çok dedi ilacı değiştirdi

Evet sonrasında adet gecikmesi yaşamadım ben normalde adet gecikmesinde dra da gitmezdim ama o zaman çocuk düşündümüz için hani neden gecikme oluyor bakılsın bir durum varsa diye gitmiştim doğum sonrasında adet düzensizliği olmadığı için gitmedim tekrardan baktırmadım hiç bile Gao

Doktor değiştirmediğim için pişmanım. İmkanınız varsa değiştirin. Değişik göz olur

Canimmbence ihmal etme bu durumu seninki neyden kaynaklı belli değil git sonucunu kulağın duysun gerekirse MR isterler zaten ama beyinde tümör prolaktinin en büyük sebeplerinden biri

Anladım. İnşallah yoktur bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…