- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
Merhaba güzel bayalar a.s.
öncelikle geçmişi okudum ve pancuben çok tebrik ederim canım umarım sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
doremi hamileliğinin şimdilerde iyi olduğuna okumak güzeldi
beni soracak olursanız her ay farklı bişey çıkıyo bende :) prl den sonra hormon düzensizliğine takılmıştı doktorum 3 ay hormon ilaçları kullandım hormon ilaçları yanında kilo vermekle uğraştım 65 kilodan horman ilaçları ile beraber zorda olsa 3 ayda 56 ya kadar indim. Sonraki ay doktorum herşeyin temiz olduğunu soyledi fakat klomen adlı ilacı kullanmassam cocuk sahibi olamıycağımı soyledi.Klomen ilacını getirttim türkiyeden ama hala adet olmadığım için kullanamıyorum. regl olmamam gereken tarihten 10 gün geçti hala tık yok idrar testi yaptım negatif çıktı.Doktorum 5 gün daha beklemem gerek tiğini soyledi.
Artık gerçi doktora gitmeye bıktım :) her ay başka bi defo çıkıyo bende :)
Hepinize bol sağlıklı günler...a.s.
hoşgeldin canım..
herşey yoluna girecek merak etme..
hem belkide hamilesindir bellimi olur, belki ondan geçmiştir adetin.. belli olmuyor bu durumlara. bak doktorum bana yumurtlamadın dediği ay hamile kaldım.. herhalde o ay kafamdan sildim, rahat bıraktım kendimi, çünkü adet olunca tedaviye başlıycaktık, ama gel görki büyük bir sürprizle karşılaştık.. inşaallah seninkide böyle güzel bir sürprizle gelir yanına.. hiç sıkma kendini.. doktorunu dinle bakalım 5 gün daha bekle, hayırlısı olur inşaallah hakkında canım.. öyle her ay bi defo çıkıyor da deme sakın.. insanlar nelerle uğraşıyor, çok şükür bu halimize.. öpüyorum seni opuyorumnanaktan