süper yaa.. çok güzel bir haber bu..
haydi bakalım Allah işini rast getirsin inşaallah :)
kızlar dr dan yeni geldim prolaktin sıfıra düştü ve tekrardan bebek sahibi olabilirsin dedi çok mutluyum
kızlar dr dan yeni geldim prolaktin sıfıra düştü ve tekrardan bebek sahibi olabilirsin dedi çok mutluyum
evet zamanla yine yükselebiliyormuş diye biliyorum...slm kızlar ben bir sene önce adet gecikmesi şikayetiyle dr gittim prolaktin yüksek dedi ve guatr yapmış falan dedi sonra hap tedavisi uyguladı normal seviyeye indi prolaktin oranım.. şuanda adetim tekrardan 10 gün gecikti tahmin ediyorumki tekrardan yükselti prolaktınımiyi bi doktora görünmem lazım sanırım bu bende çok stres yapıyo tekarar yükselmesiyle ile ilgili bilgisi olan yardım rica ediyrm bide izmirdeyim bana uzman bi dr tavsiye edermisiniz
gözün aydın canım....çok sevindim...Selam kızlar inşallah herşey yolundadır.Ben iyiyim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda.Allahım isteyen herkese tez zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallah.Rabbim evlat hasreti çekenlerin kucağını tez zamanda doldursun.Sakın umutsuzluğa düşmeyin ben en umutsuz anımda kavuştum bebeğime Rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemi nasip eder inşallah kızlar.Öptüm hepinizi
benim göğüslerimde ağrı hissi oluşuyordu ve dr gttm.tahlil yaptırdık ve prolaktşn seviyesi 39 cıktı.bana parlodel 2.5mg verdi,6ay kullanmamı söyledi.1ay snr tekrar ölçelim dedi....evli değilim fakat dr ilacı kullanmazsan ileride bebeğin olmaz,memede kitle olur dedi.
ama ben ilacı kullanıp kullanmamakta kararsızım
yardımcı olursanız sevinirim...
benimde cocugum olmuyor purolaktin nedir yardımcı olursanız sevinirim
tebrikler sizizdemi prolaktin sorununuz vardı eğer öyleyse kaç ay sonra düştü ve ne kullandınız eğer kullandıysanız o andamı hamile kaldınız cvp verin lütfen..?
gözün aydın canım....çok sevindim...
rabbim sağlıcakla dünyaya gelmeyide nasip etsin....
doremi çok teşekkür ederim.ilacı yan etkilerinden ötürü kullanmadım,tedirgin oldum.
peki arkadaşlar bir sorum daha olacak prolaktin tahlilini nezaman yaptırmamız gerekli,kesin sonuç için.adetin 3.günü mü olmalı?adetli değilkende yapılabilir mi?
herkese geçmiş olsun.
çook sağolun.
Canım adetin üçüncü günü yapıyor genelde doktorlar o zaman daha kesin sonuç alınıyormuş.Geçmiş olsun canım
gunaydın kızlar gynodel dıye bır ılackullanıyorum ama adetım gecıktı 16 ekımde olmam gerekıyodu ama olmadım acaba ılacmı gecıktırdı, cok meraktayım lutfn yardım edın
Allah Allah canım ya 3 günde geçmiş adetin..
hep böyle aksarmı yoksa düzenlimidir?
acaba hamilemisin? ay meraklandım şimdi :)
ayy canım nasıl sevındırdın benı bılemezsın kımse cevap yazmıyodu konuda acmıstım ama neyse, hayır guzelım her ay gecıkme yasamam ama cok heyecanlıyım ya kendımı kaptırmakta ıstemıyorum, ama yılda bır kac gun adetımden gecer yanı her ay degıl ama arada bır oluyo acaba dıyorum yıne ole bır donemmı yoksa ılacın etkısınden dolayımı bılmıyorumkı cok heyecanlıyım, gebelık belırtısı arıyrum kendımde :)