Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slm canım öncelikle geçmiş olsn aslında ben bu forma girmicem diye söylemiştim ama canım arkadaşım doreminin kalbini kıramadım
arkadaşım diğer bütün arkadaşların dediğini ben de tekraralayacam stres bu hormonu tetikliyor ben hayıt suyu kullanıyorum ama faydası var mı dersen bence var ben alternatif tıpa inanıyorum hatta ben birçok şey daha kullanıyorum ama tık yok bende çünkü eşim benim tam yumurtlama dönemlerimde toplantıda oluyor iş yüzünden 2 aydır yumurtlama dönemleri boş geçiyor onun için ama sen gene doktoruna görün dostinekse başla bence verirse hemen hayıt otu suyunu da ek olarak yap çünkü prolaktnin yüksekse zaten hayıt o kadar çabuk etki etmez ama dengeye sokar dostineksi hamilelikte kullanımla ilgili bişey sormuşsun o da tamamen doktoruna bağlı canım bazen doktorlar belli döneme kadar veriyor dostineksi bazen de hemen kesiyor o bünyeye ve senin dengene bağlı bişey sen hele bir hamiş haberini ver de burdan bak sonrası nasıl geliyor
hepinizi çok özledim kızlar ya

zugcım üzülmek yok evet üstüste gelmiş moral bozucu bi durum ama, kaybedeceğin alttarafı 1 ay olacak.. dostinex kullanırken kistin erimesi için doğum kontrol hapı verir sanırım doktorum veya da hiç bir şey vermeyedebilir.. kistler diğer ay kendiliğinden kayboluyor da bazen.. o yüzden can sıkıcı bir durum yok ortada.. sadece 1 ay kaybın var, bu da daha iyi hazırlanmana neden olucak belkide.. aynı anda rahim kistten temizlenicek ve prolaktinin düşecek, sonra Allahın izniyle gelsin bebiş :))))

elifciğimmmm... hoşgeldin bebişim :))
ısrarlarıma dayanadın dimiii :)))
zaten gelemseydin darılcaktım :umursamaz:

binbirgece dostinexe devam..
hayıt suyunu da içmeni tavsiye ederim..
kafana takma tatlım, düşer prolaktinin..

iyi akşamlar kızlar benimde prolaktinim 50 çıktı ve 3 haftadır haftada iki gün yarım dostinex kullanıyorum .ilaç hemen etkisini gösterirmi yoksa birkaç ay ilaç almam gerekecekmi kulananların ilk ay ne kadar düştü artık sabrım kalmadı tiroid prolaktin bu hormonlar beni öldürecek

ilk ay hemen etkisini gösterir canım merak etme..
dostinex bu konuda çok etkili

merhabalar
arkadaşlar size sorum var :bbo: daha öncede bahsetmiştim benim prl 254. yani sizden bayağı kötü durumlarda. ama takmıyorum(diyelim) neyse ben farlutal kullandım ( 8 ay adet göremedim prl yüzünden) ilaç biteli17 gün oldu. bir gelişme yok. farlutal söktürmezse yerine ne veriyorlar bir bilginiz varmı?

canım bu konuda benim hiç bir bilgim yok..
tekrar doktora gitmelisin bence..

doktoruma bu hafta gidicem ama sabırsızlandımda size bir sorayım dedim çünkü çeken bilir:) mr çekilecek bakalım inş güzel olur herşey

Selam kızlar hepinizi çok özledim uzun bir aradan sonra tekrar buradayım.Kayınvalidemlerin yanındaydım 20gündür internet yoktu(.Geçmişi okudum aramıza yeni arkadaşlar katılmış umarım hepimiz güzel haberlerle dolu bir ağustos ayı geçiririz.Ben bu ay ilaçsız deniyorum bakalım neler olacak.

hoşgeldin canım..
bende nerelerde bu kız diyordum.. neyseki çıktın geldin :)
haydi bakalım ağustos ayı inşaallah sana uğurlu gelir canım, takma kafana
opuyorumnanaktan

hg nergis özlettin be kendini hayırlısı olsun canım ya inşallah belki de bu ay ilaçsız olur be gene kutlarız burdan senin de güzel haberini ama bende gene ümit yok kızlar ya bu yumurtlama da boşa geçti kesin erimiş gitmiştir yumurtam kesin ama bakalım hayırlısı olsun ya hepimiz iyiyiz dimi

hoşgeldin canım..
bende nerelerde bu kız diyordum.. neyseki çıktın geldin :)
haydi bakalım ağustos ayı inşaallah sana uğurlu gelir canım, takma kafana
opuyorumnanaktan

Hoşbulduk tatlım artık gelirim sık sık.Sen nasılsın bebeğin nasıl herşey yolundadır inşallah bizlere duanı eksik etme:):Saruboceq:

Slm elifcim inşallah bakalım bu ay neler olacak ama hiç takmıyorum artık kısmet ne zamansa o zaman olur.İnşallah boşa geçmemiştir seninki de buralarda birlikte kutlarız bebiş haberinihihoyyyt

Hoşbulduk tatlım artık gelirim sık sık.Sen nasılsın bebeğin nasıl herşey yolundadır inşallah bizlere duanı eksik etme:):Saruboceq:

eksik edermiyim hiç canım..
herzaman dualarımdasınız..
bizim bebiş iyi herhalde..
karnım minicik çıkmaya başladı teyzesi.. :CüvCüv: ama daha minik..
arada çok krampım oluyo, idare ediyoruz bakalım.. darısı sizlere inşaallah en yakında..
sen nasılsın nergisciğim..

Doremicim inşallah hamileliğin bundan sonra da çok rahat geçer.Stres yapma dinlen bol bol keyfine bak bu günlerinin tadını çıkar.zemuszemusBen iyiyim canım bu ay bebiş çalışmalarına yeniden başlıyorum bakalım neler yaşayıp göreceğizsırnaşık şey

prolaktin hormonunun yükselmesinin belirtileri neler? benim adet düzensizliğim ve şiddetli ağrılarım oluyor ayrıca göğsümden süt geliyor, prolaktin yüksekliğinden olabilir demişti doktor prolaktinim 14 çıktı yani normalmiş.. test yaptırma zamanım ya da şartlarım mı yanlıştı acaba?

Selam sende prolaktinin yüksek olduğunu gösteren belirtiler var yazdığın kadarıyla.genellikle hormon testleriadetin 3 veya 4.günü yapılıyor.Prolaktin çok hareketli bir hormon canım sürekli düşüp yükselebiliyor.Ama değerin normal çıkmış belki başka bir nedeni vardır bu şikayetlerinin.Bende senin yazdığın belirtilerin hiçbiri yoktu adetlerim de tam gününde olur hiç şaşmaz ama prolaktinim yüksek çıkmıştıbenneyaptımki

Kızlar nerelerdesiniz ya topiğimiz çok sessiz kalmış( Yok mu kimse de güzel haberler ...Arayı fazla açmayın canlarım.

Kızlar nerelerdesiniz ya topiğimiz çok sessiz kalmış( Yok mu kimse de güzel haberler ...Arayı fazla açmayın canlarım.

ben burdayımmmm zemuszemus
ama midem çok yanıyo, her hafta yeni bişey yaşıyoum, mide ağrısıda başladı şimdi :sinifsinif:

ben burdayımmmm zemuszemus
ama midem çok yanıyo, her hafta yeni bişey yaşıyoum, mide ağrısıda başladı şimdi :sinifsinif:

Canım bunlar tatlı sıkntılar çabucak geçer bebiini kucaağına alınca unutursun canımBu arada kaç haftalık oldu bebiş.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin caım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…