Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Yükseliyormuş adet öncesi ve adetliyken yükseliyormuş prolaktin bana da doktor söylemişti. Ama tabi anormal derecede çıkmıyordur.

kızlar merhaba benimde prolaktinim 60 dostinex kullanıyorum ve baska bir sorunum yok ama gebe kalamamaktan korkuyorum 2 aydır kullanıyom dostinexi ne yapmalıyım

kızlar merhaba benimde prolaktinim 60 dostinex kullanıyorum ve baska bir sorunum yok ama gebe kalamamaktan korkuyorum 2 aydır kullanıyom dostinexi ne yapmalıyım

canım dostinex kullanıyorsan merak etme, zaten düşecektir prolaktinin.
ama istiyorsan hayıt suyu da içebilirsin, aktardan al, hiç bir zararı yok, daha düzene sokar hormonları..
ve stresten uzak dur, düşünme bunları emi..

ezouygun, ılgaz teşekkür ederim...hayıtsuyu su olarak mı satılıyor yoksa hayıt tohumunu mu demliyorsunuz?ben tohumunu demleyip içmişitm 3hafta kadar.ama şimdi içmiyorum.yarın ilaca başlayacağım,,hayıt suyunuda içeyim.
çok teşekkürler kızlar.........

hayıt suyu aktarlarda satılıyor..
demlemekle uğraşmayın hiç. hazır suyunu çay bardağında sulandırarak günde 3 defa içiyorsunuz okadar.

slm canım
dostinex si kullanırken korunmadın demi kalan 2 hapımı aradan 1 hafta geçti yutsammı yutmasammı bilemedim birde zararı olursa diye korkuyorum ya
bana yardımcı olurmusun

hayatım ilacını kullan benim adetim 8 gün gecti ama oldum ilac geciktirio

keşke hamile olmuş olsam ama bakalım prolaktinciğim izin verdi mi? 6 gün kaldı regl e pek umutlu değilim ama kafayada takmıyorum tansiyonum 9 a 5

canım benimde tansiyonum düşüoo cok bas dönmesi oluo gecen ay 7 gün gecti adetim hamileyim sandım ama malesf

tatlım ben yeni katıldım aranıza benimde prolaktinim yüksek 60 cıktı bunu tomografiyle ne ilgisi var anlamadıımm acıklarmısın canım sana zahmet

tatlım merhaba bende siteye yeni katıldım beniim prolaktinim 60 2 aylık tedavi verdi doktorum dostinexi kullanıyorum haftada 2 kez tam içiom cok korkuyorum anne olamamaktan

demek hamile kaldın tatlım benim icin büyk bir umut oldu saoll tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…