doremicim
ilk gittiğim yerde referans değer 40-530 arasındayken benim ki 862 çıkmıştı.
başka bi lab. referans değer 3.80-23.00 arasındayken benim 22.4 çıktı. birde ayrıcareferans değer 80.56 - 487.60 demiş benim ki 474.88 demiş. iki açıdan incelemiş sanırım makina...
aslında benim asıl problemim şu aşamada hipotiroid.belki de o yükseltmiş olabilir prolaktinide. bugün endokrinologa gittim. yeni testler istedi. tiroid uptade falan dedi. ama o yapılınca en az üç ay bebek yasakmış..off dra gitmekten çok sıkılıyorum, korkuyorum vs vs..
bu arada ilacın akmasından aklına bişey gelmesin normal tatlımm..
ayyy ben bugün de hastalanamadım yahu strese girdim iyice yemin de ettim test de yaptıramıyom offff birileri var mı oralarda
kızz niye yemin ettin...:))))))))
allah seniiii :) :roflol:
belirti say bana hadiiiii...
ay inşaallah vardır yavvvv :dance:
ya belirti neyim yok be doremi ha bire yemek yiyom bir de kasığım ağrıyor o kadar göğüslerim 2 gün önceki gibi bomba değil çünkü dostinekx yuttum bir de arasıra karın ağrısı başka da bişey yok hani diyodum ya sana kalbim sıkışıyor diye o hala devam daha da arttı işte de bu kadar aman vallahi sıkıntı bastı heeee
he bi de mide yanması var sanki yemek boruma acı biber serpmişler gibi biişey işte aman hastalansak bi dert hastalanmasak bi dert ama ben daha yeni başladım dostinexe daha 1 ay oldu ya hemen etkisini gösterirmikine
ya zaten belirtiler kadından kadına değişiyor..
bence sen hemen yarın test yap..
hiçde kafaya takma, stres yapma..
öle yemin ettim falan da deme.. nolcak yaaa...
varsa çıkacak yoksa çıkmayacak.. inşaallah vardır da hep beraber seviniriz.. ama yoksada üzülmek yok emi.. söz ver bakalım.. kendini topla, çokda fazla düşünme..
ve bence hemen test yap.. Şeniz
kız ben varya,,
dostinexi 1 ay kullanıp ve hemen hamile kalmıştım...
dostinexi aldığın andan itibaren değerini düşürmeye başlıyor, çok kuvvetli bir ilaç..
yanlız mide yanması bende de olmuştu ama 5. haftada yada 6. haftada falan.. hemde o kadar çok olmuştu kiiiii.. ne yersem yiyeyim geçmiyordu.. seninkide böyle birşey mi?
ayne canım ya su içsem midem yanıyor mesela bugün akşam sadece makarna haşladım içine yağ bile koymadım belki yağ mideme dokunuyor diye ama o bile yaktı düşün artık gerisini sen
ben de 6 aydır prolaktin tedavisi görüyorum şuan beklemedeyim insallah hepimiz muradımıza ereriz ümidimizi kaybetmeyelim
evet sorma doremi ya berbat bişey bu mide yanması ama ben erken hamilelik belirtilerinde okuduğumda böyle mide yanması son dönemde olur falan yazıyordu hamileliğin ben de tersten mi işliyor yoksa bu gün 3.gün hala tık yok akıntı ve ağrılar devam ama gerisi yok ayyyy hasta olamıyorum ya nasıl bir sıkıntı bastı anlatamam inşallah bebiştir allahım rabbim hepimize versin inşallah tüm isteyen annelere
günaydın herkeze nasılsınız bugünkaydirigubbakcemile5 hayata gülelim ki hayatta bize gülsün eminim zamanı gelince hepimiz :CüvCüv: olacağız ve bebişlerimizi kucağımıza saglıklı sıhhatli alacağız ben inanıyorum buna sizde inanın
neyse canlarım ben pazartesi-salı ya kadar yokum kendinize iyi bakın sevgiyle kalın