canım benimde tansiyonum düşüoo cok bas dönmesi oluo gecen ay 7 gün gecti adetim hamileyim sandım ama malesf
arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyoor?
Merhabalar,
Prolaktin için Dostinex kullanıyorum ve bu hafta son ilacımı aldım, haftaya cuma tahlil vereceğim, umarım düşük çıkar. Bu arada merak ediyorum bu hıyat suyunu nereden bulabiliriz, yani nedir bu :) cahilliğimi bağışlayın lütfen...
herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Merhabalar,
Prolaktin için Dostinex kullanıyorum ve bu hafta son ilacımı aldım, haftaya cuma tahlil vereceğim, umarım düşük çıkar. Bu arada merak ediyorum bu hıyat suyunu nereden bulabiliriz, yani nedir bu :) cahilliğimi bağışlayın lütfen...
herkese güzel bir haftasonu diliyorum
slm arkadaşlar prolaktin kullanıpta göğüsleri küçülen varmı?birde mide yanması oluyor acaba sizdede oldumu bu benimde ilacım bitmeye yakın inş... meleğime kavuşurum.dr.gidip tekrardan test vercem inş..olumlu sonuç alırım ne biçim birşeymiş bu prolaktin yaaa.....
kızlar bendede aynı hormon yüksekliği vardı bu yüzden hamile kalamıyordum dr dopergin verdi bu hapı 1 ay kullandım 1 ayın sonunda hamile kaldım 2009 21 temmuzda dünyalar güzeli bi kızım oldu şimdi kızım 3 ayını doldurdu dilerim allah hepinizi meleklerinize kavuşturur arkadaşlar
canım hiç stres yapma dr stres yaparsan kafana takarsan hamile kalamazsın demişti herşeyi oluruna bırak kafana takma taktığın zaman hormonlarınıda etkiliyormuş bu yüzden hamile kalma şansın azalıyormuş tatlım kafana takma bak hamile kalacaksın canım be inanıyorum be daha önce 3 defa hamile kaldım 2 sini aldırdım 3 üncüsü tek yumurta ikizleriydi karnımda gelişmediler birbuçuk aylıklardı öldüler bu kızım benim dördüncü bebeğim ben psikoleşik olrak kalamıyordum süt hormonum yükseliyordu yumurtanın kalitesini düşürdüğü için döllenme olmuyordu canım herşey beyinde bitiyor allah sanada inşallah bi bebiş gönderiri gerçekten anne babayı daha çok birbirinr bğlıyor evin neşesi olyor canım