Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım yaa sen iş falan yapmıyorsun değilmi kendini yorma dikkat et:1hug:

canım kendimi yormamaya çalışıyorum ama yinede ne yaparsın işte ev işi oluyo.. ama ağırlarını zaten yapmıyorum eşim yapıyo..
ay aylardan sonra ağrılar çok olurmuş.. yarın kontrolüm var bakalım.. ilk sorucam şey bu ağrılar olucak..

ben dostinex i haftada 1 yarım kullanarak 3. ayda hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım.

merhaba bende prolaktın hastasıyım 3 ay onca gögsümden süt gelmesıyle gıttım doktara ve tahlıl sonucu 107 oldugu ortaya cıktı.hemen beyın emarı ıstedı doktorum 3 mmlık adenom varmıs.çok onemlı degıl dedı doktorum.2 ay dostınex kullandım ve sımdı gecen hafta olcturdum 2.05 dusmus okadar sevindikki anlatamam.2 ay sonra gene tahlıl ıstedı bakalım sonuc ne olucak umarım yuksek cıkmaz...sabırla 2 ayın gecmesını beklıyorum.

slm kızlar uzun süredir girememiştim foruma işler bu aralar yoğun ve biraz da canım sıkkındı neyse sizinde moralinizi bozmayayım
kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
doremi senin hala bel ağrıların geçmedi mi canım ya umarım en kısa zamanda geçer de sen de bir rahat nefes alırsın
nergis canım en yeni anne adayı sensin dimi tahtını kaptırmadın kimseye sen de fazla kafana takma bebişin senle olacak annesi üzme onu böyle düşünerek
anemone sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini bebişin aman önemli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil
pancuben sen hamile haberini aldığında içime senin oğlun olacak gibime geldi ama allah kalbindekini versin canım doremi de tutturdum bakalım sende tutacak mı
kızlar sanırım işlerden dolayı forma giremeyecem uzunca bir süre ama hepinizi seviyorum hamile arkadaşlar sizlere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi
hamile olmayan ve çeşitli nedenlerden dolayı tedavi gören arkadaşlar da umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırlar
hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsınız çok zor günlerimde umutsuzluğa kapıldığım anlarımda hep moral verdiniz bu iyiliğinizi unutamam ama işte hayat bu ama size söz kızlar nerde olursam olayım ne olursa olsun eğer olur da haspel kader yanlışlıkla falan hamiş olursam hemen size haber verecem eğer foruma girip yazamazsam tel. açarım
kendinize dikkat edin kızlar yiğenlerime de :gitme:

sonuca çoksevindim canım.. inşaallah hep böyle gider..
devamlı kontorl altında tutman lazım prolaktinini...

ELİFİMMMM.... :1hug:
veda eder gibi konuşmuşsun, ama olmaz böyle...
ne dedim ben sana.. üzülmek yok, herşey güzel olacak,,,, güzel günler sizi bekliyor orda...
(kızlar, elif ve eşi Kanada ya yerleşiyor, o yüzden morali çok bozuk)
üzme beni ama, bak yiğeninde üzülüyo sonra, teyzeme söyle üzülmesin diyo... :ecrin_bebek:
senin moralinin yüksek olması çok önemli.. biliyorum çok zor bi durum, herşeyi bırakıp gitmek, ama ilerisi için herşey daha da güzel olacak, bunu düşün, avrupa şartları çok farklı, çocuğunu güzel bir şekilde büyütürsün, ona göre eğitmide çok farklı olacak, kim bilir daha çocukken kaç dil bilecek bir düşünsene... Türkiye şartları avrupa şartlarının yanında çok hafif kalıyor tatlım.. nasıl olsa her sene tatile gelirsiniz.. ozaman hasret gideririsin ailenle.. yada ailen gelir yanına,,, böyle böyle idare ediceksiniz canım benim..
orası soğuk bilmem nerem donar diyede düşünme emiiii :)))))) kaydirigubbakcemile3 kürk alırsın kendine bi tane, mis gibi giyersin onuda türk flimlerindeki gibi :)))))))))))))))))))))

