Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım bence o yaptıracağın hastane ve doktorla alakalı bi fiyat.yani senin ödeyeceğin miktar bence ortalamadır.800 900 tl civarıda duydum.160 tl civarı yaptıranıda.

canım ben 1 kez yaptırdım 2 kutu gonalf 450 kullandım 800.00 tl sperm yıkama 150.00 tl işlemi yapacak doktor ne kadar alır bilmiyorum ben ücret vermemiştim doktoruma o nedenle bilmiyorum o kadar da ucuz değil yani en az 1.000 tl yi gözden çıkartman gerekiyor ALLAH yardımcın olsun

ya ben cok kokuyorum hamile kalammicam diye bu prolaktin illeti yüzünden nasil ölcülüyo bu illet
doktorum ama kan tahlili dedi adetin 3 günü 15 günü ve 25 günü ne is anlamadim
bebek istioyuz millet artik sormaya basladi (((( acil cevap

kan tahliliyle ölçülüyo canım.adetin 3. günü yapılıyo genelde o zaman hormonlar yükseldiği için.korkmana gerek yok.tedavisi ilaçla mümkün.ama aniden çıkıp inebiliyo..

ah keske o degil bu ay adetde olmadim adetim cok düzensiz kafayi yicem ya her ay almanyaya gidiorum hava degisikligi yüzünden hormonlar tirlatmis durumda ne yapcam bilmiom 1 sene oldu hic korunmadigim halde hamile kalmyiorum adetim düzensiz prolaktin denen sey de var kal bakalim hamile kalabilirsen offfff

cnm drun bana dedıgı 100/150 arası sperm yıkama tutar dıyo 250 fılanda ılaclar tutar dıyo ben ekstra bı ucret almıyorum dıyo.. bıde muayneye gelınce verdıgın normal muayne ucretı dıyo kafam ıyıce karıstı

kızlar.........
prolaktinim düştüü.114 den 1,17 ye hemdee.sonunda.bide pcoları eritebilirsem ne mutlu bana

kızlar benim prolaktinim 26 çıktı doktor beni hormon ilacına başlattı...
bulundfuğum yerde doktorları çok iyi tanımıyorum bana bir akıl verin ne olur???

yumurtalığında kist var dedi önce bi ilaç verdi onu kullandım adet oldum...
sonra adetliyken tekrar test yaptırdım prolaktin yüksek çıktı 26 şimdi de hormon ilacına başlattı....

Son düzenleme:
yumurtalığında kist var dedi önce bi alç verdi onu kullandım adet oldum...
sonra adetlyken tekrar test yaptırdım prolaktin yüksek çıktı 26 şimdi de hormon ilacına başlattı....

26 ya yüksekmi diyolar.gerci bazı hastaneler 25 sınır diyo .benim gittiğim hastanede 29 sınırdı ben 114den 1,17 düşürdüm çok şükür.pco bendede var.hangi ilacı verdi

aslında ilaç da değerler de evde işteyim şimdi akşam eve gididince yazayım buraya bana akıl verin siz de bir doktora daha görünmek istiyorum

kızlarrr..
benim prolaktinim düştüya.doktor hapı bırak dedi.3ay içinde hamile kalmassam tedaviye başlıyacakmış.heycanlandım.süprizzzzz 2 yumurtalığımdada pcos var.soğan kürüne başlıcam.hesaplarıma göre yumurtalama dönemim.(prolaktinim düştüğünden olsa gerek 2 aydır tam gününde oluyorumreglimi)gerci dostinex kullanmıcam yine düzensizleşirmi bilmiyorum amaaaaaaaaaaa.ssoğan kürüne başlamak istiyorum.bu kür adet söktürücü özelliğide sahip ya acaba bi sıkıntı yaratırmı bilemedim.adetim biteli 1 hafta oldu şimdi başlayıp 15 gün devam edeyim diyorum.sizinde fikirlerinizi alayım dedim.belki bu kürü uygulayan olmuştur.????

Canım inşallah bu süre içerisinde hamile kalırsın.Sakın stres yapma ve düşünme oldu mu olacak mı diye çünkü bu yaramazlar hiç beklemediğimiz zamanlarda geliyor.Bence kullan soğan kürünü hiç bir zararı olacağını sanmıyorum aksine faydasını görürsün inşallah ben de pco yok ama klomenden dolayı kist olduğunda yapmıştım soğan kürünü 15 gün ve hemen gitmişti kistlerim.İnşallah bu ay güzel haber alırsın canım.Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin:Saruboceq:

canım cok cok teşekkür ederim.sende sağlıçakla alırsın kucağına bebeğini inşallah.iyi seneler

kızlar 2010 yılınız 2009 unuzu aratmasın.sağlık,mutluluk,huzur,şans,para sizinle olsun. bide hamile arkadaşlarımız bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah.bebek isteyenlerede 2010 yılı hayırlı gelir umarım.
mutlu seneler....

merhaba kızlar...
yeni yıl hepimize mutluluk ve şans getirsin..
hamiş arkadaşlarımız sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar. :ecrin_bebek:
bebek isteyen arkadaşlarımız da; bu yeni yıl da; peşpeşe hamilelik haberlerini versinler bize en yakında inşaallahhh.. :CüvCüv:
Allah bu yeni yılda herkesin gönlündeki muradını versin..
kendinize iyi bakın,,,, a.s.

MUTLU SENELERRRRR........
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…