Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar dün giremedim.nasılsınız.
dün progestrn sonucumu aldım 15.34 çıktı doktorum iyi çıkmış dedi bi problem yok demek dedi.
ama bu dostinexi bitir bittikden sonra yine prolaktin testi yaptır bakalım düşmüş mü dedi.. yumurtladığıma çok ama çok sevindimm. inş. bu ay gelir bebişşş

sonuca çok sevindim canım..
inşaallah prolaktinde de bu güzel sonuca varırsın, kiii varıcaksın da merak etme :)
hadi bakalım ,inşaallah gelir bu ay bebeşin :)

merhaba aslında ben sadece yumurta ölçümü yaptırmak için gitmiştim ve diğer dr dediklerini söyledim ama maalesef ilaçlara başladığım için bırakamıyorum eger bırakırsam kanama olurmuş ve gebelik oluşmazmış . annemlerde internet yok ablama geldikçe siteye gelirim bu arada uğur listesi uzamış hihoyyyt inşallah uğurlu gelir de hamiş haberlerimizi veririz burdan:Saruboceq: bu arada bugün pregly vurulacam dua edin benim için :1hug:

anladım canım..
o zaman sakın bırakma ilaçlarını.. napalım.. belki böyle kısmet olucak belli mi olur? :))

evet uğur listemiz fazlalaştı... inşaallah hamile kalanlarda fazla olurda çok seviniriz bu ay :)

sonuca çok sevindim canım..
inşaallah prolaktinde de bu güzel sonuca varırsın, kiii varıcaksın da merak etme :)
hadi bakalım ,inşaallah gelir bu ay bebeşin :)

inş. cnm benimm inş. o kadar çok istiyorum ki biliyorum Allahdan hayırlısı artık.
ama üzerimden bi yük kalktı sankii. çok rahatladım. hafataya ilacım bitiyo.
doktora söyledim prolaktin ölçtürmek için adetin 3. günümü gerekli diye oda önemli değil sabah aç karnına bide o gece ilişkiye gimeden yap dediii haftaya cumaya falan yaptırırım artık...

dün hormon tahlillerimi aldım ve 1 yıl önce 80 lerde cıkan prolaktinim 34 cıktı çok şaşırdım doğrusu doktorum ilaca gerek duymadı ilk defa cocuk denemesi yapıcam ilk defa korunmasız bu ay ilişkiye giricem inşallah hemen olur ugraştırmaz beni ayrıca gecen ay adetin 15 gün gecikmişti doktor ultrasonda paktı polikistik over sendromu dedi tamamen stresle alakalı bu durum dedi kesinlikle bu bir hastalık değildir dedi farlutal verdi hap bitince adet oldum baktık ultrasonda yoktu kistler sonra yumurtalarıma felan baktık bu ay işte bir tek duphaston verdi bide folik asit 3 ay normal yolla hamile kalmayı denicem inşallah olurda ugraşmak zorunda kalmam burda okuyorum neler yaşıyo insanlar sadece paylaşmak istedim

dün hormon tahlillerimi aldım ve 1 yıl önce 80 lerde cıkan prolaktinim 34 cıktı çok şaşırdım doğrusu doktorum ilaca gerek duymadı ilk defa cocuk denemesi yapıcam ilk defa korunmasız bu ay ilişkiye giricem inşallah hemen olur ugraştırmaz beni ayrıca gecen ay adetin 15 gün gecikmişti doktor ultrasonda paktı polikistik over sendromu dedi tamamen stresle alakalı bu durum dedi kesinlikle bu bir hastalık değildir dedi farlutal verdi hap bitince adet oldum baktık ultrasonda yoktu kistler sonra yumurtalarıma felan baktık bu ay işte bir tek duphaston verdi bide folik asit 3 ay normal yolla hamile kalmayı denicem inşallah olurda ugraşmak zorunda kalmam burda okuyorum neler yaşıyo insanlar sadece paylaşmak istedim

