merhaba kızlar...
yeni yıl hepimize mutluluk ve şans getirsin..
hamiş arkadaşlarımız sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar. :ecrin_bebek:
bebek isteyen arkadaşlarımız da; bu yeni yıl da; peşpeşe hamilelik haberlerini versinler bize en yakında inşaallahhh.. :CüvCüv:
Allah bu yeni yılda herkesin gönlündeki muradını versin..
kendinize iyi bakın,,,, a.s.
MUTLU SENELERRRRR........ hihoyyyt
merhaba arkadaşalar...herkezin yeni yılı kutlu olsun..yeni yıl bana çook güzel bir mutlulukla geldi çünkü hamile olduğumu öğrendim allah herekezin gönlüne göre versin şimdi çookk mutluyum....k.i.b.sevgiler..:CüvCüv:
merhaba arkadaşalar...herkezin yeni yılı kutlu olsun..yeni yıl bana çook güzel bir mutlulukla geldi çünkü hamile olduğumu öğrendim allah herekezin gönlüne göre versin şimdi çookk mutluyum....k.i.b.sevgiler..:CüvCüv:
:sm_cool:
canım çok sevindim :sm_cool:ALLAH tamamına erdirsin:Saruboceq: ne kadarlık bebiş
ay ne güzel bizimkilerin arkadaşları çoğalıyor hayırlısıyla
kendine ii bak
oyy maşallahhh..:)
çok sevindim canım..
Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhatle :)
kendine ve karnındakine iyi bak :)))
hamişlerin içinde oğlu olacak anne adayı yok mu ya oğluşum yanlız kaldı kızların içinde
hehehe.....
yanlız kalırmı hiç :) bizim cadılar ona arkadaşlık yapar sen merak etme :)
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benim de prolaktinim yüksek 93 bana dr dostınex verdi 3 gün arayla yarım tane dedi yani bu gece içicem ve pazar günü mü içicem birde gece içiyim diorum bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benim de prolaktinim yüksek 93 bana dr dostınex verdi 3 gün arayla yarım tane dedi yani bu gece içicem ve pazar günü mü içicem birde gece içiyim diorum bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaşlar Prolaktin nedir neden oluyor?
çok teşekkür ederim anemone ve doremi.evet anecim ilk baş stersle baş etmeyi öğrenmeliyim yoksa dediğin gibi bende senelerce çekerim.tamam doremi biraz önce içtim hapımı:) bende bi dahakine pazar içicem diye hesapladık inş iyi olucaz arkadaşlar allah herkeze şifa versin ama dr benden daha başka hormon testleride istedi bu ay yaptırıcam onlarıda menepozlanda ilgili sorular sordu acaba menepoza falan mı giriyorum:) allahım hem ağlıyorum hem gülüyorum