Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

selam canlarım nasılsınız ben ayın 5 ını getıremedım gıttı kafayı sıyırıcam yaaaaaa

selam canlarım nasılsınız ben ayın 5 ını getıremedım gıttı kafayı sıyırıcam yaaaaaa

iyiyiz cnm.benim içinde aynen bu ay geçmek bilmedi. hepimiz için hayırlısı olur inş..
bu ay bbeişlerimizin haberini alırız inş. bende 6 sında olmam lazım ama şimdiden adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. niye bilmiyorum...

ınsallah olmayız cnm..

onceden benım reglden once sureklı agım olurdu kasıkta ve belde 1 hafta onceden olurdu sımdı ıse arada bı oluyo ve gıdıyo bıde sabhları ılk kalktıgımda ılk 10 dk mıdem acayıp bulanıyo ama sonra gecıyo psıkolojıkmı acaba ya off kafayı yıcem daha 3 gun var acaba test yapsam cıkarmı sence cnm

cnm doremi dediğin gibi belkide karşılaşmışızdır. bende işletme bölümündeydim ama 2. sınfda muhasebede tanıdığım arkadaşlarım vardı ayşegül falan adları pek aklıma gelmiyorr..
Burda tanışmak varmışş :)))

canım benim tanıdığım bir bursalı ayşegül birde erdek li ayşegül vardı..
biz senle kesin karşılaşmışızdır... ya bak hiç aklına gelirmi dimi, dünya küçük valla bi kere daha inandım.. ta burda kk da okuldan biriyle karşılaşmak çok ilginç, valla az daha zorlasak birbirimizi kesin tanıyor çıkarız naniknanik

kızlar doktora gıttım bugunn
persembe catlatma ıgnesı vurulacagımmm...
doktorum parlodele devam dedıı
etkısını gostermeye baslamıss yanı öle dedıı..
aama su parlodel hersabah bana mıde bulantısı yapıyoo yaa
cok halsız oluyorum halaaa sızdede oylemııı
ayın 14 unde beta hcg yaptıracagımm
doktorum bu ay hamıle kalma ıhtımalım %60 mış oyle dedıı
hepımızın hakkında hayırlısı olsun:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar doktora gıttım bugunn
persembe catlatma ıgnesı vurulacagımmm...
doktorum parlodele devam dedıı
etkısını gostermeye baslamıss yanı öle dedıı..
aama su parlodel hersabah bana mıde bulantısı yapıyoo yaa
cok halsız oluyorum halaaa sızdede oylemııı
ayın 14 unde beta hcg yaptıracagımm
doktorum bu ay hamıle kalma ıhtımalım %60 mış oyle dedıı
hepımızın hakkında hayırlısı olsun:CüvCüv::CüvCüv:

canım hadi hayırlısı bakalım, çok sevindim...
inşaallah bu ay beklediğin meleğine kavuşursun..
parlodeli ben yan etkilerinde dolayı kullanamamıştım canım, o yüzden dostinex kullandım..
bak sende ne güzel etki etmeye başlamış.. çok sevindim canım..

ınsallah olmayız cnm..

onceden benım reglden once sureklı agım olurdu kasıkta ve belde 1 hafta onceden olurdu sımdı ıse arada bı oluyo ve gıdıyo bıde sabhları ılk kalktıgımda ılk 10 dk mıdem acayıp bulanıyo ama sonra gecıyo psıkolojıkmı acaba ya off kafayı yıcem daha 3 gun var acaba test yapsam cıkarmı sence cnm

canım belkide yarın yada yarından sonra testte çıkabilir..
fakat mide bulantıları için daha erken, o psikolojik olabilir işte,,, çünkü 6. haftada anca başlar mide bulantıları, tabi herkesde aynı olacak diye birşey yok..
başka bi belirtin varmı canım şuan yaşadığın..
ay hadi inşaallah hamilesindir yaaaaaaaaaaaaaa...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hadi hayırlısı bakalım, çok sevindim...
inşaallah bu ay beklediğin meleğine kavuşursun..
parlodeli ben yan etkilerinde dolayı kullanamamıştım canım, o yüzden dostinex kullandım..
bak sende ne güzel etki etmeye başlamış.. çok sevindim canım..
saol caNm allah hepımızın kucagını doldursun

