Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

patrica arkadaşımız demiş ya hic yumurta gözükmedi acaba bunu adetliyken mi söyledi yoksa adet sonrasımı onu merak ettim

anladım canım, ama keşke bu konuyla ilgili bir bilgim olsaydı da sana yardımcı olabilseydim..
patrica gelir gelmez sorarız ona, olur mu canım?

A-z üzülme bir daha ki sefere yaaa(( Benimde pek ümidim yok bakalım hayırlısı hepimiz için...Doremi bozma moralini yaaa sende sabır ne diyelim .Bana doktorum hiç öyle regli döneminde gelip ölçtür demedi.Zaten regli iken yüksek çıkar diye tahmin ediyorum.

canım hoşgeldin... nasılsın...
benim bugün hiç keyfim yoktu.. ha adet olucam diye bekleyip durdum..sanırım ki bu ay erken gelecek, yani 28 günde olabilirim, bu da yarını gösteriyor.. yarını bir yırtarsak içim biraz olsun umut dolacak..
öteki hamileliğimle karşılaştırıyorum ama doğru düzgün bir belirti bile yok. sadece adet ağrısı var hafiften.. bu da benim sonucu görmeme neden oluyor şimdiden (
napalım ya hayırlısı bakalım...

İyiyim canım ne olsun bugün durgunum biraz biryanda da sevinçliyim bugün benim doğum günüm yaş 30 oldu yani yaşlandım artık walla bende regli belirtisi bile yok evde butün gün oturdum eşimde çalışınca haftasonları birsey yapmak bile gelmiyor.Bugün kanepeye uzandım tv seyrediyorum sanki vücüdumda karıncalanma hissettim üşüyorum sandım tuvalete giderken hep gögüsümde değişiklik var mı diye bakyorum meme ucumdan hala yeşilimsi sıvı geliyor bunda beni tedirgin ediyor acaba yükseldimi diye prolaktinim diye regli olursam bittikten sonra yine doktoruma gidicem bakalım .Tam horman tahlilleri isteyeceğim sebebi sadece prolaktin mi yoksa başka bir neden var mı diye?

slm kızlar gülay ben bir kaç gün önce dr.a gittim prolaktin seviyem önce 55 ti şimdi 49 önce dostinex kullandım düştü.2ay kullanmadım çıkmış ama dr.um bu sefer ilaç vermedi. çünkü adetim düzenliydi ve yumurtlamamın düzgün olduğunu da söyledi.bebiş istiyorum 7 aydır. prolaktinde sorun olmadığına göre inşallah önümüzdeki aylarda olur kızlar dua edin.Allah hepimize hayırlısının iyisini versin...

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
İYİKİ DOĞDUUUNNN PANCUBEN....
İYİKİ DOĞDUUUNNN PANCUBEN....
İYİKİ DOĞDUUUNNN.........
İYİKİ DOĞDUUUNNN.........
MUTLU YILLAAAARRRR SANAAAAAAAAAAAAAAAA... Şeniz

Canım arkadaşım; bu yeni yaşında rabbim sana tompiş yanaklı, güler yüzlü, hiç seni üzmeyen minicik bir bebek nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....

hoşgeldin canım...
ne güzel bak yumurtlamanda ve adetlerinde bir sorun yokmuş.. bebeğin gelir inşaallah hemen merak etme canım benim..
bu prolaktin 2 ayda bir tahlil yaptırıpta kontrol altında tutmak gerekiyor canım.. maalesef ki hapın etkisi çok uzun sürmüyor..

ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA CÜMLEMİZE BİR MELEK NASİP ETSİN VE BU HASTALIKTAN KURTULMAYI NASİP ETSİN...ÇOK SAĞOL CANIM İYİ Kİ TANIDIM SENİ YAAkaydirigubbakcemile5:içelim:a.s.a.s.

teşekkür ederim canım hoşbulduk.evet dr.da öyla söyledi strese girmeden kafama takmadan beklememiz gerektiğini söyledi mrda çekindim çok şükür birşey çıkmadı.artık hayırlısı bakalım kısa oldu ama çıkmam lazım canım kib görüşürüz

ok canım görüşürüz...
sana stressiz günler dilerim :))))))))))))))))))))))))))))))))

Canım ben çıkıyorum eşim gelir birazdan tekrardan teşekkür ediyorum yarın güzel bir haftaya başlarız umarım hayırlı haberler almayı nasib edelim güzel şeyler düşünelim umarım buayda karamsar olmayız ....Hayırlısı en başta Allahtan tabii ki ....İyi akşamlar canım

tamam tatlım güle güle..
inşaallah dediğin gibi olur,, iyi dileklerin için saol bitanem.. görüşmek üzere..

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :) :CüvCüv:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?
:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :) :CüvCüv:

1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?
:ecrin_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…