Hipofizimde adenom tesbit edildi prolaktinimin yükskliği buna bağlıymış onaltı yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı birazda prolaktin tdavisini ihmal ettim hipofiz bezimdeki adenom 3-den 5m çapına büyüme yapmış .Yaklaşık bir aydır Dostinex kullanıyorum fakat ruhsal olarak çok kötü oldum.Uykusuzluk iç daralması depresif belirtiler ortaya çıktı.nerdeyse ilacı bırakmayı düşünüyorum,bilmiyorum biliyorum doktorum karşı çıkar ama kafayı sıyırmaktan iyidir herhalde Kullananlar varmı bu formda yardımlarınızı bekliyorum. bilmiyorumkismile
Hipofizimde adenom tesbit edildi prolaktinimin yükskliği buna bağlıymış onaltı yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı birazda prolaktin tdavisini ihmal ettim hipofiz bezimdeki adenom 3-den 5m çapına büyüme yapmış .Yaklaşık bir aydır Dostinex kullanıyorum fakat ruhsal olarak çok kötü oldum.Uykusuzluk iç daralması depresif belirtiler ortaya çıktı.nerdeyse ilacı bırakmayı düşünüyorum,bilmiyorum biliyorum doktorum karşı çıkar ama kafayı sıyırmaktan iyidir herhalde Kullananlar varmı bu formda yardımlarınızı bekliyorum. bilmiyorumkismile
selam kızlarrrrrrrrrrrr
slm tatlım nasılsın
Canım ben yeni üye oldum,yazdıklarını okuyunca merak ettim,bendede prolaktin yüksekliği var,98 prolaktinim,dostinex kullanıyorum,sen hamelyken ilaç kullandın mı,çocuğa zararı oluyor mu acaba?:uhm: :uhm: :uhm:canım prolaktin süt hormonudur hani yeni bebeği olan bir bayan için süt korur derler
beyinde bulunan bir bezin salgıladığı hormon bazen doğum yapmadan bile yükselebiliyor ve hamile kalmayı engelliyor prolaktin hormonunun en iyi dostu stres .. ne kadar çok stresli olursan prolaktin de o kadar yükseliyor ve kişiden kişiye değişen reaksiyonlar gösteriyor reng düzensizliği gögüsten sıvı gelmesi vb gibi tabi bu prolaktin hormonunu düzeltmek için çeşitli ilaçlar var dostinex gibi zaten içlerinde en güçlüsüde dostinex ben 5 sene uğraştım bu hormonla ve uzun süre dostinex kullandım ve şuan ALLAH A HAMD SENALAR OLSUN 5 aylık hamileyim :Saruboceq:
umarım yeterince açıklama yapabilmişimdir senin için
selam anemone hoşgeldin iyiki geldin.canım sıkkın biraz .neden diceksin:))19da adet olcakdımya hala olmadım ama bugun acayıp bi sancım var zaman zaman gelip gidiyo.adet olucam galiba.moralimi bozmicam demişdim ama sanırım kendi kendimi kandırmışım.üzgünüm....artık sıkmaya başladı bu durum yani..sanırım prolaktım yükseldi yine...gecen ay tam gününde olmuşdum.dostinexi bırakalı 1 ay oldu.galiba yükseldi.ona yoruyorum artık.yada ne bilim pcodandır.off bilmiyorum işte.
Canım ben yeni üye oldum,yazdıklarını okuyunca merak ettim,bendede prolaktin yüksekliği var,98 prolaktinim,dostinex kullanıyorum,sen hamelyken ilaç kullandın mı,çocuğa zararı oluyor mu acaba?:uhm: :uhm: :uhm:
üzme tatlı canını ne dedik umutsuzluk yok elbet gelecek bebeğin kırmızıları görsende üzülme biliyorsun stres ve üzüntü prolaktinin en iyi dostu o nedenle moralimizi bozmuyoruz biliyorum zor bir şey sıkıyor bazen her ay beklemek bir umutla ben hiç düşünmediğim bir ay hamile kaldım kafamdan silmiştim bebek fikrini kendi kendime olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil aşılama tüp bebek vb bir şekilde anne olacağım nasılsa üzülmeme gerek yok dedim ve böyle düşündüğüm ilk ayda geldi bebeğim:Saruboceq:emin ol seninde öyle olacak bozma bakalım moralini
evet canım şuan hamileyim...
Allahın izniyle 2 haftam kaldı, sona yaklaştık...
ben dostinexten başka birşey kullanmadım..
tam tedaviye başlayacağımız ay hamile kaldım.. büyük bir sürprizdi benim için..
Allah herkese nasip etsin inşaallah
canım hiç takılma değerin 5 e düştü diye..
nasıl olsa prolaktin çok çabuk yükselebilen bir hormon.. öyle 5 te kalıcak hali yok yani:))
iyi bile olmuş hattaa kaydirigubbakcemile3
dostinex değerini düşürecektir merak etme..
peki değerin kaç, çokmu yüksek ?
hiç dert etme.. çatlatma iğnesiyle beraber müjdeli haberi bize de verirsin tez zamanda inşaallah...:Saruboceq:
işten dolayı cok stresli 3 gün geçirdim.adet olmanın yada olamamanın dışında başka şeylerde var annemi özledim,kardeşlerimi. babamı.....:gitme: bide durum boyle muallakda kalınca canım sıkıldı işte dinlediğin için saol canım....bu cuma vakti çok dua ettim olursa bugun olsun artık diye:Saruboceq: umarım olurum....(ki muhtemelen olurum)
slm benim bazen sancım oluyor acaba nedendir 1.5 hamileyim sag kasıgımda bazende sol kasıgımda
doremi canım bişe sorcam bende bazen adet sancısı gibi agrı oluyor acaba nedendir bebekmi gelişiyor gögsümde çok az şişti elim devince acıyor