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :)

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu :KK43: senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu :KK43: senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

arkadaşlar bu ay benim için bitti maalesef... dün geglioldum, 28 günde geldi adetim..
ama iyiyim... nedense anlamsız bir sakinlik de var içimde
mirmirmirmir
allah önümüzdeki ay yüzümü güldürür inşaallah :Saruboceq:

arkadaşlar bu ay benim için bitti maalesef... dün geglioldum, 28 günde geldi adetim..
mirmirmirmir

Canım yaaa üzülme ne olur hayırlısı sağlıklı ol da sen önemli olan o ...:KK43::1hug:

Canım yaaa üzülme ne olur hayırlısı sağlıklı ol da sen önemli olan o ...:KK43::1hug:

yok canım üzülmüyorum merak etme..
kısmet tatlım bu işler..
ayıptır sölemesi ama zaten yumurtlama günlerinde (benim moral bozukluğumdan dolayı) çok ilişkide bulunamamıştık.. ondan bazen hiç beklemiyorum diyip duruyordum..
fakat kürtajdan sonra 28 günde adet olmama ve adetimin düzenli gitmesine sevindim açıkçası....

mirmirmirmir
Sanırım bende olucam yaaa:KK43: Kasıklarımda ağrı var hafifte akıntım var buay bende umudsuzlar listesinde olabilirim .9 şubatta daha var ama erken regl olma durumu da olabilir haberdar ederim sizleri:a015:

Sanırım bende olucam yaaa:KK43: Kasıklarımda ağrı var hafifte akıntım var buay bende umudsuzlar listesinde olabilirim .9 şubatta daha var ama erken regl olma durumu da olabilir haberdar ederim sizleri:a015:

canım dur bakalım hemen öyle düşünme.. daha neredeyse bir haftan var. akıntın varsa bu iyiye işaret..

prolaktinden sonra
hamişliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat
regl oldusenağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat
regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

çok haklısın canım.. herşey eşit bu yolda mutlaka...
doktora gittikten sonra bizede haber ver tamam mı canım, inşaallah hayırlı haberlerle dönersin..
prolaktinin yüksek değil bu arada.. tam sınırdasın...

EVET CANIM.DOKTORA GİTTİGİMDE BİLDİRECEĞİM.SENDE ÜZÜLME LÜTFEN HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIĞIMIZ BİLİYORSUN..ÖBÜR AY OLUR İNŞALLAH..BENİM KAN DEĞERLERİMDE ÇOK DÜŞÜK MESELA ONUNDA TEDAVİSİNİ GÖRDÜM AMA İLAÇLARI BIRAKINCA DEĞERLER ESKİ HALİNİ ALIYOR....HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK UNUTMAYALIMM...BİR GÜN BEBEKTE OLUR İNŞALLAH..:emir_bebek::emir_bebek:

EVET CANIM.DOKTORA GİTTİGİMDE BİLDİRECEĞİM.SENDE ÜZÜLME LÜTFEN HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIĞIMIZ BİLİYORSUN..ÖBÜR AY OLUR İNŞALLAH..BENİM KAN DEĞERLERİMDE ÇOK DÜŞÜK MESELA ONUNDA TEDAVİSİNİ GÖRDÜM AMA İLAÇLARI BIRAKINCA DEĞERLER ESKİ HALİNİ ALIYOR....HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK UNUTMAYALIMM...BİR GÜN BEBEKTE OLUR İNŞALLAH..:emir_bebek::emir_bebek:

inşaallah canım..
herşeyin hayırlısı bakalım...

X