nisan ayı listemiz hayırlı uğurlu olsun...
1-Nergis33.....................20 Nisan
2-
3-
4-
5-
6-
7-
nisan ayı listemiz hayırlı uğurlu olsun...
1-aemone 13 Nisan
2-
3-
4-
5-
6-
7-
merhaba kızlar ben en başta bi yazmıştım yaklaşık 4 ay falan oldu o zamanlar prolaktin tedavisi görüyordum....3-4 haftalık hamileyim kızlar....çok mutluyum.....ALLAH tamamına erdirsin inş....olmayanlara da bir an önce tatdırsın mevlam bu mutluluğu......
merhaba kızlar ben en başta bi yazmıştım yaklaşık 4 ay falan oldu o zamanlar prolaktin tedavisi görüyordum....3-4 haftalık hamileyim kızlar....çok mutluyum.....ALLAH tamamına erdirsin inş....olmayanlara da bir an önce tatdırsın mevlam bu mutluluğu......
Doremi merhaba canım..a.s..
ben geçtiğimiz kasım ayında bebeğimi düşürdüm benim ikinci hamileliğimdi benden hormon tahlilleri istedi doktorum ve benim prolaktin hormonum yüksek çıktı. Doktorum bana bu hormonun düşüğe sebeb olabildiğini söyledi, 3 ay korundum bir ay ilaç tedavisi gördüm tekrar tahlil verdim prolaktin hormonum düşmüş bu ay korunmadım beklemedeyim cumartesi adet günüm bakalım ne olacak....:sm_confused:
bunları yazdım çünkü kendimi yanlız hissediyorum en azından ortak duygular paylaştığımıza inanıyorum... birde senin tekrar yükseldimi dok 3 ay da bir tekrardan tahlille baktırmamı istedi aslında korkuyorum gene hüsrana uğramak istemiyorum:çok üzgünüm:
canım öncelikle hoşgeldin topiğimize...
bebeğin için çok üzüldüm, inşaallah bir daha böyle üzücü bir durum yaşamazsın.. bilirim ne kadar acı olduğunu çünkü bende kaybettim((
prolaktin tedavisi benim hep devam ediyor canım. 2 ay bile zor dayanıyor düşürdüğüm değer.. Allah hayırlısı versin artık hakkımızda ne diyelim..
umarım cumartesi günü adet olmayıp bebişinin mutlu haberini alırsın canım...
sağol canım ... inşallah hiçbirimiz birdaha böyle bir tahlihsizlik yaşamayız hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
artık sık sık gelicem bu tobice :1rolleyes::1hug:
her zaman bekleriz canım...
test yaparsan bizi de bilgilendir lütfen. merak ederiz :)))
slm kızlar görüşemiyoruz artık
kimseler yok yine
bende gelişme yok kızlar bekliyorum bakalım bu ay nolcak dostineks etkisini gösterecek mi?
bu arada beklenen regl tarihim 10 nisan.
Ben de 1,5 aydır parlodel kullanıyorum.1 ay da prolaktin canavarını 63 ten 10'a düşürdüm.bakalım bu ay hamiş olabilecekmiyim.
inş. canım güzel haberini verirsin bize.
parlodelin yan etkisi olmadımı
ben kullanamadım da daha doğrusu yarım tane içtim bidaha içmedim.
merhaba arkadaşlar biraz yabancı olduğum bi konu sizlerden yardımcı omanızı umut ediyorum. Adet düzensizliği nedeniyle dr gittim ilk hormon testinde (adet olmadığım bir günde yapılmıştı) prolaktin 10.67 çıktı sonra ikinci hormon testinde (adet olduğum 3 günü yapıldı) 41.30 çıktı. BU iki değerin arasında bu kadar fark olması normalmi sizler hormon testlerinizi ne zaman yaptırmıştınız ? teşekkürler