Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

günaydın tatlım...
belirtilerin gayet iyi.. hele ki göğüsler ilk belirtiyi verir, hadi bakalım inşşş vardır bişilerrr :))

bu arada rüyamda doktor gördüm, rüya tabirlerinden de ''kadınsa hastalanmaya işarettir'' yazıyor ((
anlıycan bu ay bebek felan olmucak yani (((((((((
moralim çok bozuldu, çünkü benim rüyalarım olduğu gibi hep çıkar... bunu çok yaşadım.. :çok üzgünüm:

tatlım rüyaları nasıl yorumlarsan karşına öyle çıkarmış iyiye hayra yor güzel şeyler olsun hayatında:teytey:

Hayır olsun rüyan ama kötüye yorma yaa Bizim arkadaşlarda benim kucağımda bebek görmüşler aslında rüya anlatılmaz mış ama bir ardaşımda erkek bebek görmüş benim için bende baktım rüya tabirlerine hayırlara vesile olsun demekten başka birsey demiyorum ama ümitlenmekte istemiyorum.

Günaydın anome hayırlı cumalar iyi ne olsun yaaa beklemedeyiz hepimiz :))

selam hayırlı cumalar şu mubarek günde inşallah ALLAH dualarımızı kabul ederde beklemelerimiz boşa çıkmaz :Saruboceq: bende bekliyorum çarşamba günü pregly iğnesi oldum çalışmalar devam edecek ve sonra beklemeye başlayacağım bende bakalım 11 şubat regl günüm dostinex kullandığım için zamanında olurum diye düşünüyorum eger olmazsam içimde bir güneş doğacak inşallah hepimiz için hayırlısı ile o güneş doğar çünkü ben ( bunada şükür ama) karanlıkta kalmaktan sıkıldım ......

hoşgeldin bitanem, özletmeden kendini gel böyle arada :)))
hayırlısı olsun bakalım, inşaallah allah gönlüne göre verir,
bende aynı senin gibi düşünüyorum, yani
''dostinex kullandığım için zamanında olurum diye düşünüyorum eger olmazsam içimde bir güneş doğacak''
bu sözde benim için geçerli canım. dostinex kullandıktan sonra adetlerim 28 günde bir oluyor, belki 2 şubat ta da olabilirim 4 şubatta da...
inşaallah hiç olmaz tabi ama bugün okadar karamsarımm ki size anlatamam..

pancubencim, senin de rüyan hayra çıksın tatlım, geçen bende bi rüya gördüm elini tutmuşum bir kız çozuğuyla markette geziyorum, benim çocuğummuş yada değilmiş orasını tam bilmiyorum ama rüyamda geceydi onu gördüğümde, gece rüyaları da pek hayra yorulmaz ama tabi allah bilir, inşaallah bu rüyalar ii çıkar karşımıza, çünkü ben çok rüya görürüm ve hepside çıkar..

şimdi souçlarımı aldım gecen ay 47 olan prolaktinim bu ay 12 düştü.cok mutluyum klomen içecegim yarın 5 gun boyunca adetin 12. gunu doktora gidip kontrol olmam gerek degilmi ????????

şimdi souçlarımı aldım gecen ay 47 olan prolaktinim bu ay 12 düştü.cok mutluyum klomen içecegim yarın 5 gun boyunca adetin 12. gunu doktora gidip kontrol olmam gerek degilmi ????????

ay canım çok sevindiiimmmmmmm... :)))
hadi bakalım gelsin artık bebiş:)
peki doktorun kontrol için gel dedi mi sana demedi mi?

senağlamaşansıma doktorum istifa etmiş tahlilleride rica ile başka birine yaptırdım.. şimdi doktorumu degiştirecegim bide işin tuhafı tayinimde cıkmak üzere,klomeni içip içmemekte terreddüd yasıyorum.cunku gidecegim yere eşim bende 6 ay sonra gelebileceksenağlama

doremi merhabaelikköy sahil canım orada yazlıgımız var heryaz ordayız bayılıyorum oraya yaz gelsed orada olsak

öylemi canımm :))) sende yarı balıkesirlisin yani he :))))

evet aynen öyle ama ben kendi memleketimi daha çok seviyorum :))) BİLECİKliyim ben nerelisin diye sorduklarında Bilecikliyim eşimin babası Balıkesir eşimin annesi Selanikli diyorum yani çok karışık..Nüfüs kağıdımı değiştirmeye gittiğimde soyismime ve kütük değişince çok üzülmüştüm.:))) ama olsun aslım nereden olduğumu önemli değil önemli olan bana sadık,koruyan ,seven ve sevilen ,aşık olan bir eşim var o yeter bana

ne mutlu sana canım..
allah mutluluğunuzu hep daim eder inşaallah :))))

inanmıyorummmm :1shok: bende burhaniye deyim canım...
nerde oturuyosunuzzz
:)))

merhaba ben 3 sene önce yazın burhaniye deydim 2 yaz üst üste gittik or-jan sitesinde akrabalarımızın yazlığı var . gerçekten güzel bir yer özellikle ören 'i çok sevdim şanslısın güzel bir yerde yaşıyorsun hayatındaki her şeyde yaşadığın yer kadar güzel olur inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…