Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba canım ben regl 3 . günü prolaktin tahlili yaptırıyorum ve regl 12 . günü de dr (alttan) ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakıyor yani regl iken değil regl in ilk gününden sayarak 12. günde ultrasonla bakılıyor çünkü 12 . ve 14 . günler yumurtlama günleri . prolaktin kişiden kişiye değişiyor aslında kimi bayanda yumurta hiç oluşmuyor prolaktin yüzünden kimisindede oluyor ama boyutu küçük oluyor . mesela bende yumurta oluşuyor ama küçük o nedenle klomen kullandım yumurtalarımın kalitesini arttırmak için ... a.s.

hoşgeldin aramıza gülkaya umarım güzel vakit geçirirsin aramızda :teytey:

anladım canım teşekkürler cevabın için acaba regl dönemindede ultrasonda bakıyo doktor o zamanda yumurtaları gösteriyo o yumurtayla öbürü farklımı acaba:) kafam karıştı cünkü ben regl döneminde 2.gün girdim ultrasona o esnada gösterdi doktor yumurtaları

[Çok teşekkür ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun....kaydirigubbakcemile5

doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı yaşlara . yeni yaşın hayattan istediğin her şeyi getirmesi dileklerimlea.s.[/QUOTE]

herkese günaydııınnnnn....
nerdesiniz kzılarrrr...
ben bugün adet olcam , demedi demeyin,,, çünkü 2 kere kahverengi akıntı geldi.. kırmızıların gelmeside yakındır..
-tatlicadiarzu-

Selam benim sonuçlar geldi.prolaktinim düşmüş.doktoro beklemeden gideyim diyordumya bu sefer devlet hastanesine gittim.max.26,5 larda görülüyo normali benimde 27 çıkmış.raporda herhangi bir uyarı görünmüyor ama çarşamba sonucu göstereceğim doktora bakalım ne dicek..Kan verdiğimde banada seni regl döneminde muayene edeceğim dedi hakkımızda hayırlısı..
Ama canım çok sıkkın bugüne kadar eşim hiç muayene olmamıştı.Onada sayım yapıldı değerler çok düşük çıktı.Şubatın ortalarında ultrasyona girecek...bakalım sebep ne çıkacak..O yüzden arkadaşlar çocuk düşündüğünüzde eşlerinizide yanınızda olmaya çağırın ve herşeyi beraber götürün.Malum tek taraflı çocuk sahibi olunmuyor...

herkese günaydııınnnnn....
nerdesiniz kzılarrrr...
ben bugün adet olcam , demedi demeyin,,, çünkü 2 kere kahverengi akıntı geldi.. kırmızıların gelmeside yakındır..
-tatlicadiarzu-

Çok üzüldüm yaaaaa...erken gelmiş ama galibaaaaa...

çok haklısın canım.. herşey eşit bu yolda mutlaka...
doktora gittikten sonra bizede haber ver tamam mı canım, inşaallah hayırlı haberlerle dönersin..
prolaktinin yüksek değil bu arada.. tam sınırdasın...

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :)

1-)doremi...................................: 4 şubat olmak üzere
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

tatlım, adet ağrım var hafif ve 2 kere kahverengi damla geldi, yani adetim başlıcak ama başlayamıyo.. olucam kesin
Olumsuz düşünme yaa hayırlısı bakalım ..Benimde tuvalete gittiğimde hafifçe kasıklarımda ağrı oluyor ve hafif yanma var tuvaletimi yaparken bende ümitsizim ama bakalım hayırlısı....

Olumsuz düşünme yaa hayırlısı bakalım ..Benimde tuvalete gittiğimde hafifçe kasıklarımda ağrı oluyor ve hafif yanma var tuvaletimi yaparken bende ümitsizim ama bakalım hayırlısı....

canım sen niye ümitsizsin ya öle deme bak kızarım ha.. klava:
test yapsam çıkar aslında. benim ilk hamileliğimde 2 gün önceden çıkmıştı. en azında olup olmadığını bilmiş olurum ama kötü sonucu öyle görmek istemiyorum bir yandan da (

Walla belirtiler onu da gösteriyor o yüzden bakalım hayırlısı dedim yaa bu ay biz bebek için 1 yada 2 kere birlikte olduk prolaktinim düşük çıktığında ilacı bıraktığımda aslında bende yapsam mı test diye düşünmüyor değilim.Ama senin gibi bende üzülmek istemiyorum ...1 gün daha bekle bakalım olmazsa bir test yap meraktan ölücem şimdi Umud listemizin yüzü gülsün bu ay ne olur:CüvCüv:

bugün olmazsam çarşambaya kadar beklerim canım...
geçen gün rüyamda ne gördüm biliyomusun?
wc ye giriyorum çamaşırımda küçük bi leke aynı dünki gibi.. aynısı yaaaa..
ayy diye bi üzülüyorum öle bakakalıyorum çamaşırıma..
ama dün wc de kahverengi lekeyi görünce çok üzüldüm ay adet geliyor dedim sonra rüyam aklıma geldi ve kalakaldım ... aynısıydı çünküü.. bana malum olur zaten.. eskidende hamile olduğumu rüyamda görmüştüm.. şimdide bu çıktı..
bu rüyada çokkendini kaptırma diyor herhalde

Tamamen psikolojik iste bende bugün rüyamda sol gögsümden süt aktığını gördüm eşime bağırıyorum bak hastalığım geçmiş artık süt geliyor diyorum.Sonra rüyamda eşimle babası hastaneden müjdeli haberle geliyorlar hamilesin diye ben bir ağlıyorum bir seviniyorum...Sonra elimi karnıma götürüyorum hoşgeldin Canım Meleğim diye .....Uyurken birden kalkıyorum ve ensemde ki saçlarım uzamış ve bembeyaz saçlar olduğunu görüyorum ve sonra hala bebeğim yok ama saçlarım beyazladı diye üzülüyorum.Çok karışık rüyalardı sabaha karşı gördüm bide telefonum alarmı çaldı da uyandım ....Hayır olsun ne demekse bunlar kafam benimde çok karışık anlatamıyorum eşime de üzülmesin diye senağlama:uhm:

canım öncelikle rüyaların çok güzel... iyiye yoralım iyi olsun..
bu rüyan inşaallah gerçekleşir canım, inan o kadar çok sevinirim kiiii :dance:
allah yardım etsin bize...

canım öncelikle rüyaların çok güzel... iyiye yoralım iyi olsun..
bu rüyan inşaallah gerçekleşir canım, inan o kadar çok sevinirim kiiii :dance:
allah yardım etsin bize...

Amin canım benim inşallah çok dua ediyorum burada tanıdım yaa seni umud listesinde tüm olan arkadaşlarıma ve bana da nasip eder anne olmak ...Hayırlısı herseyin :1hug:

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :)

1-)doremi...................................: 4 şubat olmak üzere
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

cnm doremi dediğin gibi belkide karşılaşmışızdır. bende işletme bölümündeydim ama 2. sınfda muhasebede tanıdığım arkadaşlarım vardı ayşegül falan adları pek aklıma gelmiyorr..
Burda tanışmak varmışş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…