Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slm arkadaşlar 1yıldır dostinex kullanıyorum mr çekindim 7mm hipofiz adenomu çıktı hiperprolektinemi hastasıyım 1yıl önce 144ü bulmuştu prolaktin hormonum şimdi normale düştü hafta da 2gün 2şer tane içiyorum adetim düzensizdi dostinex kullanmaya başladım düzene girdi sadece 1 2gün gecikme oluyordu ama bu ay 10gün geçti hala olamadım dostinexin bu gibi etkileri var mı cevap yazarsanız sevinirim...

kizlar merhaba 3 ay once on haftalik hamileligim bebegin kalbi durmasi sonucu sona erdi ne yazikki, hormon sorunum yoktu ama simdi daha dogrusu uc hafta once prolaktin 89 cikti! doktor beklemek istedi ilacsiz bir ay, simdi reglenin ucuncu gunu yine baktiracagim.
size iki sorum var hamilelikten kalma olabilir mi hicboyle bir ornek var mi aranizda?
bir de basim donuyor surekli tam donmede degil aslinda boyle kafayi biryere dayama istegi gb? bu oluyor mu sizde?
son olarak da kizlar hamilelikten sonra iki kez regle oldum afederseniz kan rengi tuhafti ordan huylanip test yaptirdim sizde de boyle bir durum oldu mu hic?
cok sagolun cevaplar icin simdiden.

canım benimde tansiyonum düşüoo cok bas dönmesi oluo gecen ay 7 gün gecti adetim hamileyim sandım ama malesf

tatlım hamileyim şuan tansiyonum hala düşük baş dönmeleride var ara ara ama bıcırığım sağlıklı olsunda :Saruboceq:başdönmelerini çekerim ummadığın anda gelir bebeğinn merak etme benim öyle oldu en kısa zamanda kavuşursun inşallah:Saruboceq:

Merhabalar,
Prolaktin için Dostinex kullanıyorum ve bu hafta son ilacımı aldım, haftaya cuma tahlil vereceğim, umarım düşük çıkar. Bu arada merak ediyorum bu hıyat suyunu nereden bulabiliriz, yani nedir bu :) cahilliğimi bağışlayın lütfen...
herkese güzel bir haftasonu diliyorum

hayıt suyunu aktarlara sorarsan sana gerekli bilgiyi ve nasıl kullanacağın hakkındaki bilgiyi verir canım..
aktarlardan başka bir yerde satılmıyor çünkü,
inşaallah düzer değerin:)

canım geçmiş olsun.hayıt suyunu her aktarda bulabilirsin.hayıtı hormanları düzenleyici bir bitki olarak biliyorum.hayıt normal bitki haliyle bide su halinda satılıyo diye duydum.tekrar geçmiş olsun

slm arkadaşlar prolaktin kullanıpta göğüsleri küçülen varmı?birde mide yanması oluyor acaba sizdede oldumu bu benimde ilacım bitmeye yakın inş... meleğime kavuşurum.dr.gidip tekrardan test vercem inş..olumlu sonuç alırım ne biçim birşeymiş bu prolaktin yaaa.....

ben sadece bir ay kullandım...
bende hiç bir yan etki yapmadı...
ama bazı arkadaşlar mide rahatsızlıklarından bahsetmişti...
inşallah değerlerin güzel çıkar....

kızlar bendede aynı hormon yüksekliği vardı bu yüzden hamile kalamıyordum dr dopergin verdi bu hapı 1 ay kullandım 1 ayın sonunda hamile kaldım 2009 21 temmuzda dünyalar güzeli bi kızım oldu şimdi kızım 3 ayını doldurdu dilerim allah hepinizi meleklerinize kavuşturur arkadaşlar

tebrik ederim arkadaşım sanırım senin prolaktin seviyen çok fazla yüksek değildi o yüzden 1 ay kullandın yada dr sana öğle önerdi.çünkü bana 3 ay kullanmamı söyledi ama bakalım belli olmaz inş.allahtan umut kesilmez bende her anne gibi bu mutluluğa ve meleğime kavuşurum....stres yaptım valla yaaa...senağlama

kızlarr nasılsınız bakalım. ben ıyı sayılırım hamdolsun yınede..

regl bugun yarın olucak onu beklıyorum anlıcanız yıne olmadı.. sızlerde ne var ne yok varmı yenı hamişler

şu prolaktini ölçen bir alet olsa elimizde değil mi? HAni şeker değerlerini falan ölçen aletler gibi parmak ucundan kan alıp bize prolaktin değerini söylese ne güzel olurdu. uğraşmazdık tahlille falan.

canım hiç stres yapma dr stres yaparsan kafana takarsan hamile kalamazsın demişti herşeyi oluruna bırak kafana takma taktığın zaman hormonlarınıda etkiliyormuş bu yüzden hamile kalma şansın azalıyormuş tatlım kafana takma bak hamile kalacaksın canım be inanıyorum be daha önce 3 defa hamile kaldım 2 sini aldırdım 3 üncüsü tek yumurta ikizleriydi karnımda gelişmediler birbuçuk aylıklardı öldüler bu kızım benim dördüncü bebeğim ben psikoleşik olrak kalamıyordum süt hormonum yükseliyordu yumurtanın kalitesini düşürdüğü için döllenme olmuyordu canım herşey beyinde bitiyor allah sanada inşallah bi bebiş gönderiri gerçekten anne babayı daha çok birbirinr bğlıyor evin neşesi olyor canım

yaa doğru diyordun arkadaşım kafaya takmamakla ama elinde değil insanın ister istemez takılıyor her ay sabırsızlıkla bekliyorum ama sonuç gene hüsran olmadı inş.. bu mutluluğuda ben sonunda yakalarım yüce rabbim banada armağan eder bebişimi., çookk üzülüyorum :1no2:

Evet ya ne zamandır kimseler uğramamış eskilerden bir biz uğramışız anemonecum.Kızlar inşallah herşey yolundadır iyi haberlerinizi tez zamanda alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…