ELİFİMMMM.... :1hug:
veda eder gibi konuşmuşsun, ama olmaz böyle...
ne dedim ben sana.. üzülmek yok, herşey güzel olacak,,,, güzel günler sizi bekliyor orda...
(kızlar, elif ve eşi Kanada ya yerleşiyor, o yüzden morali çok bozuk)
üzme beni ama, bak yiğeninde üzülüyo sonra, teyzeme söyle üzülmesin diyo... :ecrin_bebek:
senin moralinin yüksek olması çok önemli.. biliyorum çok zor bi durum, herşeyi bırakıp gitmek, ama ilerisi için herşey daha da güzel olacak, bunu düşün, avrupa şartları çok farklı, çocuğunu güzel bir şekilde büyütürsün, ona göre eğitmide çok farklı olacak, kim bilir daha çocukken kaç dil bilecek bir düşünsene... Türkiye şartları avrupa şartlarının yanında çok hafif kalıyor tatlım.. nasıl olsa her sene tatile gelirsiniz.. ozaman hasret gideririsin ailenle.. yada ailen gelir yanına,,, böyle böyle idare ediceksiniz canım benim..
orası soğuk bilmem nerem donar diyede düşünme emiiii :)))))) kaydirigubbakcemile3 kürk alırsın kendine bi tane, mis gibi giyersin onuda türk flimlerindeki gibi :)))))))))))))))))))))
[/QUOTE]

canım ya tşkler moral veren sözlerin için ama gel bir de onu benim içime sor ya zor işte herşeyi bırakıp gitmek ama ne yapalım hayat bu böyle olması gerekiyormuş
canım sen üzülme ya int. diye bişey var kamera diye de bişey var belki 1-2 ay görüşemeyiz ben düzenimi kurana kadar ama sonra tabi ki görüşecez hepinizle ama işte dil öyle diyor ama gönül farklı diyor
kız ben kürk giyemem dokunamam öyle tüylü şeylere artıkım burdan kazak neyim örer yollarsınız sırayla ama hepiniz kazak yapmayın he bir kaçınız ceket süveter falan yapın değişik olsun yani
benim de orda bol bol zamanım olacak zaten sizlere bişey yapmam ama yiğenlerime ( doremi, nergis,anemone,pancuben) örerim siz bişey giymeseniz de olur önemli değilkaydirigubbakcemile3 şaka şaka kız kıyamam size hepiniz kendinize iyi bakın
kız orda donar monarsam haberleri takip edin be
çocuk olayına gelince anam kız ben zaten almanca ingilizce biliyorum ben öğretirdim ona burda ama olsun bu hayırlıymış hakkımda şimdi millet de beni hamile sanacak yok anam yok bebiş mebiş yok çok şükür yıllardır aman gene gevezeliğim tuttu benim be ne çok konuşuyom dimi kız özleyin beni hamafoldumben

merhaba hayır tatlım daha belli değil daha küçüğüz biz teyzesi sağlıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:kız erkek farketmez

pancuben in kızı olacak tutturamadın bu sefer opuyorumnanaktan

senin içinde hayırlısı olsun zorlanacaksın ama alışırsın tatlım ALLAH sağlık sıhhat versin yeterki zamanla alışırsın insan nelere alışmıyor ki belki senin için hayırlısı budur yeni yer sana yeni müjdeler sunar belki içini ferah tut kendi kendini şartlandırma sakın alışman zor olur kendine ii bak ve kısa zamanda güzel haberlerini duyur bize a.s.

tutturamadım mı pancubeni amnin kız ben formdan düşüyorum desene neyse şaka hayırlısı olsun
he en zor bana olacak ama hayırlısı alıştırmaya çalışıyorum kendimi ne yapayım belki de evet bana iyi gelir sizlere sevinçli haberi veririm ama benim umudum yok hakkımızda hayırlısı ay sonunda gidiyorum kızlar 25i gibi yani bakalım işte

Teşekkürler elif hoş bulduk.kanadaya gidiyomuşsun sanırım.bunu bu kadar büyütüpde kendine sorun etme.seni anlıyorum sevdiklerinde yaşadığın şehirden uzaklaşmak çok zor bende yaşadım.yaşıyorum.Ama unutma her işde bir hayır vardır.umarım herşey gönlünce olur..

