Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ya gögüslerım evet acıyo ama gecıkmedendır dıyorum ıdrarıma bakıyorum koyu renk gıbı ama yedıklerımdendır dıyorum :CüvCüv:

idrar rengini hiç düşünme canım.. o çok saçma bir belirti.. benim daha halen belli değildir mesela idrar rengim, tamamıyla yediklerimizden..
adet ağrısı gibi bir ağrı varmı karnında ve ateşini ölçebilirsen ölç derim..
ben ordan anlamıştım ilk hamile olduğumu, tam adetim 8 gün geçtikten sonra :)
36,5 çıkmıştı.. yanımda arkadaşım vardı ve onun ateşi ise 35 çıkmıştı hiç unutmam...

günaydın kızlar
cok kötü grip oldum.antibiyotik alamıyorum mmahvoldum.bide karnıma(göbeğime)bir ağrı saplandı.ay ben genc yaşta çoluk çacuğa karışamdan çürüdüm yaaaa

sureklı degıl ama ara ara sancı gırıyo ... aa tamam sımdı hastalandım dıyorum lavaboya gıdıyorum bısey yok, adetım genelde sabahları baslar artık lavaboya gıtmekten yoruldum, bırde cok akıntım var ayıptır solemesı bazen su gıbı seffaf bazende kremsı bsıeyler, senınde bebegın hayırlı olsun allahım saglıklı bır hamıleleık gecırmenı nasıp etsın ınsallah....

günaydın kızlar
cok kötü grip oldum.antibiyotik alamıyorum mmahvoldum.bide karnıma(göbeğime)bir ağrı saplandı.ay ben genc yaşta çoluk çacuğa karışamdan çürüdüm yaaaa

canımgeçmiş olsun yaa dikkat et kendine..
niye antibitotik alamıyosun?

saol canım amin inşaallah hepimize..
bu arada ben sana bir test yap derim..
umutlanma tabi ama sanki birşeyler var gibi...
hadi koş eczaneye :)

canımgeçmiş olsun yaa dikkat et kendine..
niye antibitotik alamıyosun?

saol canım amin inşaallah hepimize..
bu arada ben sana bir test yap derim..
umutlanma tabi ama sanki birşeyler var gibi...
hadi koş eczaneye :)

saol canım.dostinex koullanıyorum.olurya belki hamile kalmışsam diyee antibiyotik alamıyorum

selam arkadaslar bısey sorcam yardımcı olursanız sevınırım

bu ay doktorum hormonlarıma baktı prolaktın en yuksek sevıyesı 25 ama benımkı 34 cıktı ılac verdı ama

ben baslamadım baska bı doktora daha sorayım dedım bırde bende hıcbır sıkayet yok adet gecıkmesı

veya goguslerımde herhangı bı degıısklık yok acaba ılac kullanmasam bana bu yukseklıgın bı zararı

olurmu ılac kullanmasam boyle kalsa nolurkı cunku ben su anda korunmuyorum kafam bıraz karısık

yardımcı olurmusunuz?

merhaba canım hoşgeldin topiğimize..
bence ilacını kullan.. ilaç kullanmadan bu hormon düşmez çünkü..
gerçi çok yüksekdeğilmiş değerin bu konuda şanslısın.. ben 98 i bile görmüştüm mesela :))
korunmadığına göre çocuk isityorsun.. zaman kaybı olmaması açısından bence ilacını iç derim, bu arada ilacının adı ne?
prolaktin herkeste adet geçikmesi vs. gibi belirtilerde yapmayabilir.. aklında olsun..

hadi inşaallah hamilesindir canım..
evet önlem amaçlı alma antibiyotik, ne olur ne olmaz...
adetine kaç gün var?

hiç umudum yok doremi biliyomusun.ama inşallah dedğin gibidir canım.ayın 21 de olmalıyım ama düzensziliğim olduğu için bilemiyorum ne zman olur.hiç belirtide yok zaten

hiç umudum yok doremi biliyomusun.ama inşallah dedğin gibidir canım.ayın 21 de olmalıyım ama düzensziliğim olduğu için bilemiyorum ne zman olur.hiç belirtide yok zaten

olsun stres yapma kendine.. rahat ol..
bak bana doktorum yumurtlama olmamış dediği ay hamile kaldım..
o ay kendimi nasıl olsa olmayacak diye bırakmıştım.. o işe yaradı bende..
yoksa adet olduğumda tedaviye başlayacaktık hemen..
stres en önemli etken bence...
biraz oluruna bırak canım.. onlar biliyolar ne zaman gelecekelerini.. ama işte bizler sabırsız olduğumuz için hemen gelmelerini istiyoruz :)

saol canım.bugun zaten doktora gıtcem aksam ama ben korunmuyorum cocuk cok ıstıyorum brde bende kan pıhtılasmasıda varda bugunde doktorum eger ılac verırse bıde hamıle kalırsam bı zararı olmazmıkı merak ettım dıger doktorum dostınex verdı ama almadım henuz bugunku ne dıycek dıye.bırde prolaktın yukseklıgı dusugemı neden oluyo?

ya tam olarak bilmiyorum ama doktorum hiç bir ilgisi yok dedi..
hamile kalınca prolaktin yükselicek ki süt yapsın dedi..
bu düşük çok farklı bişey.. prolaktin hamile kalana kadar zorluyor okadar..
bugünki doktoruna da git bakalım ne diyecek.. ama dostinex bu konuda en iyi ilaç diyebilirim sana...
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir bilgim yok canım.

tesekkurler bılgılerın ıcın canım dr. bı gıdeım bakalım ne dıyecek.

canım benim çok sağol.dediğin gibi gelecekleri zamanı bilirler.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

slm arkadaşalar bende dostinex kullanıyorum tam 2 hafta oldu acaba siz kullanırken kaçıncı ayda hamile kaldınız? birde bu ilaç bende mide yanması yapıyor ayrıyetten hayıt suyuda içiyorum sanırım hormanlar üzerinde etkisi çok varmış prolaktin seviyesi düşüncemi hamile kalınıyor yoksa ilacı kullanıncada hamile kalına biliniyormu cevap verirseniz sevinirim...gerçekten bu konu yüzünde strese girdim yaaaa...:çok üzgünüm:

gunaydın kızlar....ben adet oluyorum galıba, azr azar kahverengı bıseyler gelmeye basladı... şu ılaclar bızı alt ustu edıyo vallahı hem psıkolojımızı bozuyo bende oldugu gıbı bole gecıkme olunca umutsızlıge dusuruyo..

merhaba canım...
ben ilk hamileliğimi dostinex kullandıktan hemen sonraki ayda hamile kalmıştım (ama kaybettim)
daha sonra da dostinex kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım canım..
yani hapı kullanırken hamile kalmadım, hapı bıraktıktan sonra hemile kalmıştım hep..

valla canım hayırlısı olsun bakalım...
bozma moralini vardır her işte bir hayır..

[

valla canım hayırlısı olsun bakalım...
bozma moralini vardır her işte bir hayır..
[/QUOTE]

amın cnm ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…