Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba dostinex güçlü bir ilaç düşürür prolaktini . umudunu kırmak istemem ama prolaktin yaramaz bir hormon yani yaşamın boyunca bir düşer bir yükselir benim 3 senedir var prolaktin sorunum bekarken takmıyordum pek ama şimdi 1.5 senelik evliyim ve bebiş istiyoruz ama maalesef prolaktinciğim izin vermiyor bir türlü:1rolleyes: sana tavsiyem moralini yüksek tut stresten zorda olsa uzak dur çünkü bu hormonun diğer adı stres hormonu pamuk ipliği ile strese bağlı anlayacağın en ufak sinirde tavan yapabilir.
dostinex ilk kullanmaya başlayınca uyku yapar banada yapmıştı o nedenle hep akşam yatmadan önce kullanıyordum. bana dr bu ay tekrar verdi dostinex pazartesi başlayacağım dediğim gibi stresten uzak dur bak en basit örnek benim parolaktinim 1 ay önce 52 idi ilaç kullanmadım ve stresten uzak kalmaya çalıştım ve 2 gün önce tahlil yaptırdım 38 e düşmüş umarım sende en kısa zamanda düşürmeyi başarırsın düşmüş olsa bili sen 2 ayda bir tahlil yaptır yinede kontrol altında tutulması gerekiyor çünkü sağlıkla kal

slm kızlar benimde prolaktin sorunum var.tedaviye henüz başlamadım kafam çok karışık.dostineks nasıl bir ilaç bilgi verirmisiniz?

canım dostinex süper bir ilaç..
değeri hemen düşürebiliyor ama 2 ayda bir kontor edilmesi gereken bir hormon..
en iyi sonucu dostinexten alabilirsin..
diğer hormon ilaçları çok ağır yan etki yapıyor çünkü..
geçmiş olsun, sağlıklı günlerrr..

canlarım nasılsınız doremı cok sevuındım kendını toplamana

anemone sen nasılsın cnm

saol canım benim..
bende sevinmiştim kendimi toplamaya ama şuan gerçekten hayatım stres ve üzüntü içinde..
hiç bebeğe konsantre olamıyorum..
prolaktin düştüğüyle kalmayacak yani.. ((((
nasıl kalkıcam bunun altından bilemiyorum..
bir sorun bitmeden diğeri başlıyor yaaa...
stres yapmamak elde değil.. ((((

evet o ilaçları biliyorum özellikle parlodel bende çok yan etki yaptı bırakmak zorunda kaldım.dostineksi kullanırken hamile kalmamak gerekiyomuş.nasıl olcak peki bu ilacı kullanmadan prolaktin düşmiycek kullanırkende gebe kalınmayacak.

merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle dostinex güçlü bir ilaç prolaktin için ama merak etme bebeğe zararı yok bende bebek istiyorum ve cuma günü prolaktin için tahlil yaptırdım 38 çıktı dr dostinex verdi bende bebk istediğimi dostinexin zararı olup olmayacağını sordum o da problem olmayacağını söyledi gebe kaldığını öğrenince bırakırız dedi başka bir dr ile de görüştüm o da aynılarını söyledi içini ferah tut zaten bir tek ilaç içmekle de olmuyor moral çok önemli stresten uzak kalman gerek başta mutlu olmaya çalış en kısa zamanda prolaktinciğimiz düşerde saglıklı bebiş haberlerimizi veririz buradan inşallah

hayırdır birtanem ne oldu yine varsa yapabileceğimiz birşey elimizden gelen yapalım moralini yüksek tutmaya çalış bak ben yeğen istiyorum ona göre belkide hani diyorsun ya bebeğe konsantre olamıyorum diye o kendiliğinden gelir belki inşallah :Saruboceq: ne olduğunu bilmiyorum ama seni tanıdığım kadarıyla güçlü bir bayansın nelerin üstesinden gelmedin ki bununda üstesinden gelirsin elbette . sabret dua et ve zamana bırak bak göreceksin herşey düzelecek hayatında . yeterki kendini koyuverme güçlü olmaya çalış sen hayata gül ki hayatta sana gülsün birtanem yine söylüyorum yapabileceğim birşey varsa söyle elimden geldiği kadarıyla seve seve yardım etmeye çalışırım kendine iyi bak :1hug: a.s.

doremı bozusuruz bak hıc bısey dusunme unutma bızım ıcın tek sey bebek bundan sonra..

bebek ıcın yasayacak degılız elbette ama bunun ıcın kendımızı strese sıkıntıya sokmamaya dıkkat edıcez a.s.

cok sevındım cnm benım bende hala ıcıyorum dostınexı bıtmedı daha klomen bıttı bugun progestana basladım hayırlısıyla.. yanı sımdılık ıyıyım grıp var bıraz ama atlatırız allahın ıznıyle :1hug:

geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine . bende yarın başlayacağım klomene bakalım hepimiz için hayırlısı alırız inşallah kısa zamanda sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza ıhlamur kaynat iç gribide yen kendine iyi bak öptüm

hadı basla bakalım hayırlısıyla...

