hepimiz için hayırlısı olsun tatlım bu mübarek günde büyük ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul ederde sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güneşlerimizi gönderir bize:Saruboceq:
ben sana hayatımızda umutsuzluk diye birşey olmayacak dememişmiydim kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook neden karamsarız yine umut olmadan olur mu hiç aa ne kadar ayıp annesi karamsar olduğunu duysa ne kadar üzülür bebeğin:ecrin_bebek: olumlu düşün ki güzel şeyler olsun hayatımızda bak bizide düşürme umutsuzluğa tamam mı güzel arkadaşım
canım yaaa sen ne kadar tatlısın öyleee.... :))) içimi ferahlatan güneş gibisin varya :))) her umutsuzluğumda öyle bir laf ediyosun ki.... süpersin valla ne diyim :)))
bu arada örene 5 dk uzaklıktayım.. şuan ören terkedilmiş bir kasaba gibi Teksas resmen :) okadar ıssız kiiiii.. ama ben bu halini daha çok seviyorum biliyomusun.. eşimle hep yürüyüşe gidiyoruz örene... elele gezen aşıklar.. yürüyüş yapanlar.. çaylarını yudumlayanlar... kışın bir başka oluyor ören... or-jan ise tam bir yazlıkçıların ve kışında öğrencilerin kaldığı site.. or-jan da ki yüksek okulda okumuştum... senin gelipte gördüğün bu yerler benim cennetimmm.. asla başka bir yerde yaşayamam diyorum hep... yani ben çok mutluyum bu küçük ilçede :))))))
canım yaaa sen ne kadar tatlısın öyleee.... :))) içimi ferahlatan güneş gibisin varya :))) her umutsuzluğumda öyle bir laf ediyosun ki.... süpersin valla ne diyim :)))
bu arada örene 5 dk uzaklıktayım.. şuan ören terkedilmiş bir kasaba gibi Teksas resmen :) okadar ıssız kiiiii.. ama ben bu halini daha çok seviyorum biliyomusun.. eşimle hep yürüyüşe gidiyoruz örene... elele gezen aşıklar.. yürüyüş yapanlar.. çaylarını yudumlayanlar... kışın bir başka oluyor ören... or-jan ise tam bir yazlıkçıların ve kışında öğrencilerin kaldığı site.. or-jan da ki yüksek okulda okumuştum... senin gelipte gördüğün bu yerler benim cennetimmm.. asla başka bir yerde yaşayamam diyorum hep... yani ben çok mutluyum bu küçük ilçede :)))))) [/QUOTE
cnm bende burhaniyede okumuştum çok şaşırdım inankii 2 senede orjanda kaldımmm :)))
cnm bende burhaniyede okumuştum çok şaşırdım inankii 2 senede orjanda kaldımmm :)))
canım inanmıyorum yaaa...
hangi yıllarda burdaydın. acaba aynı dönmedemiydik :)
kızlar nasılsınız annemı taurcu ettık sonunda dualarınız ıcın cok saolun allah razı olsun neler yapıosunuz bakalım
2003-2005 dönemlerinde cnmm :)) senin bölüm neydiii
kızlar nasılsınız annemı taurcu ettık sonunda dualarınız ıcın cok saolun allah razı olsun neler yapıosunuz bakalım
anemonecim... nerelerdesin... nasılsın bugün tatlım :)
ara ara girip okuyorum yazılarınızı tatlım bugün içim bir tuhaf nedenini bilmiyorum sanırım beklemek sıktı oluruna bırakmaya umutsuz olmamaya çalışıyorum ama bazen bende düşüyorum umutsuzluğa.. bugün kendimi kötü hissediyorum herşey sıkıcı geliyor bana ....neyse geçer nasılsa
sen nasılsın nasıl gidiyor cennetinde yaşam
ahh canım bende aynıyım bugün yaaa... bi garip içim.. adet sancılarımda var hafiften, gelecek kesin(((
o yüzden az sonra örene gidelim diyicem eşime..
hava da güneşli.. belki biraz açılırım...
hayırlısı olsun canım git bakalım değişiklik olur senin için bizde çıkacağız birazdan nevşehirde bahar havası var dolaşırız biraz
peki sence neden böyleyiz bugün bir fikrin var mı
bence günler yaklaştıkça gerçeklere daha yakın olacağımız için tedirgin oluyoruz..
yani en azından ben öyleyim,,, hiç ihtimal vermiyorumyaaa.. senağlama
bende öyleyim canım ya birde klomen ve pregly iğnesi oldum gerçi hala çalışmalara devam ediyoruz ama off bilmiyorum sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bana hayırlısı diyorum bakalım ne olacak:uhm: