- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
hepimiz için hayırlısı olsun tatlım bu mübarek günde büyük ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul ederde sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güneşlerimizi gönderir bize:Saruboceq:
ben sana hayatımızda umutsuzluk diye birşey olmayacak dememişmiydim kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook neden karamsarız yine umut olmadan olur mu hiç aa ne kadar ayıp annesi karamsar olduğunu duysa ne kadar üzülür bebeğin:ecrin_bebek: olumlu düşün ki güzel şeyler olsun hayatımızda bak bizide düşürme umutsuzluğa tamam mı güzel arkadaşım
canım yaaa sen ne kadar tatlısın öyleee.... :))) içimi ferahlatan güneş gibisin varya :))) her umutsuzluğumda öyle bir laf ediyosun ki.... süpersin valla ne diyim :)))
bu arada örene 5 dk uzaklıktayım.. şuan ören terkedilmiş bir kasaba gibi Teksas resmen :) okadar ıssız kiiiii.. ama ben bu halini daha çok seviyorum biliyomusun.. eşimle hep yürüyüşe gidiyoruz örene... elele gezen aşıklar.. yürüyüş yapanlar.. çaylarını yudumlayanlar... kışın bir başka oluyor ören... or-jan ise tam bir yazlıkçıların ve kışında öğrencilerin kaldığı site.. or-jan da ki yüksek okulda okumuştum... senin gelipte gördüğün bu yerler benim cennetimmm.. asla başka bir yerde yaşayamam diyorum hep... yani ben çok mutluyum bu küçük ilçede :))))))