Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah tebrik ediyorum canım çok sevindim senin adına
Bende yeni öğrendim prolaktin seviyemin yüksekliğini, her mutlu haber umut oluyor bana.. bende topiğin sakinliğinden şikayetçi olanardanım ne zaman gir sem kimse olmuyor ama sağolsunlar sorunca mutlaka cevap yazan birileri oluyor...a.s.

Canım çok sevindim.Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Darısı bizlere inşallah:teyteypuyorumnanaktan

Selam kızlar ne zamandır gelemedim nete.Kayınvalidemlerde Antepteyim evde de net yok.Çok merak ettim sizleri ve eşimle nete geldim:) 2 hafta daha buradayım sonra sıksık gelirim inşallah.Bu arada ben de bir gelişme yok kızamıkçık aşısı olmuştum onun için bir ay korunmam gerekiyor.Ağustos ayında çalışmalara devam edicez bu arada da inşallah eşimin değeri düzelir de hemen hamiş kalırım kızlar.Sizleri seviyorum görüşmek üzere

bizler de seni seviyoruz canım sana iyi tatiller hepimizin bu aralar gerek iş gerek tatil telaşı var neyse hepimiz iyiysek sorun yok umarım en kısa zamanda sen de bebişine kavuşursun canım :Saruboceq:

Sevgili Elif Doremi'nin bu durumları biliyorum Sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmesi dileğiyle ona kırgınlığımı sen anlamazsın bu bir ikincisi hamilelik döneminde yaşamış olduğu sıkıntılar elbette geçicek ama sunu bilmeni istiyorum Doremi yaşantısıyla yaşamış olduklarını kendisi bilir sadece ve bana onun için senin savunucu şeklinde yazmana da gerek yok.
Doremi stresli biri, heyecanlı ,sevecen ama bir o kadar da aceleci biridir.Anemone de bilir geç saatlere kadar yada sabahları msn de 3 müz yazışırdık.Elbette onun neşesi bizim neşemiz kendi topikin de bulunmayıp Gebelik bölümlerinde gezmesi ve eşimin izin vermiyor diyip gizli kaçamak girmesi bize kendinden haberler yazmaması na kırgınım.....Bu hava değişikliği umarım ona çok iyi gelir ve Doremi ile en kısa zamanda bu yazdıklarımı okur ve ne demek istediğimi o anlar ...Bırakalımda bana o yazsın ....

sEVGİLER

pancuben çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
darısı başımıza inşallah
Teşekkür ediyorum canım inşallah hayırlısı ile Yaramaz bir durum yok hersey yolunda Darısı sizlerin başına en kısa zamanda ama sunu bilmeni istiyorum canım Rabbim bizler için hayırlısını o bilir hiç bir zaman isyan etmedim ve etmemde UMUDLA BEKLEDİM HAYIRLISI BU ZAMANMIŞ

cANIM Prolaktinin yüksek çıkması bir kadını anneliğe hazırlamakla başlıyor beyin tamamen prolaktini salgılıyor .....Etrafımda ki bazı kişilerde de buna denk geldim Başla bir rahatsızlıkta yoksa en fazla 8-9 ay sonra hamile kalınıyor ve bu bana da öyle oldu...Hersey yolunda gittikçe Rabbim hayırlısını veriri...

Canım çok sevindim.Gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Darısı bizlere inşallah:teyteypuyorumnanaktan
Teşekkürler Nergis ama hale alışamadım unutuyorum bazen hamile olduğumu en çok ta iş yerinde teknisyenim söylemese yavaş yavaş yapın hamilesiniz siz demese ...Laboratuvara bile sokmuyor beni kimyasalalar var diye::))))) Darıısı UMUDLA bekleyen siz ANNE ADAYLARINA ....

arkadaşım belirtilere bakarsam yükseldi gibi demişsin prolaktinin yükseldiğinde hangi belirtiler var söylermisin beni
m için önemli teşekkür ederim

ben kimseyi savunmuyorum sadece olanları söylüyorum bu durumunu bildiğini burda belirtmediğin sadece kırgınım hiç ortalarda yok dediğin için yazdım sanki hiç birşeyden haberin yok gibi konuştun onun için yazdım ama böyle sen kim oluyorsun da böyle yazıyorun gibi anladım onun için de ben de bir daha bu topiğe girmeyi düşünmüyorum daha çok stres yapıyor insan çünkü herkes kendine iyi baksın hamile arkadaşlarda umarım iyi ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirler hamile olamayanlarda üzülmesinler elbet bir gün olacak

herkese merhaba canım arkadaşlarım... opuyorumnanaktan
17 gündür marmariste ablamların yanındaydım. hava değişimi iyi geldi.. daha bir toparladım kendimi.. çünkü hamileliğim boyunca kusmalardan dolayı 16 şişe serum yedim, neyseki iyiyiz çok şükür..

