- 14 Aralık 2008
- 818
- 0
merhaba..
bende yaklaşık 5 haftadır dostinex kullanıyorum.Adet düzensizliği nedeniyle gitmiştim prolaktinim yüksekti doktor dostinex verdi.Tam 28 gün sonra regl oldum sanırım düşmüş prolaktinim.2. kutuyu içiyorum şimdi oda bitince yeniden ölçtürcem.İnşallah düşmüştür ve bir daha hiç yükselmez.Birde ilaçla ilgili bir sorunum var benim normalde gece yatmadan içiyorum,dün unutmuşum bugün sabah içince nasıl uyku yaptı,kafamı kaldıramıyorum uyusam sürekli diyorum:1no2:
merhaba dostinex güçlü bir ilaç düşürür prolaktini . umudunu kırmak istemem ama prolaktin yaramaz bir hormon yani yaşamın boyunca bir düşer bir yükselir benim 3 senedir var prolaktin sorunum bekarken takmıyordum pek ama şimdi 1.5 senelik evliyim ve bebiş istiyoruz ama maalesef prolaktinciğim izin vermiyor bir türlü:1rolleyes: sana tavsiyem moralini yüksek tut stresten zorda olsa uzak dur çünkü bu hormonun diğer adı stres hormonu pamuk ipliği ile strese bağlı anlayacağın en ufak sinirde tavan yapabilir.
dostinex ilk kullanmaya başlayınca uyku yapar banada yapmıştı o nedenle hep akşam yatmadan önce kullanıyordum. bana dr bu ay tekrar verdi dostinex pazartesi başlayacağım dediğim gibi stresten uzak dur bak en basit örnek benim parolaktinim 1 ay önce 52 idi ilaç kullanmadım ve stresten uzak kalmaya çalıştım ve 2 gün önce tahlil yaptırdım 38 e düşmüş umarım sende en kısa zamanda düşürmeyi başarırsın düşmüş olsa bili sen 2 ayda bir tahlil yaptır yinede kontrol altında tutulması gerekiyor çünkü sağlıkla kal