peki adet dönemine yakın ve adet döneminde prolaktın seviyesi yükseliyor mu?
bence o kadarda bir değişiklik olmaz..
peki adet dönemine yakın ve adet döneminde prolaktın seviyesi yükseliyor mu?
kızlar merhaba benimde prolaktinim 60 dostinex kullanıyorum ve baska bir sorunum yok ama gebe kalamamaktan korkuyorum 2 aydır kullanıyom dostinexi ne yapmalıyım
slm canım
dostinex si kullanırken korunmadın demi kalan 2 hapımı aradan 1 hafta geçti yutsammı yutmasammı bilemedim birde zararı olursa diye korkuyorum ya
bana yardımcı olurmusun
keşke hamile olmuş olsam ama bakalım prolaktinciğim izin verdi mi? 6 gün kaldı regl e pek umutlu değilim ama kafayada takmıyorum tansiyonum 9 a 5
tatlım adetin 2 gün geçti demek haaa.. :1shok:
ayyy hadi inşşşşş... :Saruboceq:
varmı belirtin...
benimde prolaktin 68 çıktı...dr.beyin tomografisi çektirdi...Allaha şükür bir sorun çıkmadı...1 ay sonra tekrar prolaktin testi yaptıracağım...bakalım ne çıkıcak...stres olunca çıkıyor işte...
merhaba tatlım herşey yoluna girmiştir umarım hayatında bizde özledik seni eninde sonunda gelecek meleklerimiz yeterki sağlıkla hayırla gelsin bekleyip göreceğiz neler yaşayacağız bakalım hakkımızda hayırlısıa.s.
valla canım ben 1 ay dostinex kullandım. haftada 2 kere içiyordum hapı. hayıt suyunun normal de üstünde yazılan günde 3 çay bardağı sulandırarak içlir yazıyordu. ben hapta kullandığım için günde 2 çay bardağı içtim ve kesinlikle hayıtında etkisini gördüğümü düşünüyorum. 1 ayda 98 olan prolaktinim 11 e düştü ve o ay hamile kalmıştım..
şiddetle tavsye ediyorum....
hemen kullan bencede canım..:1rolleyes: