selam canlarım nasılsınız ben ayın 5 ını getıremedım gıttı kafayı sıyırıcam yaaaaaa
cnm doremi dediğin gibi belkide karşılaşmışızdır. bende işletme bölümündeydim ama 2. sınfda muhasebede tanıdığım arkadaşlarım vardı ayşegül falan adları pek aklıma gelmiyorr..
Burda tanışmak varmışş :)))
doremi beni de ekle canım
kızlar doktora gıttım bugunn
persembe catlatma ıgnesı vurulacagımmm...
doktorum parlodele devam dedıı
etkısını gostermeye baslamıss yanı öle dedıı..
aama su parlodel hersabah bana mıde bulantısı yapıyoo yaa
cok halsız oluyorum halaaa sızdede oylemııı
ayın 14 unde beta hcg yaptıracagımm
doktorum bu ay hamıle kalma ıhtımalım %60 mış oyle dedıı
hepımızın hakkında hayırlısı olsun:CüvCüv::CüvCüv:
ınsallah olmayız cnm..
onceden benım reglden once sureklı agım olurdu kasıkta ve belde 1 hafta onceden olurdu sımdı ıse arada bı oluyo ve gıdıyo bıde sabhları ılk kalktıgımda ılk 10 dk mıdem acayıp bulanıyo ama sonra gecıyo psıkolojıkmı acaba ya off kafayı yıcem daha 3 gun var acaba test yapsam cıkarmı sence cnm
saol caNm allah hepımızın kucagını doldursuncanım hadi hayırlısı bakalım, çok sevindim...
inşaallah bu ay beklediğin meleğine kavuşursun..
parlodeli ben yan etkilerinde dolayı kullanamamıştım canım, o yüzden dostinex kullandım..
bak sende ne güzel etki etmeye başlamış.. çok sevindim canım..
arkadaşlar bu ay benim için bitti maalesef... dün geglioldum, 28 günde geldi adetim..
ama iyiyim... nedense anlamsız bir sakinlik de var içimde mirmirmirmir
allah önümüzdeki ay yüzümü güldürür inşaallah :Saruboceq:
Canım yaaa üzülme ne olur hayırlısı sağlıklı ol da sen önemli olan o ...:1hug:
Sanırım bende olucam yaaaarkadaşlar bu ay benim için bitti maalesef... dün geglioldum, 28 günde geldi adetim..
ama iyiyim... nedense anlamsız bir sakinlik de var içimde mirmirmirmir
allah önümüzdeki ay yüzümü güldürür inşaallah :Saruboceq:
Sanırım bende olucam yaaaKasıklarımda ağrı var hafifte akıntım var buay bende umudsuzlar listesinde olabilirim .9 şubatta daha var ama erken regl olma durumu da olabilir haberdar ederim sizleri:a015:
çok az ama regl olmadan önce gelir benim hafiften ne bilim içimde pek umud yok....
canım dur bakalım hemen öyle düşünme.. daha neredeyse bir haftan var. akıntın varsa bu iyiye işaret..
çok haklısın canım.. herşey eşit bu yolda mutlaka...
doktora gittikten sonra bizede haber ver tamam mı canım, inşaallah hayırlı haberlerle dönersin..
prolaktinin yüksek değil bu arada.. tam sınırdasın...
EVET CANIM.DOKTORA GİTTİGİMDE BİLDİRECEĞİM.SENDE ÜZÜLME LÜTFEN HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIĞIMIZ BİLİYORSUN..ÖBÜR AY OLUR İNŞALLAH..BENİM KAN DEĞERLERİMDE ÇOK DÜŞÜK MESELA ONUNDA TEDAVİSİNİ GÖRDÜM AMA İLAÇLARI BIRAKINCA DEĞERLER ESKİ HALİNİ ALIYOR....HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK UNUTMAYALIMM...BİR GÜN BEBEKTE OLUR İNŞALLAH..