Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Arkadaşlar Prolaktin nedir neden oluyor?

canım prolaktin süt hormonudur hani yeni bebeği olan bir bayan için süt korur derler
beyinde bulunan bir bezin salgıladığı hormon bazen doğum yapmadan bile yükselebiliyor ve hamile kalmayı engelliyor prolaktin hormonunun en iyi dostu stres .. ne kadar çok stresli olursan prolaktin de o kadar yükseliyor ve kişiden kişiye değişen reaksiyonlar gösteriyor reng düzensizliği gögüsten sıvı gelmesi vb gibi tabi bu prolaktin hormonunu düzeltmek için çeşitli ilaçlar var dostinex gibi zaten içlerinde en güçlüsüde dostinex ben 5 sene uğraştım bu hormonla ve uzun süre dostinex kullandım ve şuan ALLAH A HAMD SENALAR OLSUN 5 aylık hamileyim :Saruboceq:
umarım yeterince açıklama yapabilmişimdir senin için

allah size hayırlı evlatlar versin canım cümlemize:) evet ben bekarım o yüzden menepozu falans orunca dr açıkçası çok ürktüm daha yaşım kaç diğer değerlerimde pek iyi değil sanırım kesin emin olmak için istedi o tahlilleri peki prolaktin diğer değerleride etkiliyormu bakın ben size sonuçlarımı yazım

prolaktin=93.35 tsh=4.63 estradiol=52 fsh=10.61 lh=8.5 bu şekilde kızlar

canım ben diğerlerini bilemiyorum maalesef bu konuda yardımcı olamıcam..
ama prolaktin yükselince diğer değerleri etkilemiyor bu yönden rahat olabilrisin. çünkü benimde prolaktinim bi ara 98 e çıkmıştı ve diğer hormon değerlerim normaldi.

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum enim bebiş 2 aylık oldu dr gittim ve iyi olduğunu öğrendim sonunda ptolaktini düşürmeyi başardım inş.. çıkmaz ve bir sorun olmaz hayırlısıyla bebişimi kuçağıma alırım allah istiyen herkeze nasip etsin ve sağlıklı sıhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.... sevgiler..

tamam canım anladım sağol

selam prenses çok güzel haber allah hayırlı evlat nasip etsin canım

çok sevindim tatlım inşallah herşey yolunda gider kendine dikkat et bulantın var mı

ne mutlu canım.. ne güzel böyle haberler almak..
şuan prolaktinle işin bitti senin.. bunu artık düşünme.
prolaktinin yükselikcek ki süt yapsın.. bundan sonra prolaktine ihtiyacımız bile var :)))
(doktor bana böle demişti hamile kaldığımda)
unutma prolaktin hamile kalana kadar engel..
herşey güzel olucak Allahın izniyle..
kendine ve bebeğine iyi bak :asigim:

banada acil yardım edin benimde yüksek çıktı 21 adetimi 3 gün geçtim çok düzenli oluyordum kafam çok karıştı acaba hamilemiyim bende o ilacı kullanıyordum dostunex

benimde sür degerim yüksek 21 çıktı dorenex kullanıyordum ve 3 gündür adet olmadım gecikti acaba hamilemiyim hep adetim düzenli oluyordu ama bugünlen 3 gündür olmuyorum yardımcı olurmusnuz süt d

benimde sür degerim yüksek 21 çıktı dorenex kullanıyordum ve 3 gündür adet olmadım gecikti acaba hamilemiyim hep adetim düzenli oluyordu ama bugünlen 3 gündür olmuyorum yardımcı olurmusnuz süt d

hemen test yap canım

slm bu ilaç dostunex diye bi ilaçtı bu adet geciktiriyormuydu acaba ben bu ilacı kulandım adetim kesildi 4 gündür olmuyorum yardımcı olurmusunuz yan etkisi varmı hemen hamile kalınırmı

slm bu ilaç dostunex diye bi ilaçtı bu adet geciktiriyormuydu acaba ben bu ilacı kulandım adetim kesildi 4 gündür olmuyorum yardımcı olurmusunuz yan etkisi varmı hemen hamile kalınırmı

hemen hamile kalınabilir..
ben ilk bebeğime hemen hamile kalmıştım ilacı kullanmayı bıraktıktan sonraa...
ama sen bekarsın. böyle bir şüphenmi var yoksa..
adet geçikmesine gelince bende hiç yapmadı, aksine daha düzene bile soktu.. ama bünyeden bünyeye değişebilir tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…