Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ben de cok uzun sure parlodel kullandım, biraktigim anda prolaktin yukseliyordu. aynı sorunu olanlar icin soyluyorum hic beklemedigim bir anda hamile kaldim.

merhaba ALLAh sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah . ilaç kullanmadan mı hamile kaldın ( prolaktin için ilaç) ve de ne kadar sürede hamile kaldın bilgi verirsen sevinirima.s.

canlarımmmmm....
doktora dün gittim,,,,
bana hiç bir şekilde dostinexin zararı olmayacağından ve bebeğime zararı olduğu için onun öldüğünden asla kaynaklanmayacağını söyledi..
ben hamilelere de veriyorum dostinex dedi,, içini ferah tut dedi..
folicasidini alıyosun dimi dedi.. valla doktor bey şuan hiç birşey yapmıyorum aslında, kendimi çok bırakmış durumdayım, korunsakmı diye de düşünmüyo değilim dedim...
aslaaaaaaaaa dediiii... hemen hamile kalabilirsin dedi, folikaisdini asla içmemezlik yapmıyosun dedi...
marta kadar hamile kalmazsan martta adet bittiği gibi prolaktinine tekrar bakarız dedi..
2 ayda bir değerlerini takip edicez o kadar dedi... bu değer 2 ay yeter sana dedi.. 2 ay sonra başlar yükselmeye dedi...
benimle çok güzel konuştu ve bana güç verdi saolsun doktorum..
çünkü bu bebekten sonra ben bi boşluktaydım aslında.. neyseki kendimi daha çok güçlü hissediyorumm...:Saruboceq:
allahım inşaallah bu günleri bizim hayrımıza kılar ve sağlıklı sıhatli hamile kalabiliriz arkadaşlar....
iyiki varsınızzz.... :asigim:

cnm en azından kafandaki soru işaretlerine cvp bulabildin ve rahatlamışsındır. herşeyde bi hayır vardır.hamile kalabiliyosun bi problemin yok sevincin yarımda kalsa yaşadın olması için demekki engel yok. biraz stres yapıyoruz sadece o kadar. zamanı var demekki ben buna çok inanıyorum inan. Her ay adet olduğumda çok üzülüyorum ama diyorum demekki benim için hayırlısı bu ve bizim sabretmekten başka çaremiz yok.
rabbim en kısa zamanda bebek hasretliği çeken herkeze hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler nasip etsin canlarım...a.s.

evet canım çok ama çok haklısın..
şu stres işine de bir çözüm bulmamız lazım artık...

şu sözü çok seviyorum:
ALLAHIM; GÖNLÜMDE OLANI,HAKKIMDA HAYIRLI EYLE .HAKKIMDA HAYIRLI OLANI ,GÖNLÜMDE RAZI EYLE...

tatlım hep böyle mutlu ol tamam mı sevindim senin adına inşallah prolaktin için ilaç kullanmana gerek kalmadan hamile kalır ve bebişini sağlıkla kucagına alırsın :Saruboceq:

bende bugün kan verdim prolaktin için saat 2 de gidip alacağım sonucu inşallah düşmüştür bakalım hakkımızda hayırlısıa.s.

saolbitanemm..
hadi bakalım sende mutlu haberini ver bizede...
inş. düşmüştür prolaktinciğin..

saolbitanemm..

deli ediyor beni o prolaktinciğim varya düşmüştür inşallah ilaç kullanmak istemiyorum .
dostinex sin zarar vermediğine sevindim bende merak ediyordum şimdi yüksek çıkarsa ve dostinex verirse korunmam mı gerekecek diye. saat 2 de gidip konuşacağım ben devlet hastanesine gidiyorum orda ki dr iyi biri ama bugün yoktu başka bir dr vardı onunla görüşeceğim kendi dr tel sorarım artık klomen vermişti benim dr 5 gün içmeye başla demişti şimdi başka dr sonucu göstereceğim ya bakalım o nediyecek klomen ile ilgili işin tuhafı klomen kullanırsam eğer çatlatma iğnesini nevşehir de vurulmak zorunda olacağım :) ve eşim kendi evimizin dışında bir yerde ilişkiye girmeyi sevmiyor ama ne yapayım bebiş istiyorsa mecbur değil mi? hayırlısı olsun öğrenir öğrenmez bilgi veririm sana a.s.

saolbitanemm..

tatlım yeni açabildim bilgisayarımı. prolaktinciğim 38 çıktı . dostinex se başlıyacağım dr hamile kalır kalmaz bırakacaksın dedi böyle işte görüşürüz hoşça kal

tatlım yeni açabildim bilgisayarımı. prolaktinciğim 38 çıktı . dostinex se başlıyacağım dr hamile kalır kalmaz bırakacaksın dedi böyle işte görüşürüz hoşça kal

anladım canım...
çok yüksek değil ama düşer o hemen
sakın ihmal etme haplarını...
öptüm cnm...

anladım canım...
çok yüksek değil ama düşer o hemen
sakın ihmal etme haplarını...
öptüm cnm...