canım hadi bakalım inşaallah bebişin seni çok bekletmeden gelir.. :)
sakın stres yapma,,, kendini olur olmaz üzüntüye sokma olucakmı diye, kafana kötü şeyler getirme, çünkü kötü düşünecek bir durum yok çok şükür.. gayet sağlıklısın tatlım, herşeyin mükemmel maaşallah.. :))))

hakkında hayırlısı olsun cnm umarım bebişin seni bekletmeden bu ay gelir.
unutma en büyük düşmanımız stresss bazen en yakın dostumuz haline geliyo ama sen öyle yapmaa. zamanı geldiyse olur zaten.Rabbim ol desin yeter. bizde o zamana kadar sabırla beklicezz.. inş. güzel haberlerini burdan alırızzz....

evet canım özlüyoruz seni.. :kahve:
annen nasıl oldu buarada cnm?

saol cnm bende gırmek ıstıyorum ama fırsat bulamıyorum ınankı..

annem sımdılık cok ıyı şükürler olsun..

yakında cıkabılır bakalım bellı olur bır kac gune kadar ınsallah cok yatmaz..

bende dun gece karnımın ve belımın agrısından cocuklar gıbı agladım kıvrandım.. ama sımdı kucuyk kucuk batmalar dısında bı sey yok galıba olmadı kızlar bu ayda regl sancılarım basladı bana oyle gelıyo...

bugun cok bunaldım canım acıyo artık ya:çok üzgünüm:

saol cnm bende gırmek ıstıyorum ama fırsat bulamıyorum ınankı..

annem sımdılık cok ıyı şükürler olsun..

yakında cıkabılır bakalım bellı olur bır kac gune kadar ınsallah cok yatmaz..

bende dun gece karnımın ve belımın agrısından cocuklar gıbı agladım kıvrandım.. ama sımdı kucuyk kucuk batmalar dısında bı sey yok galıba olmadı kızlar bu ayda regl sancılarım basladı bana oyle gelıyo...

bugun cok bunaldım canım acıyo artık ya:çok üzgünüm:

annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım..:)))
fakat senin adetine daha var.. çok mu şiddetli ağrıların var yoksa ufak ufak kramplarmı? çünkü bende şuan kramlar yaşıyorum.. dur bakalım hemen şimdiden kötüye yorma..

annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım..:)))
fakat senin adetine daha var.. çok mu şiddetli ağrıların var yoksa ufak ufak kramplarmı? çünkü bende şuan kramlar yaşıyorum.. dur bakalım hemen şimdiden kötüye yorma..

cnm yaklasık 5 gundur ufak ufak kramplar vardı dun gece cok sıddetlendı ama su anda hıc bısey yok ama gunduz ara ara kramplar oluyo genelde hareket halındeyken oluyo yururken vs..

kotuye yorma nedenımde benım regl belırtılerı 1hafta once baslar yıne oyle gelıyo cunku dun gece karnımla beraber belımde cok agrıdı sankı benı ıkıye böluyolardı

cnm yaklasık 5 gundur ufak ufak kramplar vardı dun gece cok sıddetlendı ama su anda hıc bısey yok ama gunduz ara ara kramplar oluyo genelde hareket halındeyken oluyo yururken vs..

kotuye yorma nedenımde benım regl belırtılerı 1hafta once baslar yıne oyle gelıyo cunku dun gece karnımla beraber belımde cok agrıdı sankı benı ıkıye böluyolardı

tatlım bak ben hamileyken bel ağrısı çok yaşadım, resmen adet olucak gibiydim, akıntıda başladığı için sanki hep adet oldum diye wc ye gidip durdum, hemde hamile olduğumu bildiğim hale.. etrafımdakilere ay reglim mi geldi acaba diye de sorup duruyodum :)
o kadar yani..
çok ilginçtir ki, adet belirtileri çok benziyor hamilelik belirtilerine.. tabi ki hemen ümitlenmemiz de gerekmez ama kötüye de yormayalım hemen, olursa olur olmazsa önümüzdeki ay inşaallah.. allah yardım etsin, hepimize de nasip etsin inşaallah..

