Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

dostinex içerkende yükselmez sanırım yoksa yükselir mi

yok canım dostinex kullanırken yükselmez ama bu benım ıkıncı prolactin tedavim. üç ay once prl normal seviyeye düştü diye ilacı bıraktım sonra aradan ıkı ay geçti bi test yaptırayım dedim ve baktım yıne fırlamış. ıkıncı tedaviye başladım. şimdi muhtemelen yine düşmüştür ama test için regl gununu beklemem gerekiyor neyse az kaldı oğrenırım yakında hmmm birde gecen ay hiç yumurta gözükmedi o yuzden bu ay birde klomen içtim kızlar kocaman yumurtam oldu :) ve allaha şükür çatlama iğnesine gerek kalmadan kendisi çatladı :)
bu prolactin ömür boyu bizimlemi kalacak bilmiyorum

korkarım hep bizimle kalacak benim 3 senedir var prolaktin problemim bende yumurta oluyor ama küçük bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum inşallah yüce RABBİM dualarımızı kabul ederde çabalarımızı boşa çıkartmaz sağlıklı güneşlerimizi verir bize tüm isteyenlere :Saruboceq: ben ne kadar kurtulmaya çalışsamda prolaktin bırakmıyor peşimi hayırlısı olsun bakalım

:1shok:
evet canım mesela ben ılacı almaya unuttuğum gece göğüs ucu kasıntımdan duramıyorum. acayıp bişey bu prolaktin. hemen göğüslerimden belli ediyor yukseldığını.

hemde ne ılaçkolik olduk :) bide şimdi dostinexin yanına klomen çıktı. millette tek bir sorun var bız nelerle uğrasıyoruz bakalım şimdi reglim bitince hsg cekilecek,insallah tupleim temız cıkarda bır problemım dha olmaz kızlar ya cok endıselıyım.

:1shok:

evet canım mesela ben ılacı almaya unuttuğum gece göğüs ucu kasıntımdan duramıyorum. acayıp bişey bu prolaktin. hemen göğüslerimden belli ediyor yukseldığını.

benim gögüslerimde ne kaşıntı ne de akıntı oldu şimdiye kadar ALLAH a şükür olmasında inşallah başa gelen çekiliyor ALLAH ım daha beterinden esirgesin bizleri:Saruboceq:

kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşça kaln

benim gögüslerimde ne kaşıntı ne de akıntı oldu şimdiye kadar ALLAH a şükür olmasında inşallah başa gelen çekiliyor ALLAH ım daha beterinden esirgesin bizleri:Saruboceq:

amin canım benım insallah kısa zamanda kurtulucaz hepimiz. allaha şukur bendede akıntı yok :enbuyukkk::enbuyukkk:

merhaba kızlar ben bugun regl oldum normal tarıh ayın 6 ama moralım cok bozuk..

kızlar ploraktın testı adetlıyken yapılıyor degılmı normalde yapılıyormu bılgı verırmısınız.

merhaba kızlar ben bugun regl oldum normal tarıh ayın 6 ama moralım cok bozuk..

canım çok üzüldüm bende bugün yada yarın bekliyorum, 4 şubattan erken gelicek herhalde... karnım ağrımaya başladı... moralim bozuk benimde ((

bu arada prolaktini ben ölçtürücem zaman adetimi beklemiyorum ama adet olurkende yapıyolar. doktordan doktora değişiyor canım...

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :) :CüvCüv:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

arkadaşlar benim kafama takılan bir sey var simdi ben adetin ikinci günü hormon tahlili yaptırdım ve ultrasonda doktor baktı işte sagda su kadar yumurta var felan diye söyledi adetliyken görülen yumurtalar ile hamile kalınacağı zaman yani bana doktor adetin 12 ve 18 günleri arası ilişki önerdi bu zamanlardaki yumurta arasındaki fark nedir deniliyor ya prolaktin yumurtlamayı engelliyo diye sizede adetliyken mi bakılıyo yumurtlayıp yumurtlamadığınız yoksa adet bittikten sonra mı

canım hiç bakmadı doktor bana bu şekilde bilmiyorum ki..
prolaktinde bir tek tahlil yapıyor o kadar

patrica arkadaşımız demiş ya hic yumurta gözükmedi acaba bunu adetliyken mi söyledi yoksa adet sonrasımı onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…