- 14 Aralık 2008
- 818
- 0
arkadaşlar benim kafama takılan bir sey var simdi ben adetin ikinci günü hormon tahlili yaptırdım ve ultrasonda doktor baktı işte sagda su kadar yumurta var felan diye söyledi adetliyken görülen yumurtalar ile hamile kalınacağı zaman yani bana doktor adetin 12 ve 18 günleri arası ilişki önerdi bu zamanlardaki yumurta arasındaki fark nedir deniliyor ya prolaktin yumurtlamayı engelliyo diye sizede adetliyken mi bakılıyo yumurtlayıp yumurtlamadığınız yoksa adet bittikten sonra mı
merhaba canım ben regl 3 . günü prolaktin tahlili yaptırıyorum ve regl 12 . günü de dr (alttan) ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakıyor yani regl iken değil regl in ilk gününden sayarak 12. günde ultrasonla bakılıyor çünkü 12 . ve 14 . günler yumurtlama günleri . prolaktin kişiden kişiye değişiyor aslında kimi bayanda yumurta hiç oluşmuyor prolaktin yüzünden kimisindede oluyor ama boyutu küçük oluyor . mesela bende yumurta oluşuyor ama küçük o nedenle klomen kullandım yumurtalarımın kalitesini arttırmak için ... a.s.