tatlım bak ben hamileyken bel ağrısı çok yaşadım, resmen adet olucak gibiydim, akıntıda başladığı için sanki hep adet oldum diye wc ye gidip durdum, hemde hamile olduğumu bildiğim hale.. etrafımdakilere ay reglim mi geldi acaba diye de sorup duruyodum :)
o kadar yani..
çok ilginçtir ki, adet belirtileri çok benziyor hamilelik belirtilerine.. tabi ki hemen ümitlenmemiz de gerekmez ama kötüye de yormayalım hemen, olursa olur olmazsa önümüzdeki ay inşaallah.. allah yardım etsin, hepimize de nasip etsin inşaallah..

amin cnm allahın gücüne gitmesinde yoruldum be artık gonder melegımı allahım dıye her gun dualar edıyorum hepımızın yuzu bır gun guler ınsallah

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :) :CüvCüv:

1-)doremi...................................: 4 şubat :ecrin_bebek:
2-)anemone...............................: 11 şubat :ecrin_bebek:
3-)qusel.....................................: 5 şubat :ecrin_bebek:
4-)pancuben..............................: 9 şubat :ecrin_bebek:
5-)sefa5562...............................: 12 şubat :ecrin_bebek:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? :ecrin_bebek:
7-)zeze06..................................: 6 şubat :ecrin_bebek:
:cool:a_z.......................................: 6 şubat :ecrin_bebek:
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat :ecrin_bebek:
10-)arzella..................................: ? :ecrin_bebek:
11-)incisu...................................: 22 şubat :ecrin_bebek:
12-)zug......................................: 13 şubat :ecrin_bebek:

uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?

Son düzenleme:
doremi slm canım bişey sorcam.benim reglim 3-4 gün oldu biteli ama son iki gündür çok akıntım var bu yumurtlama belirtisimi acaba?bu kadar çabuk yumurtlama olurmu?

doremi slm canım bişey sorcam.benim reglim 3-4 gün oldu biteli ama son iki gündür çok akıntım var bu yumurtlama belirtisimi acaba?bu kadar çabuk yumurtlama olurmu?

olabilir belkide canım..
aman iyi değerlendir bu günleri kaçırma ozaman :)))))))
akıntı varsa büyük bir ihtimalle yumurtluyo olabilrisin

evet haklısın.prolaktinin kaç olduğunu bilmiyorum ya 2 ay önce 58 di.acaba hangi değerden sonra gebeliği engelliyo?bu ay hamiş halsam ne güzel olur.

haaaaaa bide ateş basıyo beni ya 2-3 gün oldu.uyurken üstüme hiç bişey örtemiyorum.

evet haklısın.prolaktinin kaç olduğunu bilmiyorum ya 2 ay önce 58 di.acaba hangi değerden sonra gebeliği engelliyo?bu ay hamiş halsam ne güzel olur.

canım peki sen hap kullanmadın mı düşsün diye...

bu aralar bana da geliyor ateş basması canım yaa.. hayırdır inşaallahhhh... :)))

hayır kullanmadım ilacı bıraktım yan etkilerinden dolayı.

herkese günaydın canlarım bugün nasılsınızzzzz.... :)))))))

gÜNAYDIN CANIM;
ne olsun hala beklemedeyiz acaba olcak mı olmayacak mı diye?Kasık ağrılarım geçti benim dünden beri yok hafif akıntım var bugün ,gögüslerim yine anormal değişiklikler gösteriyor hala anlamış değilim tamamen bünyem değişti:))) Gögüs uçlarım belirsizken daha önceleri şimdi ben burdayım der gibi duruyorlar:)))):CüvCüv:Acaba demekten de ve beklemekte çok zor anacımmmmCADIARZU düşündürüp duruyor beni...9 Şubatı bekliyorum hayırlısı herşeyin

X