gÜNAYDIN CANIM;
ne olsun hala beklemedeyiz acaba olcak mı olmayacak mı diye?Kasık ağrılarım geçti benim dünden beri yok hafif akıntım var bugün ,gögüslerim yine anormal değişiklikler gösteriyor hala anlamış değilim tamamen bünyem değişti:))) Gögüs uçlarım belirsizken daha önceleri şimdi ben burdayım der gibi duruyorlar:)))):CüvCüv:Acaba demekten de ve beklemekte çok zor anacımmmmCADIARZU düşündürüp duruyor beni...9 Şubatı bekliyorum hayırlısı herşeyin
günaydın tatlım...
belirtilerin gayet iyi.. hele ki göğüsler ilk belirtiyi verir, hadi bakalım inşşş vardır bişilerrr :))
bu arada rüyamda doktor gördüm, rüya tabirlerinden de ''kadınsa hastalanmaya işarettir'' yazıyor((
anlıycan bu ay bebek felan olmucak yani(((((((((
moralim çok bozuldu, çünkü benim rüyalarım olduğu gibi hep çıkar... bunu çok yaşadım.. :çok üzgünüm:
Hayır olsun rüyan ama kötüye yorma yaagünaydın tatlım...
belirtilerin gayet iyi.. hele ki göğüsler ilk belirtiyi verir, hadi bakalım inşşş vardır bişilerrr :))
bu arada rüyamda doktor gördüm, rüya tabirlerinden de ''kadınsa hastalanmaya işarettir'' yazıyor((
anlıycan bu ay bebek felan olmucak yani(((((((((
moralim çok bozuldu, çünkü benim rüyalarım olduğu gibi hep çıkar... bunu çok yaşadım.. :çok üzgünüm:
Günaydın anome hayırlı cumalar iyi ne olsun yaaa beklemedeyiz hepimiz :))günaydın herkeze nasılsınız görüşmeyeli
Günaydın anome hayırlı cumalar iyi ne olsun yaaa beklemedeyiz hepimiz :))
selam hayırlı cumalar şu mubarek günde inşallah ALLAH dualarımızı kabul ederde beklemelerimiz boşa çıkmaz :Saruboceq: bende bekliyorum çarşamba günü pregly iğnesi oldum çalışmalar devam edecek ve sonra beklemeye başlayacağım bende bakalım 11 şubat regl günüm dostinex kullandığım için zamanında olurum diye düşünüyorum eger olmazsam içimde bir güneş doğacak inşallah hepimiz için hayırlısı ile o güneş doğar çünkü ben ( bunada şükür ama) karanlıkta kalmaktan sıkıldım ......
şimdi souçlarımı aldım gecen ay 47 olan prolaktinim bu ay 12 düştü.cok mutluyum klomen içecegim yarın 5 gun boyunca adetin 12. gunu doktora gidip kontrol olmam gerek degilmi ????????
doremi;sen balıkesirlimisin...bende balıkesirliyim burhaniye den
inanmıyorummmm :1shok: bende burhaniye deyim canım...
nerde oturuyosunuzzz :)))
Benim eşimde BALIKESİR 'li SAVAŞTEPE 'den geçen sene kurban bayramında ordaydık :)))
öylemi canımm :))) sende yarı balıkesirlisin yani he :))))
evet aynen öyle ama ben kendi memleketimi daha çok seviyorum :))) BİLECİKliyim ben nerelisin diye sorduklarında Bilecikliyim eşimin babası Balıkesir eşimin annesi Selanikli diyorum yani çok karışık..Nüfüs kağıdımı değiştirmeye gittiğimde soyismime ve kütük değişince çok üzülmüştüm.:))) ama olsun aslım nereden olduğumu önemli değil önemli olan bana sadık,koruyan ,seven ve sevilen ,aşık olan bir eşim var o yeter bana
hoşgeldin bitanem, özletmeden kendini gel böyle arada :)))
hayırlısı olsun bakalım, inşaallah allah gönlüne göre verir,
bende aynı senin gibi düşünüyorum, yani ''dostinex kullandığım için zamanında olurum diye düşünüyorum eger olmazsam içimde bir güneş doğacak''
bu sözde benim için geçerli canım. dostinex kullandıktan sonra adetlerim 28 günde bir oluyor, belki 2 şubat ta da olabilirim 4 şubatta da...
inşaallah hiç olmaz tabi ama bugün okadar karamsarımm ki size anlatamam..
hepimiz için hayırlısı olsun tatlım bu mübarek günde büyük ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul ederde sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güneşlerimizi gönderir bize:Saruboceq:
ben sana hayatımızda umutsuzluk diye birşey olmayacak dememişmiydim kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook neden karamsarız yine umut olmadan olur mu hiç aa ne kadar ayıp annesi karamsar olduğunu duysa ne kadar üzülür bebeğin:ecrin_bebek: olumlu düşün ki güzel şeyler olsun hayatımızda bak bizide düşürme umutsuzluğa tamam mı güzel arkadaşım
inanmıyorummmm :1shok: bende burhaniye deyim canım...
nerde oturuyosunuzzz :)))