Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

selam arkadaşlar doremi nasılsın canım bebiş nasıl:)ben bişi sormak istiyorum AMH testi yaptırıcam ama hastaneler yapmıyor özel yapılıyormuş acaba bu testlerin ücreti ne kadardır bilen var mı kızlar

slm canım ezo niki olanda benim nikim gerçekten hammleymişim 1bucuk aylık normalde cocugum olmuyordu kürtaj oldum diye tedavi görüyordum bugün ögrendim hamile oldugumu allah isteyenlerede versin inş güzel bi duygu ama hiç hamilegibi degilim ne midem bulanıyor nede bi şişlik sadece zayıflıyorum o dorenex ilacıda kestim bişe olmaz demi k i bak

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 17 aydır oğluma kardeş istiyoruz.7ay önce prolaktin yüksekti.dostinex kullandım.düştü.şimdi gittim yine yükselmiş tekrardan başladım.her seferinde bir engel söylüyorlar. bir ay önce yara vardı dondurdum.merak ettiğim bu prolaktin gerçekten engel mi hamileliğe.

bende yara vardı dondurdum yaram geçmişti hiç hamile kalmıyordum gitim doktora hormon testi istedi yaptım prolaktin 21 yüksek çıkmıştı dostinex verdi kullandım direk hamile kaldım bugünde test yaptım 2 çizgi çıktı yüksek olunca hamile kalınmıyor anca düşünce kalınılıyor
çok geçmiş olsun

caım prolaktin in diğer adıda süt hormonu yeni doğum yapan bayana süt korur derler ya işte o hormon hamileyken ve emzirirken yükselmesi normal ama normal zamanda yükselmesi maalesef hamileliği engelliyor denilemez ama zorlaştırıyor çok oynak bir hormon düştü derken diğer ay yükselebiliyor maalesef prolaktinin en iyi dostu stres o nedenle stres yapmaman gerekiyor eğer bebiş istiyorsa sabırlı olman gerek ilaç kullanabilirsin düşürmek için zaten doktorun yardımcı olacaktır ben 5 sene çektim prolaktini şuan yükselmesi benim açımdan iyi süt yapıyor demektir en kısa zamanda seninde bebeğine kavuşmanı dilerim

saol canım bende bebişte iyi çokşükür...
ama ben amh ne demek bilemiycem canım yaa..
ne için gerekli oluyormuş oo ?

dedim ben sanaaaaaaaaaa :))))
çok şükür Allahım bir hamile daha çıktı aramızdan...
böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor..
topiğimiz uğurlumu geliyor ne kaydirigubbakcemile3

Allah tamamına erdirsin canım. iyi bak kendine ve yeğenimize :)

merhaba arkadaşlar,
bir prolaktinzede olarak bende katılayım aranıza dedim. kafamçokkarıştı önceki ay prolaktinim 28 çıktığı için doktorum dostineks 8 li tb verdi ve iki tam kullandıktan sonra - yani 15 gün kullanım sonunda - prolaktinim 5 küsür çıktı :sinifsinif: şimdi bu değer de laboratuvar referans aralıklarına göre düşük boshayallersmile kafam karıştı doktorum cuma günü gelecekmiş, ulaşamadım, bu arada ilacı da kullanmamaya karar verdim. şu an adaçayı içiyorum. bildiğim kadarıyla adaçayı da sütü azaltıyormuş. prolaktinime de iyi geleceğini düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz deneyimli prolaktinzedeler kaydirigubbakcemile3

tşk canım ben o hapı bıraktım bidaha sütüm yükselirmi bişe olurmu kafama çok takılıyor ben hamile oldugumu bilmiyordum bu hapı kullandım acaba bişe olurmu

slm canım bende hamile kaldım 1 bucuk aylık daha hapı 1 hafta oldu keseli acaba bişe olurmu hamile oldugumu anlamamıştım

meraba arkadaşlar bende yeni üye oldum....bebek istiyorum...6 aydır korunmuyorduk hamile kalamadım hormonlarıma baktırdım prolaktinim yüksek çıktı şimdi dostınex diye bi ilaç kullanıyorum.prl seviyesi düşünce çatlatma tedavisine geçilecek...allah isteyen herkese bebiş nasip etsin.AMıN

slm canım bende hamile kaldım 1 bucuk aylık daha hapı 1 hafta oldu keseli acaba bişe olurmu hamile oldugumu anlamamıştım

canım benim doktorum hamile kalana kadar dostinex içmemi söylemişti bende içtim 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve ilacı bıraktım şuan 5.5 aylık hamileyim ve ALLAH A HAMD OLSUN Kİ bebeğim sağlıklı:Saruboceq: içini ferah tut birşey olmaz ben hamile olduğumu bilmiyordum diş ağrısı için güçlü bir ağrı kesici içmiştim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