Pancubencim gerçekten çok sevindim canım.. Allah sağlıklı hamilelik geçirmek nasip etsin, sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim..

yazmıyacaktım ama yazmaya karar verdim, sözüm pancubene ve onun gibi düşünenlere!
bu topicle geyik topiğini niye birbirine karıştırıyosunuz bunu anlamış değilim..
geyik topiğinde her daim arkadaşlar oluyor bir merhaba yazıp çıkmam mı sizi bu kadar rahatsız etti.. ayrıca madem benim nerelere yazdığıma kadar biliyorsunuz, bir zahmet biraz daha uğraşında yazdığım mesajların zaman aralıklarına da bir bakıverin.. geyik topiğinde de çok kalamadığımı anlarsınız.. gerçekten çok üzüldüm.. ben bu topiğe keyfimden girmemişlik yapmıyorum, bu topiği zaten ben açtım, niye bilerek girmeyeyim ki varmı böyle saçma bir şey.. zaten normalde özel mesajlarım olsun normal mesajlarımla birlikte bile bu topikte yer alan diğer arkadaşlarımla her zaman görüştüm.. hep msjlarına cvp vermeye çalıştım.. ben topiğe kısa bir süre girmiycem derken pc başında uzun süre oturamayacağımdan bahsetmiştim, çünkü bulantılardan dolayı hep yatarak geçirdim hamileliğimi.. kendimi iyi hissettiğim zaman inanınki 5 dk dan fazla değil, kk ya girip kısa kısa nerde ne var bakıp çıktım,, bu da hergün değil.. ama niye beni anlamak istemediniz bunu bilmiyorum ve gerçekten çok üzüldüm..

Hoşgeldin DOREMİ Hayırsız DOREMİ ....
N e dersem diyeyim sen hayırsızsın işte bu kadar.Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit misali evet yoksun haber de vermiyorsun sağlıklı haberlerini bir kere olsun bile tenezzül ederek bizlere haber vermedin.Bu yüzden kızgınım sana .Sen bizleri telaşeye sokan telaşe müdüresi gibiydin regli günlerini iple bekleyen ve olmayan hamile olup olmayan soran biriydin.Vurdum duymazlığını sen geyik muhabbetleri yaparak geçirdin.Benim sana asıl kırgınlığım bir kere olsun bile msnde sana yazdım nasıl oldun diye merak ettik ona bile cevap vermedin.Arkadaşlığımız 5-6 aylıkmış demekki.....ve diğer arkadaslara da sitemlerde bulundum bu topik sessizleşti kimse girmiyor .İnanın stresin en alasını yaşıyorum ben hala da şunu aklınızdan çıkarın stres gebeliği engel etmiyor sadece düşünmek insan beynini yoruyor.Ben hiç beklemediğim dönemde aldım bu haberi ve hala da stresle başbaşayım.Bu arada bazı arkadaşlar kızıp stres yüzünden diyip stressiz topiklerde dolaşmayı tercih edenler yada burası kafamı çok bozuyor girmek istemiyorum diyip gelmeyen arkadaslara kızgınım...Anemonem hariç burası bizim dostluğumuzu pekiştirdİ ve birçok arkadasımızın da olup elimizden geldiğince yardım etmek istedim ama olmadı.....Tatil faslı ,internetin olmamasını anlarım ama buralarda gezinip te slm vermeyen arkadaşlara ve DOREMİ sana kırgınım....
Saat hiç önemli değil Doremi seni takip etmiyorum ben zaten çok nadir giriyorum ve seni gördüğümde de GEBELİK bölümünde tek tek neler yaptın demem bu benide ilgilendirmez profiline girdiğimde ŞUANDA GEBELİK BÖLÜMÜNDE SABIRSIZLANIYORUM ....okuyor yada v.s v.s.....

Canımcım bana ister kız ister kızma sana kırgınım dedim.İyi olduğunu 17 gün sonra öğrenmek bile güzel. ama şunu bil Dostluk niyetinde başladığımızı düşünmüştüm ben ...HAYALLERİMİZİ DE UNUTMA....Sen hayırsız çıktın işte bu kadar.Eşin nette girmeni istemediğini psikolojini etkilediğini kendin söyledin biz de msn den konuşuruz dedik yok işte hayırsızsın sen ve o yüzden de bende buraya girmeme kararı aldım yazdıklarını okudum ama sen hala beni anlamamışsın ne diyeyim......SAĞLICAKLA KAL .........BEBEĞİN SANA UĞUR GETİRSİN VE HEP MUTLU OL

benim prolaktin tedavim bitti bugün kontrole gittim bve muayene oldum. Bu seferde yumurtalığımda kist görüldü küçükmüş ve iyi huyluymuş öyle dedi doktor. Kan testi de yaptırdım salı günü alacağım sonuçları ona göre belli olacak bakalım düştü mü bizim prolaktin..

Merhaba güzel bayalar a.s.

öncelikle geçmişi okudum ve pancuben çok tebrik ederim canım umarım sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

doremi hamileliğinin şimdilerde iyi olduğuna okumak güzeldi

beni soracak olursanız her ay farklı bişey çıkıyo bende :) prl den sonra hormon düzensizliğine takılmıştı doktorum 3 ay hormon ilaçları kullandım hormon ilaçları yanında kilo vermekle uğraştım 65 kilodan horman ilaçları ile beraber zorda olsa 3 ayda 56 ya kadar indim. Sonraki ay doktorum herşeyin temiz olduğunu soyledi fakat klomen adlı ilacı kullanmassam cocuk sahibi olamıycağımı soyledi.Klomen ilacını getirttim türkiyeden ama hala adet olmadığım için kullanamıyorum. regl olmamam gereken tarihten 10 gün geçti hala tık yok idrar testi yaptım negatif çıktı.Doktorum 5 gün daha beklemem gerek tiğini soyledi.
Artık gerçi doktora gitmeye bıktım :) her ay başka bi defo çıkıyo bende :)

Hepinize bol sağlıklı günler...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…