Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar...
yeni yıl hepimize mutluluk ve şans getirsin..
hamiş arkadaşlarımız sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar. :ecrin_bebek:
bebek isteyen arkadaşlarımız da; bu yeni yıl da; peşpeşe hamilelik haberlerini versinler bize en yakında inşaallahhh.. :CüvCüv:
Allah bu yeni yılda herkesin gönlündeki muradını versin..
kendinize iyi bakın,,,, a.s.

MUTLU SENELERRRRR........
hihoyyyt

merhaba arkadaşalar...herkezin yeni yılı kutlu olsun..yeni yıl bana çook güzel bir mutlulukla geldi çünkü hamile olduğumu öğrendim allah herekezin gönlüne göre versin şimdi çookk mutluyum....k.i.b.sevgiler..:CüvCüv:

:sm_cool:
merhaba arkadaşalar...herkezin yeni yılı kutlu olsun..yeni yıl bana çook güzel bir mutlulukla geldi çünkü hamile olduğumu öğrendim allah herekezin gönlüne göre versin şimdi çookk mutluyum....k.i.b.sevgiler..:CüvCüv:

canım çok sevindim :sm_cool:ALLAH tamamına erdirsin:Saruboceq: ne kadarlık bebiş
ay ne güzel bizimkilerin arkadaşları çoğalıyor hayırlısıyla
kendine ii bak

oyy maşallahhh..:)
çok sevindim canım..
Hadi bakalım Allah tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhatle :)
kendine ve karnındakine iyi bak :)))

kızlar bu ayda olmadı malesef regl oldum.. onumuzdekı aya kadar bırakıcam sonra asılamaya gecıcem :KK43:

:sm_cool:

canım çok sevindim :sm_cool:ALLAH tamamına erdirsin:Saruboceq: ne kadarlık bebiş
ay ne güzel bizimkilerin arkadaşları çoğalıyor hayırlısıyla
kendine ii bak

tşk.ederim canım henüz belli değil ama sanırım 3/4 haftalık bakalım haftaiçi dr gidecem inş..istiyen herkezin olur...:emir_bebek:

hamişlerin içinde oğlu olacak anne adayı yok mu ya oğluşum yanlız kaldı kızların içinde

ayy canım benim cok gecmiş olsun bende aranıza yeni katıldım bendede var prlktn benımkıde hep yükselıyo ilac kulanınca düşüyo sonra yine cıkıyo ayrıca pkolyumda of napmamız lazım bilmiyorum kiloda veremiyorum anne olmak istiyoruuuum:-(

arkadaşlr prolaktın degerleriniz kaç benımkı24 çıktı 4yıldır bebk için ugrasıyoruz bıtane olumsuz aşılamama var.bıtane dusugum var.
buayda prolaktın ın yukske oldugunu ogrendık dostınex e başladım persembe gunu 2aylık bı tedavı olacak sanırım

tebrikler canım.hatırladığım kadarıyla en son prolaktinini olçtürcekdin.o esnada hamile kalmış olman ne güzel.umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin.darısı başımıza..alkisalkisalkis:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10825686#post10825686

yeni geyik topiğimiz hayırlı olsun :)

jinekoloji bölümünde olduğumuz için sadece sorunlarımızla birbirimizi tanıyoruzz..
istedim ki birbirimzi daha yakından tanımak ve muhabbet edebilmek..
bunun içinde bir geyik topiği açtım...
haydi kızlar herkes muhabbeteeee :))))))))))

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benim de prolaktinim yüksek 93 bana dr dostınex verdi 3 gün arayla yarım tane dedi yani bu gece içicem ve pazar günü mü içicem birde gece içiyim diorum bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benim de prolaktinim yüksek 93 bana dr dostınex verdi 3 gün arayla yarım tane dedi yani bu gece içicem ve pazar günü mü içicem birde gece içiyim diorum bilgi verirseniz sevinirim

canım öncelikle aramıza hoşgeldin hiç merak etme düşecektir prolaktin seviyen
ilk başta sakına stres yapma stres prolaktinin en iyi dostu stres yaparsan çoğalır prolaktin hormonun dostinex güçlü bir ilaçtır düşürecektir ben pazartesi perşembe içiyordum akşam yatarken ilk başlarda başağrısı yapabilir yan etki olarak ama bana pek yapmadı sanırım yatmadan önce içtiğim için bugün içtiysen cumartesi günü içersin yani çarşamba cumartesi içmiş olursun moralini bozmak istemem ama bu illet bi yapıştımı kolay kolay bırakmıyor insanın peşini ben 5 seneden fazla çektim kendinize iyi bakın

evet canım çarşamba pazar içebilirsin.. yarım olarak..
gece içmen bence de daha iyi, bende geceleri içerdim hep, bu sefer hapın yan etkilerini çok yaşamamış oluyosun..
acil şifalar.. inşaallah hemen düşer prolaktinin ki merak etme zaten hemen düşecektir :)

çok teşekkür ederim anemone ve doremi.evet anecim ilk baş stersle baş etmeyi öğrenmeliyim yoksa dediğin gibi bende senelerce çekerim.tamam doremi biraz önce içtim hapımı:) bende bi dahakine pazar içicem diye hesapladık inş iyi olucaz arkadaşlar allah herkeze şifa versin ama dr benden daha başka hormon testleride istedi bu ay yaptırıcam onlarıda menepozlanda ilgili sorular sordu acaba menepoza falan mı giriyorum:) allahım hem ağlıyorum hem gülüyorum

Arkadaşlar Prolaktin nedir neden oluyor?

:)

canım prolaktin hormonu, süt hormonudur..
aynı zamanda da stres hormonu diyebiliriz...
hani loğusa kadınlar emziklerinde, sütü korur denir ya.. işte o budur aslında..
sütü korur ki hamile kalmaz derler. ama bazı kişilerde bu hormon normal zamanlar da da yükseldiği için, istendiği zaman da hemen hamile kalmasında zorluk çekecektir..
bunun içinde hemen bu hormonu düşürmek gerekir ki hamile kalınması için..
özetle anlattım sanırım.

çok teşekkür ederim anemone ve doremi.evet anecim ilk baş stersle baş etmeyi öğrenmeliyim yoksa dediğin gibi bende senelerce çekerim.tamam doremi biraz önce içtim hapımı:) bende bi dahakine pazar içicem diye hesapladık inş iyi olucaz arkadaşlar allah herkeze şifa versin ama dr benden daha başka hormon testleride istedi bu ay yaptırıcam onlarıda menepozlanda ilgili sorular sordu acaba menepoza falan mı giriyorum:) allahım hem ağlıyorum hem gülüyorum

tatlım merak etme menepoz a girmiyorsundur prolaktin yüksekliği regl düzensizliği yapıyor o nedenle farklı tahlillerde istemiştir doktorun

doremi ben ve birkaç arkadaş daha prolaktini yendik ve bebeklerimizi bekliyoruz şimdi
prolaktin hamile kalmayı engelliyor biz neler yaşadık biir bilsen
neyse sen sanırım bekarsın şimdiden alırsın önlemini herşey gönlünce olsun

X