Elif ;
Öncelikle teşekkür ediyorum ama bu nasıl veda anlamadım yaaa yine elbette görüşülür sen sıkma canını doğru dünyanın bir ucu ama ne yaparsın...İşlerim yoğun ve pek giremiyorum girsem de açık kalıyor akşama kapatıyor oluyorum...
Evet benim melekğim kız sen erkek demiştim ama teyzesi bu haftasonu maalesef tescillendi ..3 tarama normal çıktı....7 kasımda kontrolümüz var hayırlısıyla....
Sen de bozma moralini hiç umudum yok deme bir bakmışsın sende anne adayı olmuşsun tıpkı bizim gibi....
Ben umudumu kaybetmedim stresin en alasını da yaşadım ve Rabbim bana haberi verdi...Başka sağlık problemleri olmadığı sürece Rabbim hepinizi anne olmak için sabırlı bekleyişlerinizle sınıyor o yüzden sabır ve umud en başta....
Bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hiç biriyle yazışamadım ama şunu söyleyeyim DOSTİNEX'i bırakmayın ben 1 ay kullandım ve prolaktinim 31,6 dan 0,6 lara düştü düzenli uyku şart.... klomen kullandım 1 ay ve 1 ay sonra da hamile kaldı benim prolaktinim tamamen vücudun yorgun düşmesi mve sol göğsümde fibrokist olmasından dolayıydı...8 ay sonra Rabbim müjdeyi verdi.Bu arada yumurta takibi ve Rahim flimi çekildi sadece rutin kontrol dr'uma sonsuz güvenle ona inanarak kontrollerimi yaptırdım yumurta takibinden sonra klomende fayda vermeseydi aşılama yapalım demişti hiç gerek kalmadı...Rabbim en uygun zamanı bilir ve isyan etmemek lazım...Bir kere annelik duygusuna kapıldıktan sonra gerisi geliyor merak etmeyin...
Doremi maşallah kızın büyümüş eee beline dikkat et kilon nasıl ? yavaş yavaş büyüdükçe belinde ağrır kasıklarında ve ayaklarında ağrıyacak...Ablamdan biliyorum....

Kendinize çok iyi bakın Elif sana görüşemezsen iyi yolculuklar diliyorum.../COLOR]

Canım herşeyin hayırlısı olur inşallah seni burada görmek çok mutlu ediyordu beni çok zor günleri birlikte paylaştık birbirimize moral verdik.Biz her zaman yanındyız unutma canım.Sakın umutsuzluğa kapılma yeni bir hayat başlıyor senin için inşallah tez zamanda bebeğin gelecek sakın kafana takma bak beni düşün 2 ay prolaktin ilacı bile kullanmadım kaç olduğunu bile bilmiyorum prolaktinin.Eşimin sperm sonuçları kötü çıktı tek şansınız tüp bebek dediler onda bile şans düşük dediler ağladım üzüldüm.Sonra dedeim ki aman ramazan geçsin rahim filmi çektiririm olmazsa yaz tatilinde tüp bebek denerim dedim hiç düşünmedim bir de baktım hamileyim hala inanamıyorum canım.Allahım hepimizin sesini duyuyor tez zamanda seni mutlu edecek inşallah.Herşey gönlünce olsun canım benim sen güçlü bir kızsın bizleri unutma:1hug:

merhaba canım...
kızın olucakmış ne güzel, Allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize.. Allaha emanet minik kızında..
kilom normal, hatta şuan 52 kiloyum, hamileliğimin ilk aylarında kusmaktan çok kilo vermiştim, ama baştan itibaren toplamda 6 kilo aldım tekrar.. zaten asıl kilo 6. aydan itibaren başlıyor.. bakalım bundan sonra ne olacak.. benim doktorum fazla kilo düşmanı.. 13 kilodan fazla almamı istemiyor, ki zayıf olduğum halde.. neyseki başta verdğim kiloları tekrar aldığım için fazla bir kilo gözükmüyor bende.. normalim şuan, bakalım bundan sonra ne olur bilemem.. bugün doktor kontorolümüz vardı,, kızım 505 gr olmuş maaşallah:) bel ağrılarımın hepsi normalmiş, hatta daha da artacakmış ( ama doktorum yine de böbrekler için tahlil istedi benden, kontrol amaçlı, çünkü boşluklarım ağrıyor.. hayırlısı bakalım. yarın inşaallah güzel sonuçlar alırım..

teşekkür ediyorum cvp verdiğin için bu arada dr bana çarşamba ve perşemde 1 tane içiyorum bu arada hayıt tohumuda içiyorum sanırım oda düşürüyormuş bakalım 1 hafta olacak kullanalı inş...beklediğim meleğime kavuşurum..

tşk.ederim ben dostinexi daha yeni kullanmaya başladım yaklaşık 1 hafta olacak dr bana 3 ay kullanmamı söyledi ve ocakta tekrar prolaktin seviyemi ölçecek inş...mutlu bir haber alırım....,:Saruboceq:

selam arkadaşlar
dostinex kullanan arkadaşlara bi sorum olucak.bu hapı kullanırken kasıklarınızda.yumurtalıklarınızda ağrı oldumu zaman zaman ayağınıza vuran.benim bu tür ağrılarım olurdu oda tek tarafımda (sol tarafımda p.over var.).şimdi ilac içiyorum ya evham bastı.ilaçtan mı diye.anlayamadım...

dostinex bende öyle ağrı yapmadı canım..
ama bahsettiğin ağrıları enfeksiyon varken yaşamıştım.

kızlar dr dan yeni geldim prolaktin sıfıra düştü ve tekrardan bebek sahibi olabilirsin dedi çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…