Arkadaşlar Prolaktin nedir neden oluyor?
tatlım merak etme menepoz a girmiyorsundur prolaktin yüksekliği regl düzensizliği yapıyor o nedenle farklı tahlillerde istemiştir doktorun
doremi ben ve birkaç arkadaş daha prolaktini yendik ve bebeklerimizi bekliyoruz şimdi
prolaktin hamile kalmayı engelliyor biz neler yaşadık biir bilsen
neyse sen sanırım bekarsın şimdiden alırsın önlemini herşey gönlünce olsun
canım ben diğerlerini bilemiyorum maalesef bu konuda yardımcı olamıcam..
ama prolaktin yükselince diğer değerleri etkilemiyor bu yönden rahat olabilrisin. çünkü benimde prolaktinim bi ara 98 e çıkmıştı ve diğer hormon değerlerim normaldi.
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum enim bebiş 2 aylık oldu dr gittim ve iyi olduğunu öğrendim sonunda ptolaktini düşürmeyi başardım inş.. çıkmaz ve bir sorun olmaz hayırlısıyla bebişimi kuçağıma alırım allah istiyen herkeze nasip etsin ve sağlıklı sıhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.... sevgiler..
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum enim bebiş 2 aylık oldu dr gittim ve iyi olduğunu öğrendim sonunda ptolaktini düşürmeyi başardım inş.. çıkmaz ve bir sorun olmaz hayırlısıyla bebişimi kuçağıma alırım allah istiyen herkeze nasip etsin ve sağlıklı sıhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.... sevgiler..
benimde sür degerim yüksek 21 çıktı dorenex kullanıyordum ve 3 gündür adet olmadım gecikti acaba hamilemiyim hep adetim düzenli oluyordu ama bugünlen 3 gündür olmuyorum yardımcı olurmusnuz süt d
doremi doğum yaptınmı sen ???????
hemen test yap canım
slm bu ilaç dostunex diye bi ilaçtı bu adet geciktiriyormuydu acaba ben bu ilacı kulandım adetim kesildi 4 gündür olmuyorum yardımcı olurmusunuz yan etkisi varmı hemen hamile kalınırmı