ihmal etmem tabiki tatlım aslında birazda sevindim çünkü 52 den 38 e düştü ve hiç ilaç kullanmadan . hayırlısı pazar günüde klomene başlayacağım hayırlısı olsun hakkımızda bu arada bir arkadaşımın da prolaktin sorunu var ve şuan hamile olduğunu öğrendim sevindim onun adına inşallah bizde yaşarız o duyguları :1hug:

aaa...
ciddimisinnnn..
çok sevindim..:))))))))))))
ya veren allah vakti zamanında verio işte, prolaktinmiş başka bişeymiş hepsi boş..
ay inşaallah biizim içinde bu hayırlı zaman bu aydır... :Saruboceq:
bu arada ilaç kullanmadan prolaktinin 38 e düşmesi süper bişey canım yaa, senin adına çok sevindimm..

inşallah tatlım bizim içinde hayırlı ay bu ay olurda bebiş haberlerimizi paylaşırız:Saruboceq:
evet tatlım ilaç kullanmadım hayıt suyuda içmedim daha doğrusu içemedim :) bu şekilde 52 den 38 e düştü inşallah dahada düşer moral önemli gerçektende çünkü son 3-4 gündür özelliklede bugün sabah çok mutlu uyandım içimde nedenini bilmediğim kıpır kıpır bir şeyler var içimden devamlı gülmek geliyor yerimde duramıyorum hatta ablamın eşi bile telefonda şaşırdı bu nasıl neşe dolu bir ses diye moralim yüksekti ve prolaktinde düştü yavaş yavaş yok edeceğim prolaktin sorununu hep beraber tabiki yeneceğiz ve ALLAH ın izni ile bebişimize kavuşacağız

merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım

Sevgili Doremi ;
Çok ama çok sevindim senin için bugun bende gittim doktoruma bana da güzel seyler söylediRahat olmamı stresten uzak durmamı kafamı fazla seylere yorma dedi ve bugün prolaktin tahlili için iyi uydunmu diye sordu .Bende evet dedim.Horman tahlili yapılırken en geç aksam 9 a kadar yemek yenmeli ve 22-22.30 gibi de yatıp sabah iyi uyanmalısın dedi.Heyecan yaptığında bile prolaktin yükselirmiş diğer hormonlar da.O yüzden kan tahili vermeden önce 10-15 dk dinlen dedi .Bende doktoruma sorularımı sordum..Dostinex ilk 1 hafta da değerin düşükse zaten düşürür ama biz genel olarak kontrol altına almak için 8 inde kullanılması öneriyoruz dedi.Ben hamile kalma olasılığını sordum ilaç tedavisi boyunca prolaktinin 100 ün altında ise olma olasılığı yani hamile kalma olasılığı var dedi.Prolaktin yüksekse bu beyinle alakalı ve sen hamile kalmanı engeller dedi.Eğer ilaç kullanırken hamile kalmışsan genel muayene edip bırakıp bırakmayacğını kan tahliliyle bakarız dedi.Prolaktin takibi önemli dedi.Ve bende tedavi olunurken hamile kaldığımı öğrenip daha sonra ölümle gerçekleşmesini dostinex'e bağlayabilirmiyiz dedim.Ben böyle olayla karşılaşmadım dedim.Bilinmeyen bir infertitidir dedi.Doktoruma bunları soruyorum size çünkü cevremde bazı arkadaşlarımın ve benimde kafama takılan sorular oldu dedim ve sormak istedim dedim. Salı günü bende prolaktin sonucumu alıcam ve yumurtalıklarıma baktı hepsi normal sağ 16 sol 18 mm.internette problem vardı o yüzden giremedim ve bugün başım şiddetli derecede ağrıyordu ve uyumuş kalmışım:))) Anca umarım güzel seyler olur bizim içimmm .Hayırlısı yaa umudumuzu kaybetmeyelim.....
Sevgiler herkeseekaydirigubbakcemile5

ay canım ne kadar sevindim senin adına da bilmezsin yaaa... sırnaşık şey
evet doktorla konuşunca gerçekten içimiz rahatladı ve moralimiz yerine geldi..
bu süper bişey bizim için..
hele ki dostinex kullanan kişiler olarak bu büyük soru işaretinin de ortadan kalkması harika oldu bizim için..
hadi bakalım allah herkesi bu ay sonu güldürür inşaallah...
nasıl istiyorum bunu bilemezsiniz.
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda kızlar...

merhaba benimde prolaktınm yüksek 41.66 bende hayıt suyu içmeye başladım ne zamn kadar içmeli hayıt suyunu arkadaşım

valla canım,
ben hep içmeyi düşünüyorum artık..
çünkü hapı bırakınca yaklaşık bir ay sonra değerler yükseliyo biliyosun..
bunun içinde bi nevi önlem almak gibi olacak benim adıma..
zaten doğal bir su olduğu için, zararlı olacağını düşünmüyorum..
ama yine sen bilirsin..

canlarım nasılsınız doremı cok sevuındım kendını toplamana

anemone sen nasılsın cnm

canlarım nasılsınız doremı cok sevuındım kendını toplamana

anemone sen nasılsın cnm

selam sağol canım iyiyim prolaktinim ilaç kullanmadan 52 den 38 e düşmüş o nedenle mutluyum dr dostinex verdi şimdi onu kullanmaya başlayacağım . sen nasılsın nasıl gidiyor hayat umarım herşey yolundadır görüşmek üzere:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…