Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım;canım doremicim yeni listeye ekler misin adet günümü tahminen 13 nisanda olacam.olmasam iyi olur ama hayırlısı önce can sağlığı.cümlemize allah hayırlısını versin.yarın dr.a gidecem kızlar ilacımı 1 ay kullandım.inşallah düşmüştür ama dr. düşse bile yarım yarım kullanmamı önerecek galiba tam geçsin diye mi bilemiyorum.tabi tamamem geçeni hiç duymadım henüz.inşallah hepimizinki geçer inşallah.öptüm kızlar hepinizi. UNUTMAYIN BENİ
slm kızlar ben bugün adet oldum ve nisan ayı yumurtalıklarımı dinlendiricekmişim doktorum öyle söyledi yani bu ay dogum kontrol hapı kullanıcam tabi prolaktin yüksek cıktı 45 cıktı yükselmiş anlıcanız bunun icinde parlodel verdi bu ay dogum kontrol ilacı ve parlodel kullanıcam ondon sonraki ay bakıcaz artık ne zormuş bu işler ya
kızlar ben geldim
Neredesin sen güzelim heeee....:jeyyar:delikafadulden
Gez bakalım sen gezzzzz...alalalalala:)))) Saka bir yana iyi yapmışsın....Var mı bir geliş:tomato:me ?kız gezmeye gittim... yeni geldim eve.. :)))
nabersiniz bakalım?
Gez bakalım sen gezzzzz...alalalalala:)))) Saka bir yana iyi yapmışsın....Var mı bir geliş:tomato:me ?
Canım geçmiş olsun sana 1 ay tatildeymissin gibi düşün oldumu:) bozma moralini hepimiz için hakkımızda hayırlsı oldumu? Evet çok zor Dr. eğer regli olursam sayet Regli dönemimin 7.günü gidip Rahih flimi çektireceğim Dr.bir anormallik var mı diye bakacak yumurta takibine başlayacağız bir de...
Hepimiz için güzel sonuçlar alırız inşallahh
teşekkür ederim canım tabiki hepimiz için hayırlısı ben zaten bu 1 aylık dönemde söyle sıkı bir diyetle 5 kilo vermek istiyorum cocuk için hep erteliyodum bu ay hamile kalırım dye ama simdi bu ay olmucağı icin en azından sıkı bi diyetle biraz kilo veririm artık mayıs ayı inşallah hayırlı olur benim için birde ben öbür prolaktin yüksekliğimde dostineks kullanmıştım doktor bu sefer parlodel verdi yan etkilerindende bahsetti ama dayan dedi cünkü biz diger doktor arkadaşlarımzlada konuştuk parlodel daha etkili bi ilac dedi dostineks birden düşürüyo değerleri ama degerler yine artış gösteriyo ilacı bırakınca dedi bu yüzden bu sefr parlodel kullanıcakmışım ve yine tedavi süresincede az dozdada olsa kullanıcam
Canım merhaba ben de 1,5 aydır parlodel kullanıyorum.İlk kullandığım gün yan etkisini gördüm.Mide bulantım oldu,gözlerim kararıp düşmüştüm.O gün işe gidemedim.Ama ikinci gün hemen geçti.Şuan hiç etkilemiyo beni. ilk bir kaç gün ağır gelebilir ilaç ama sabret ve hergün aynı saatte içmeye özen göster.Ben akşamları 1 tane alıyorum.bir ayda prolaktin 63 ten 10 a düştü.Düştü ama doktorum hamile kalana kadar iç diyor.İnşallah bu ay hamile kalırım.Hepimiz için hayırlısı:teytey:
doremim geldım bıtanem geldım.. bu arada herkese slmlar ben bugun regl oldum cnm tarıhımı verıyım dıcem ama bılmıyorum ne zaman olucam bellı olmuyo sız neler yaptınız ben yokken gırtemıyorum nete ozledım hepınızı ya