canım hiç takılma değerin 5 e düştü diye..
nasıl olsa prolaktin çok çabuk yükselebilen bir hormon.. öyle 5 te kalıcak hali yok yani:))
iyi bile olmuş hattaa kaydirigubbakcemile3

dostinex değerini düşürecektir merak etme..
peki değerin kaç, çokmu yüksek ?
hiç dert etme.. çatlatma iğnesiyle beraber müjdeli haberi bize de verirsin tez zamanda inşaallah...:Saruboceq:

sağol canım...prolaktin seviyem 49.2 çıktı inşallah canım hayırlı haberler veririm sizlere :Saruboceq:

tahliller nasil olyuo argisi sizisi varmi yani ve kac cikarsa normal kac cikarsa yüksek olur ve belirtileri nedir benim mesela gögüsümden süt gelmisti doktor yapalim dedi bakalim ne olcak

tahliller nasil olyuo argisi sizisi varmi yani ve kac cikarsa normal kac cikarsa yüksek olur ve belirtileri nedir benim mesela gögüsümden süt gelmisti doktor yapalim dedi bakalim ne olcak
canım kan tahlili ile oluyo prolaktine bakılıyo ona göre değerlendiriliyo gebelik ve emzirme dışında 25 ng/ml altında olması gerekiyo inşallah sonucun normal çıkar

canım hiç takılma değerin 5 e düştü diye..
nasıl olsa prolaktin çok çabuk yükselebilen bir hormon.. öyle 5 te kalıcak hali yok yani:))
iyi bile olmuş hattaa kaydirigubbakcemile3

evet canım düştüğü için seviyorum bile ki bende bu ara bu stres varken yine yükselir herhalde akannehir umarım adaçayı bi işe yarar :bbo: sen nasıl bir tedavi görmüştün peki. bildiğim kadarıyla şu an hamilesin :CüvCüv:

inş ilk hamile kaldıgımda istemedim kürtaj oldum 1 sene sonra istedim çocuk olmadı benim rahmimde çok büyük yara vardı tedavi gördüm dondurdum hertedavide başka bişe çıkıyordu bide hormonlarım yüksek çıktı olmadı dostinex verdi doktor 18 yutum hemen hamile kaldım ama kaldıgımı anlamadım tam 1.5 aylık oldu daha sonra anladım hiç belirti yok bende daha çok zayıflıyorum hayırlısıylan dogururum dogumdan korktugum için dogurmak bile istemiyorum kafam çok karışık bunalıma giriyorum

kötü düşünme bende hamile kaldığımda 7-8 kilo verdim zaten başlarda pek birşey hissetmezsin dr ye git ve bebeğine bak kalp atışlarını duyduğunda içindaki tüm kötü düşünceler gidecektir emin ol hamilelik böyle bişi işte hep aklında birşey oluyor acaba şöylemi acaba böylemi diye her ay farklı bir endişe duyuyorsun 2 li testte bişi çıkarmı diye düşünüyorsun sonra o geçiyor 3 lü taramada bir sorunla karşılaşırmıyım diye düşünürsün o da biter başka bir soru takılır aklına bu böyle devam eder gider annelik böyle bişi sanırım mesela bende durmadan rüyamda tuhaf şeyler görüyorum dün gecede kürtaj olduğumu görmüştüm hamile kalınca ve beklenen bebek olunca böyle oluyor içini ferah tut zamanı gelince kıpırtılarınıda hissedeceksin çok hoşuna gidecek

evet canım şuan hamileyim...
Allahın izniyle 2 haftam kaldı, sona yaklaştık...
ben dostinexten başka birşey kullanmadım..
tam tedaviye başlayacağımız ay hamile kaldım.. büyük bir sürprizdi benim için..
Allah herkese nasip etsin inşaallah

Hipofizimde adenom tesbit edildi prolaktinimin yükskliği buna bağlıymış onaltı yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı birazda prolaktin tdavisini ihmal ettim hipofiz bezimdeki adenom 3-den 5m çapına büyüme yapmış .Yaklaşık bir aydır Dostinex kullanıyorum fakat ruhsal olarak çok kötü oldum.Uykusuzluk iç daralması depresif belirtiler ortaya çıktı.nerdeyse ilacı bırakmayı düşünüyorum,bilmiyorum biliyorum doktorum karşı çıkar ama kafayı sıyırmaktan iyidir herhalde Kullananlar varmı bu formda yardımlarınızı bekliyorum. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…