hayırdır birtanem ne oldu yine varsa yapabileceğimiz birşey elimizden gelen yapalım moralini yüksek tutmaya çalış bak ben yeğen istiyorum ona görebelkide hani diyorsun ya bebeğe konsantre olamıyorum diye o kendiliğinden gelir belki inşallah :Saruboceq: ne olduğunu bilmiyorum ama seni tanıdığım kadarıyla güçlü bir bayansın nelerin üstesinden gelmedin ki bununda üstesinden gelirsin elbette . sabret dua et ve zamana bırak bak göreceksin herşey düzelecek hayatında . yeterki kendini koyuverme güçlü olmaya çalış sen hayata gül ki hayatta sana gülsün birtanem yine söylüyorum yapabileceğim birşey varsa söyle elimden geldiği kadarıyla seve seve yardım etmeye çalışırım kendine iyi bak :1hug: a.s.
doremı bozusuruz bak hıc bısey dusunme unutma bızım ıcın tek sey bebek bundan sonra..
bebek ıcın yasayacak degılız elbette ama bunun ıcın kendımızı strese sıkıntıya sokmamaya dıkkat edıcez a.s.
saol canım benim..
yardım etmek istediğini içimde hissettim buna inan...
biraz ailevi problemlerim var maalesef, hiç alışık olmadığım durumlar yaşıyorum..
kocamla bi sorunum yok çok şükürrr..
öle işteeee... bu durumda prolaktinim birden çıkacak diye çok korkuyorum...
o kadar düşürmeye çalışmışken çıkmaz inşaallah..
başa dönmekten çok korkuyorum... :çok üzgünüm:
sLM;qusel ve anemone...
ikinize de çok teşekkür ederim..
iyiki varsınız... :asigim:
sLM;
Doğum günün kutlu olsun canım burada iletileri geriden takip ediyorum o yüzden geç yazdım kusuruma bakmaŞeniz
merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım
merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım
arkadaşlar aklıma ne geldi..
prolaktinden sonra hamişlik için mücadele edenler için bir liste yapalım mı???..
doremi : 4 şubat....
anemone :
qusel :
pancuben :
haydi bakalım bekliyorum herkesii...
tamam tatlım yapalım
doremi : 4 şubat
anemone : 11 şubat
evet hadi prolaktin problemi olup bebiş isteyen arkadaşlar hepinizi bekliyoruz listemize:teytey:
Walla benim SAT(SON ADET TARİHİM) :7 OCAK
BEKLENEN SON ADET TARİHİM :9 SUBAT
YARINKİ TEST SONUCUM GÜZEL ÇIKARSA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ:))))
Walla benim SAT(SON ADET TARİHİM) :7 OCAK
BEKLENEN SON ADET TARİHİM :9 SUBAT
YARINKİ TEST SONUCUM GÜZEL ÇIKARSA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ:))))
merhaba arkadaşlar bende varım 56 olan prolaktinimi 3 ay içinde sıfırladım ama tekrar dün ölçtürdüm 38 olmuş son adet tarihim 16 ocak benide alın aranızaarkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :enbuyukkk:
1-doremi : 4 şubat....
2-anemone : 11 şubat
3-qusel :
4-pancuben : 9 şubat
5-
6-
bu arada beklenen adet tarihim 12 şubat aslında hiç beklemiyorum ama
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :enbuyukkk:
1-doremi : 4 şubat....
2-anemone : 11 şubat
3-qusel :
4-pancuben : 9 şubat
5-sefa5562 : 12 şubat
6-umudunu_kaybetme:
7-zeze : 6 şubat
8-
9-
10-