valla bende sasırdım ozelde bı dr buldum yanlız benım kafgamın takıldıgı seyler var asılama ılacları cok pahalı dıılmı ya bu dr bana hepsı ılac dahıl hepsı hemen hemen sana400 / 450 tl ye fılan mal olur dedı bu cok ucuz dıılmı??? :uhm:
valla bende sasırdım ozelde bı dr buldum yanlız benım kafgamın takıldıgı seyler var asılama ılacları cok pahalı dıılmı ya bu dr bana hepsı ılac dahıl hepsı hemen hemen sana400 / 450 tl ye fılan mal olur dedı bu cok ucuz dıılmı??? :uhm:
ya ben cok kokuyorum hamile kalammicam diye bu prolaktin illeti yüzünden nasil ölcülüyo bu illet
doktorum ama kan tahlili dedi adetin 3 günü 15 günü ve 25 günü ne is anlamadim
bebek istioyuz millet artik sormaya basladi(((( acil cevap
canım bence o yaptıracağın hastane ve doktorla alakalı bi fiyat.yani senin ödeyeceğin miktar bence ortalamadır.800 900 tl civarıda duydum.160 tl civarı yaptıranıda.
canım ben 1 kez yaptırdım 2 kutu gonalf 450 kullandım 800.00 tl sperm yıkama 150.00 tl işlemi yapacak doktor ne kadar alır bilmiyorum ben ücret vermemiştim doktoruma o nedenle bilmiyorum o kadar da ucuz değil yani en az 1.000 tl yi gözden çıkartman gerekiyor ALLAH yardımcın olsun
160 mı????
yumurtalığında kist var dedi önce bi alç verdi onu kullandım adet oldum...
sonra adetlyken tekrar test yaptırdım prolaktin yüksek çıktı 26 şimdi de hormon ilacına başlattı....
aslında ilaç da değerler de evde işteyim şimdi akşam eve gididince yazayım buraya bana akıl verin siz de bir doktora daha görünmek istiyorum
kızlarrr..
benim prolaktinim düştüya.doktor hapı bırak dedi.3ay içinde hamile kalmassam tedaviye başlıyacakmış.heycanlandım.süprizzzzz 2 yumurtalığımdada pcos var.soğan kürüne başlıcam.hesaplarıma göre yumurtalama dönemim.(prolaktinim düştüğünden olsa gerek 2 aydır tam gününde oluyorumreglimi)gerci dostinex kullanmıcam yine düzensizleşirmi bilmiyorum amaaaaaaaaaaa.ssoğan kürüne başlamak istiyorum.bu kür adet söktürücü özelliğide sahip ya acaba bi sıkıntı yaratırmı bilemedim.adetim biteli 1 hafta oldu şimdi başlayıp 15 gün devam edeyim diyorum.sizinde fikirlerinizi alayım dedim.belki bu kürü uygulayan olmuştur.????
Canım inşallah bu süre içerisinde hamile kalırsın.Sakın stres yapma ve düşünme oldu mu olacak mı diye çünkü bu yaramazlar hiç beklemediğimiz zamanlarda geliyor.Bence kullan soğan kürünü hiç bir zararı olacağını sanmıyorum aksine faydasını görürsün inşallah ben de pco yok ama klomenden dolayı kist olduğunda yapmıştım soğan kürünü 15 gün ve hemen gitmişti kistlerim.İnşallah bu ay güzel haber alırsın canım.Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin:Saruboceq: