Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

saol canım benim..
yardım etmek istediğini içimde hissettim buna inan...
biraz ailevi problemlerim var maalesef, hiç alışık olmadığım durumlar yaşıyorum..
kocamla bi sorunum yok çok şükürrr..
öle işteeee... bu durumda prolaktinim birden çıkacak diye çok korkuyorum...
o kadar düşürmeye çalışmışken çıkmaz inşaallah..
başa dönmekten çok korkuyorum...
:çok üzgünüm:

çok haklısın canımmm...
hemde çoookkkk !!!!!!!!!!!
:teselli:

cnm dogum gunun kutlu olsun gectı ama olsun :)))

opuyorum senı

seneye yenı yasına bebgınle gırersın ınsallahhhhhhhhh

merhaba doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bütün istediklerini getirir inşallah . eşinle problemin yoksa eger büyük bir problemin yok demektir :) diğer sorunlarınıda zamana bırak herşey yoluna girer merak etme sen rahat olmaya çalış güçlü ol ve prolaktini tam yenmişken yenilgiye uğrama . birbirimizi tam olarak tanımamamıza ragmen biz arkadaşız ee arkadaşlar ne için var birbirimize manevi güç vererek sorunların üstesinden gelmek için . bebişini kucağına alınca bütün sıkıntıların uçar gider merak etme onun için bebişin için güçlü ol . birgün gelecek bebiş nasıl olsa annesini üzgün mutsuz bulmak istemez sanırım görüşmek üzerea.s.

qusel ve anemone...
ikinize de çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız...
:asigim:

merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım

inşallah biran önce düşer yavrum şu değerler sen içmeye devam et ama doktor tedavisi en önde gelen tedavii biliyosunn inşş en kısa zamanda hamişş haberinii alırdaa bi havalara uçarızzzzhihoyyyt:sm_cool::teytey:delikafadulden

merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım

canım ben hayıt suyunu artık hep içmeyi düşünüyorum.
biliyosun prolaktin çok değişken bir hormon,,
o yüzden önlem almak adına hep içicem ama sen bilirsin yinede...

nasıl içilmesi gerektiğine gelince..
ben her gün 2 çay bardağı sulandırılmış içiyorum. sabah ve akşam tok olarak.

Son düzenleme:
arkadaşlar aklıma ne geldi..
prolaktinden sonra hamişlik için mücadele edenler için bir liste yapalım mı???..

doremi : 4 şubat....
anemone : 11 şubat
qusel :

pancuben : 9 şubat

haydi bakalım bekliyorum herkesii...

Son düzenleme:

tamam tatlım yapalım

doremi : 4 şubat

evet hadi prolaktin problemi olup bebiş isteyen arkadaşlar hepinizi bekliyoruz listemize:teytey:

tamam tatlım yapalım

doremi : 4 şubat

evet hadi prolaktin problemi olup bebiş isteyen arkadaşlar hepinizi bekliyoruz listemize:teytey:

Walla benim SAT(SON ADET TARİHİM) :7 OCAK
BEKLENEN SON ADET TARİHİM :9 SUBAT
YARINKİ TEST SONUCUM GÜZEL ÇIKARSA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ:))))

Walla benim SAT(SON ADET TARİHİM) :7 OCAK
BEKLENEN SON ADET TARİHİM :9 SUBAT
YARINKİ TEST SONUCUM GÜZEL ÇIKARSA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ:))))

inşallah tatlım güzel çıkar ve sende bize güzel haberi verirsin :CüvCüv: :teytey:

arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :enbuyukkk:

1-doremi : 4 şubat....
2-anemone : 11 şubat
3-qusel :
4-pancuben : 9 şubat
5-sefa5562 : 12 şubat
6-

Son düzenleme:
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :enbuyukkk:

1-doremi : 4 şubat....
2-anemone : 11 şubat
3-qusel :
4-pancuben : 9 şubat
5-
6-
merhaba arkadaşlar bende varım 56 olan prolaktinimi 3 ay içinde sıfırladım ama tekrar dün ölçtürdüm 38 olmuş son adet tarihim 16 ocak benide alın aranıza

listemiz genişliyor...
yokmu başka prolaktinle uğraşan....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…