merhaba arkadaşlar biraz yabancı olduğum bi konu sizlerden yardımcı omanızı umut ediyorum. Adet düzensizliği nedeniyle dr gittim ilk hormon testinde (adet olmadığım bir günde yapılmıştı) prolaktin 10.67 çıktı sonra ikinci hormon testinde (adet olduğum 3 günü yapıldı) 41.30 çıktı. BU iki değerin arasında bu kadar fark olması normalmi sizler hormon testlerinizi ne zaman yaptırmıştınız ? teşekkürler
HAYIT SUYUNU NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM
slm kızlar listemiz hayırlı uğurlu olsun
doremi neden yok listede
kızlar hepinize merhaba ben en sonunda söyleye söyleye hastalandım beni de ekleyin listeye bu ay da bebiş yok yani 31 nisan beklenen tarih
slm kızlar pencuben canım desteğin için çok teşekkürler.gittimgeçenlerde doktora prolaktınım düşmüş.şükürler olsun sıfırlamış.ama dr. haftada 2 kere yarım yarım içmemi önerdi 7 ay kullanacakmışım.3ay sonra yine kontrole gidecem sizlerden en son durumlar nedir kızlar inşallah kurtuluruz..adet tarihimi listeye ekleyin kızlar tahminen 13 nisankendinize iyi bakın hepinizi öptüüüümm
Slm kızlar kimse yok mu
Bakalım bu ay kimler hamiş olacak.Doremicim sen bu topiğin kurucusu olarak moralini hiç bir zaman bozmamalısın