- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
kızlar prolaktın en demek ben guya dra gittim bana bir test yaptı elıme tutturdu ne bir yorum ne bişiy ne nedır bılmıyorum.normal dedı okadar.bu başlıgı görunce sevındım nolur biri bana analtsın endır bu birde ben dun yaptdım adetımın 2gunu prolaktın 29,6 dıyor nasıl acaba ref aralıgı 3,24-29,12 benmım yakın acab kötumu nedır bu
hayır canım yüksek değil. tam sınırda.. ama yükselmesin dikkat et.. bunun içinde 2 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol altında tutman gerekiyor.. senin herhangi bir sorunun olduğu için mi doktor sana bu testi yaptı ?
ama korkulacak bir şey değil. prolaktin süt hormonudur ve stres hormonu..
sağlıklı günler dilerim canım...:)
sağol cnmmm ben ilkkes adetım gecıkınce cuma gittim hamilede cıkmadım ozaman sordum acaba 5aydır endne cocuk olmadı dıye oda regl olunca gel dedı bende pazar oldum 2,gun gittim cnm bu testı yaptı ama sonucları elıme tuttrdu kendı cıkmsıt telle aradım hersey normal dednı ve kapandı tel ne nedır ben anlamdım ona canım sıkıldı bedne szie sordum sağolun
anladım canım..
proaktinin yüksek olması gebeliği engelliyor. yani yumurta oluşmuyor prolaktinden dolayı..
bunun için bende tedavi gördüm iki kere. ilkinde hemen hamile kaldım ama maalesef kaybettim.
şimdi ise tedavim bitti ve bekliyorum. hayırlısı bakalım..
sende bebek istiyosun anladığım kadarıyla, inşaallah çok beklemezsin canım.. allah tez zamanda nasip etsin..
ayy cnm sağol .inş gene kalırsın bu kes hayılrısı ile kucagına alırısn.ewet bedne düşünüyorum cnm artık.içim rahat etmedı baska doktordan randevu aldım cuma gidip ona göstercem belkı sorulrıma cevap bulurum
Günaydın canım nasılsın?
herkeze merhaba nasılsınız?
doremi cnm hastalanmışsın. hayırlısı olsun tatlım. önümüzdeki ay olur inş.
bu arada bende dayanamadım bugün gittim kan verdim sonucu 3 e alıcam çıkmayacağını biliyorum her ay olduğu gibi ama napim dayanamıyorum söz geçiremiyorum beynime içim rahat etsin diye yaptırdım bakalım artık. dualarnızı bekliyorum. hayırlısı olur inş...
canım belkide yarın yada yarından sonra testte çıkabilir..
fakat mide bulantıları için daha erken, o psikolojik olabilir işte,,, çünkü 6. haftada anca başlar mide bulantıları, tabi herkesde aynı olacak diye birşey yok..
başka bi belirtin varmı canım şuan yaşadığın..
ay hadi inşaallah hamilesindir yaaaaaaaaaaaaaa... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyiyim tatlım sen nasılsınnn...
varmı belirti. bugün ne durumdasın bakalım :)
ah canım hadi inşaallah mutlu haberlerle dönersin..
allah yüzünü güldürür inş...
hemen haber ver emi.. merak ederim yoksa..:))
selam kızlar bugun benım 28, gunum ama regl belırtısı yok sadece cok azıcık belım agrıyo ya napıcam bılmıyorum test alsam erkenmı olur offf oysakı onceden regl sancısından kıvranırdım akıl verın
bana ya
arkadaşlar bu ay benim için bitti maalesef... dün geglioldum, 28 günde geldi adetim..
ama iyiyim... nedense anlamsız bir sakinlik de var içimde mirmirmirmir
allah önümüzdeki ay yüzümü güldürür inşaallah :Saruboceq:
selam umutsuzluğa kapılma hemen bir daha ki ay hamiş olursun inşallah hayırlısı olsun canım bende üzüldüm ilk okuyunca demekki bu ay hayırlısı böyleymiş umutsuzluğa kapılmak yok
saol canım benim..
yok kapılmıyorum umutsuzluğa..
belki böylesi daha iyi oldu.. çünkü kürtajdan sonraki ikinci adetim. belki rahim daha yeni toparlanıyodur.. hayırlısı buymuş ki bu olmuş... allah önümüzde ki ay güldürsün beni ve tüm isteyenleri inşaallah...
ayrıca 28 günde adet görmem de sevindirdi beni. demek ki ters giden birşey yok diye düşündüm..
sen napıyosun canım, varmı belirtin..