ıhlamur kaynatmjadımda aklıma ne geldıyse yaptım protakal sıktım tarhana corbası ıctım sıcak ıyı gelır dıye.. sahlep ıctım ama banamısın demıyo yaa antıbıyotık ıcmek ıstıyorum ama bu ılaclarla almaya korkuyorum sorun olurmu dıye sende kıb optm cnm

selam kızlar, prolaktınden sanırım gecen ay hiç ymurtam yoktu. dun reglimin 3. günüydu dostinex kullanmaya devam ama dr yanında klomen verdi. reglimin 5. günü yani yarın başlayacakmışı. bu bittikten sonra başka ilacamı başlanıyor anlamadım . hmmm birde bişey sorucam klomen kullananlarda coğul gebelik görülebiliyormus:))))))))) siz hiç duydunuzmu prospektüsünde yazıyor çok heycanlandım okuyunca:)
hı ne güzel prolaktini düşürmüştük gecen ay bi baktım yıne çıkmış ama bu sefer 24.1 okadar fazla değil yani. bir aydır da dostinex kullanıyorum buda düşmüştür insallah.

selam arkadaslar bn 3senelik evliyim yaklasık 8 aydır çocuk düşünüyoz ama olmadı.doktora gittim gecen hafta prolaktin yüksek cıktı ondan olmamış meger.doktorum agunacastom la climen diye bi ilaç verdi.aranızda kullanan var mı ? bi de climen le klomen ayrı bi ilaç mı anlamadım bnmki 21 tane yarısı pembe yarısı beyaz.. bileniniz var mı yardım lütfenn....:1no2:

Son düzenleme:

selam evet klomen de diğer yumurta güçlendirici ilaçlar çoğul gebelik yapabiliyor benim görümceminde prolaktin sorunu varmış klomene benzer bir ilaç ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmış ikizleri olmuş yani yapabilir örnekleri ortada . moralini yüksek tutmaya çalış yine bu sitede tanıştığım bir arkadaş klomen kullanmadan 1 kutu dostinex bitirdikten sonra hamile kalmış zaman ve stresten uzak kalmak prolaktinin düşmanı benim 1 ay önce 52 idi ve ilaç kullanmadım ve stresten uzak kalmaya çalıştım prolaktinim 38 çıktı şimdi dostinex se başlayacağım pazartesi günü bugünde klomene başladım hayırlısı inşallah alacağız bebişlerimizi kucağımızaa.s.

merhaba klomen de tüm ilaçlar aynı renk ama şimdi internetten baktım yazana göre aynı türden bir ilaç benimde prolaktinim yüksek 38 bende dostinex e başlayacağım bugünde klomen e başladım moralini yüksek tutman gerekiyor en ufak stresten uzak dur bu hormonun diğer adı stres hormonuymuş pamuk ipliği ile strese bağlı . benim 3 senedir var prolaktin sorunum bir yükseliyor bir düşüyor şimdi 1.5 senelik evliyiz ve yaklaşık 10 aydır bebiş istiyoruz bende stresten uzak duruyorum yükselmesin diye bunu denedim gecen ay ölçtürdüğümde 52 idi ilaç kullanmadım moralimi yüksek tuttum ve 38 düşürdüm kafana takmamaya çalış zamana bırak ilaçlarını aksatma dr dediği gibi kullan bu arada prolaktinin düşse bile 2 ayda bir tahlil yaptır takibe alınması gereken bir hormon çünkü kafanada takma çünkü prolaktini yüksek olup hamile kalan arkadaşlar var aramızda en kısa zamanda bebişini kucağına alman dileklerimle

doremi nerelerdesin özlettin kendini

yeni geldim canım benim :))))
merak etmişsin :))) bitanesin :)
bugün benim doğum günümdü, bütün gün dışardaydık,, eşim sürpriz parti hazırlamış bana.. bütün sevdiklerim ordaydı.. moralim yerine geldi az da olsa...:)
ilgin ve alakan için çok teşeşür ederim sana canım.. çok güzel şeyler yazmışsın benim için.. kendimi iyi hissetmeme sebep oldun..
öpüyorum seni.. :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…