bu stresle prolaktin yine yükselirmi diye de korkuyorum aslında... benneyaptımki
dostinex içerkende yükselmez sanırım yoksa yükselir mi
dostinex içerkende yükselmez sanırım yoksa yükselir mi
yok canım dostinex kullanırken yükselmez ama bu benım ıkıncı prolactin tedavim. üç ay once prl normal seviyeye düştü diye ilacı bıraktım sonra aradan ıkı ay geçti bi test yaptırayım dedim ve baktım yıne fırlamış. ıkıncı tedaviye başladım. şimdi muhtemelen yine düşmüştür ama test için regl gununu beklemem gerekiyor neyse az kaldı oğrenırım yakında hmmm birde gecen ay hiç yumurta gözükmedi o yuzden bu ay birde klomen içtim kızlar kocaman yumurtam oldu :) ve allaha şükür çatlama iğnesine gerek kalmadan kendisi çatladı :)
bu prolactin ömür boyu bizimlemi kalacak bilmiyorum
yok yükselmez canım... merak etme sen :)
korkarım hep bizimle kalacak benim 3 senedir var prolaktin problemim bende yumurta oluyor ama küçük bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum inşallah yüce RABBİM dualarımızı kabul ederde çabalarımızı boşa çıkartmaz sağlıklı güneşlerimizi verir bize tüm isteyenlere :Saruboceq: ben ne kadar kurtulmaya çalışsamda prolaktin bırakmıyor peşimi hayırlısı olsun bakalım
:1shok:
evet canım mesela ben ılacı almaya unuttuğum gece göğüs ucu kasıntımdan duramıyorum. acayıp bişey bu prolaktin. hemen göğüslerimden belli ediyor yukseldığını.
benim gögüslerimde ne kaşıntı ne de akıntı oldu şimdiye kadar ALLAH a şükür olmasında inşallah başa gelen çekiliyor ALLAH ım daha beterinden esirgesin bizleri:Saruboceq:
kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşça kaln
merhaba kızlar ben bugun regl oldum normal tarıh ayın 6 ama moralım cok bozuk..
arkadaşlar benim kafama takılan bir sey var simdi ben adetin ikinci günü hormon tahlili yaptırdım ve ultrasonda doktor baktı işte sagda su kadar yumurta var felan diye söyledi adetliyken görülen yumurtalar ile hamile kalınacağı zaman yani bana doktor adetin 12 ve 18 günleri arası ilişki önerdi bu zamanlardaki yumurta arasındaki fark nedir deniliyor ya prolaktin yumurtlamayı engelliyo diye sizede adetliyken mi bakılıyo yumurtlayıp yumurtlamadığınız yoksa adet bittikten sonra mı
yok canım dostinex kullanırken yükselmez ama bu benım ıkıncı prolactin tedavim. üç ay once prl normal seviyeye düştü diye ilacı bıraktım sonra aradan ıkı ay geçti bi test yaptırayım dedim ve baktım yıne fırlamış. ıkıncı tedaviye başladım. şimdi muhtemelen yine düşmüştür ama test için regl gununu beklemem gerekiyor neyse az kaldı oğrenırım yakında hmmm birde gecen ay hiç yumurta gözükmedi o yuzden bu ay birde klomen içtim kızlar kocaman yumurtam oldu :) ve allaha şükür çatlama iğnesine gerek kalmadan kendisi çatladı :)
bu prolactin ömür boyu bizimlemi kalacak bilmiyorum