merhaba kızlar dün giremedim.nasılsınız.
dün progestrn sonucumu aldım 15.34 çıktı doktorum iyi çıkmış dedi bi problem yok demek dedi.
ama bu dostinexi bitir bittikden sonra yine prolaktin testi yaptır bakalım düşmüş mü dedi.. yumurtladığıma çok ama çok sevindimm. inş. bu ay gelir bebişşş
merhaba aslında ben sadece yumurta ölçümü yaptırmak için gitmiştim ve diğer dr dediklerini söyledim ama maalesef ilaçlara başladığım için bırakamıyorum eger bırakırsam kanama olurmuş ve gebelik oluşmazmış . annemlerde internet yok ablama geldikçe siteye gelirim bu arada uğur listesi uzamış hihoyyyt inşallah uğurlu gelir de hamiş haberlerimizi veririz burdan:Saruboceq: bu arada bugün pregly vurulacam dua edin benim için :1hug:
sonuca çok sevindim canım..
inşaallah prolaktinde de bu güzel sonuca varırsın, kiii varıcaksın da merak etme :)
hadi bakalım ,inşaallah gelir bu ay bebeşin :)
dün hormon tahlillerimi aldım ve 1 yıl önce 80 lerde cıkan prolaktinim 34 cıktı çok şaşırdım doğrusu doktorum ilaca gerek duymadı ilk defa cocuk denemesi yapıcam ilk defa korunmasız bu ay ilişkiye giricem inşallah hemen olur ugraştırmaz beni ayrıca gecen ay adetin 15 gün gecikmişti doktor ultrasonda paktı polikistik over sendromu dedi tamamen stresle alakalı bu durum dedi kesinlikle bu bir hastalık değildir dedi farlutal verdi hap bitince adet oldum baktık ultrasonda yoktu kistler sonra yumurtalarıma felan baktık bu ay işte bir tek duphaston verdi bide folik asit 3 ay normal yolla hamile kalmayı denicem inşallah olurda ugraşmak zorunda kalmam burda okuyorum neler yaşıyo insanlar sadece paylaşmak istedim
dün hormon tahlillerimi aldım ve 1 yıl önce 80 lerde cıkan prolaktinim 34 cıktı çok şaşırdım doğrusu doktorum ilaca gerek duymadı ilk defa cocuk denemesi yapıcam ilk defa korunmasız bu ay ilişkiye giricem inşallah hemen olur ugraştırmaz beni ayrıca gecen ay adetin 15 gün gecikmişti doktor ultrasonda paktı polikistik over sendromu dedi tamamen stresle alakalı bu durum dedi kesinlikle bu bir hastalık değildir dedi farlutal verdi hap bitince adet oldum baktık ultrasonda yoktu kistler sonra yumurtalarıma felan baktık bu ay işte bir tek duphaston verdi bide folik asit 3 ay normal yolla hamile kalmayı denicem inşallah olurda ugraşmak zorunda kalmam burda okuyorum neler yaşıyo insanlar sadece paylaşmak istedim
evet canım özlüyoruz seni..
annen nasıl oldu buarada cnm?
saol cnm bende gırmek ıstıyorum ama fırsat bulamıyorum ınankı..
annem sımdılık cok ıyı şükürler olsun..
yakında cıkabılır bakalım bellı olur bır kac gune kadar ınsallah cok yatmaz..
bende dun gece karnımın ve belımın agrısından cocuklar gıbı agladım kıvrandım.. ama sımdı kucuyk kucuk batmalar dısında bı sey yok galıba olmadı kızlar bu ayda regl sancılarım basladı bana oyle gelıyo...
bugun cok bunaldım canım acıyo artık ya:çok üzgünüm:
annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım..:)))
fakat senin adetine daha var.. çok mu şiddetli ağrıların var yoksa ufak ufak kramplarmı? çünkü bende şuan kramlar yaşıyorum.. dur bakalım hemen şimdiden kötüye yorma..
cnm yaklasık 5 gundur ufak ufak kramplar vardı dun gece cok sıddetlendı ama su anda hıc bısey yok ama gunduz ara ara kramplar oluyo genelde hareket halındeyken oluyo yururken vs..
kotuye yorma nedenımde benım regl belırtılerı 1hafta once baslar yıne oyle gelıyo cunku dun gece karnımla beraber belımde cok agrıdı sankı benı ıkıye böluyolardı
tatlım bak ben hamileyken bel ağrısı çok yaşadım, resmen adet olucak gibiydim, akıntıda başladığı için sanki hep adet oldum diye wc ye gidip durdum, hemde hamile olduğumu bildiğim hale.. etrafımdakilere ay reglim mi geldi acaba diye de sorup duruyodum :)
o kadar yani..
çok ilginçtir ki, adet belirtileri çok benziyor hamilelik belirtilerine.. tabi ki hemen ümitlenmemiz de gerekmez ama kötüye de yormayalım hemen, olursa olur olmazsa önümüzdeki ay inşaallah.. allah yardım etsin, hepimize de nasip etsin inşaallah..
doremi slm canım bişey sorcam.benim reglim 3-4 gün oldu biteli ama son iki gündür çok akıntım var bu yumurtlama belirtisimi acaba?bu kadar çabuk yumurtlama olurmu?
evet haklısın.prolaktinin kaç olduğunu bilmiyorum ya 2 ay önce 58 di.acaba hangi değerden sonra gebeliği engelliyo?bu ay hamiş halsam ne güzel olur.
herkese günaydın canlarım bugün nasılsınızzzzz.... :)))))))