Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

geçmiş olsun canım her doktora göre değişiyor ama benim 3 senedir prolaktin sorunum var ve 3 ayrı doktora gittim 3 ü de reglin 3. günü yapılan hormon tahlillerinin daha doğru çıkacağını söyediler aklında bulunsun prolaktin hormonunun diğer adıda stres hormonu stres yapmamaya çalış zorda olsa uzak kalmamız gerekiyor stresten. prolaktin hormonu çok oynak bir hormon bir ay düştü ise diğer ay tavan yapabiliyor o nedenle düşmüş olsada 2 ayda bir tahlil yaptırmanı tavsiye ederim bebek istiyorsan eğer kontrol altında tutman gerek çünkü prolaktin gebeliği engelliyor dr sana ilaç verdmi bilmiyorum eğer verdiyse düzenli olarak iç merak etme düşecektir seviyen zaten çokta yüksek değil aramızda prolaktin seviyesi 100 ün üstünde olan arkadaşlarımız var ilacını ullandıktan ve stresten uzak durduktan sonra düşer prolaktinciğimiz bi bulaştımı insana kene gibi yapışıyor maalesef prolaktin ...en kısa zamanda prolaktininin normal seviyeye düşmesini dilerim sağlıkla kal

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............20 nisan
3-pancuben..........6 nisan
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu senağlama
6-
7-

slm kızlar listemiz hayırlı uğurlu olsun
doremi neden yok listede

kızlar hepinize merhaba ben en sonunda söyleye söyleye hastalandım beni de ekleyin listeye bu ay da bebiş yok yani 31 nisan beklenen tarih

he bir de doktor klomen diye bir ilaç verdi ya yumurtalar içinmiş içiyoz bakalım sonuç ne olacak hepimiz nisan ayında hamiş haberlerini alırız inşallah hayırlısı

slm kızlar pencuben canım desteğin için çok teşekkürler.gittimgeçenlerde doktora prolaktınım düşmüş.şükürler olsun sıfırlamış.ama dr. haftada 2 kere yarım yarım içmemi önerdi 7 ay kullanacakmışım.3ay sonra yine kontrole gidecem sizlerden en son durumlar nedir kızlar inşallah kurtuluruz..adet tarihimi listeye ekleyin kızlar tahminen 13 nisankendinize iyi bakın hepinizi öptüüüümm

slm kızlar listemiz hayırlı uğurlu olsun
doremi neden yok listede

canım ben artık listede yer almak istemiyorum..
her ay regli oldu yazısını görmek çok üzüyo benii..
:çok üzgünüm:

kızlar hepinize merhaba ben en sonunda söyleye söyleye hastalandım beni de ekleyin listeye bu ay da bebiş yok yani 31 nisan beklenen tarih

hayırlısı olsun tatlım...
inşaallah nisan ayında gelir bebişinnn..
:teselli:

haydi bakalım hazırda prolaktin düşümüşken, bundan sonrası daha kolay olur inşaallah bitanem.. benimde prolaktin düştü.. ama bebiş olmadı bu ay. bakalım bende yarın gidicem kontrole.. adetim 1 haftadır gecikti ama bebek yok, testler negatif çıktı.. doktor söktürücü verir herhalde ((

NıSAN AYI UMUT LıSTESı

1-anemone...........13 nisan
2-nergis33............17 nisan
3-pancuben..........6 nisan
4-zug .................10 nisan
5-qusel................ 2 nisan regl oldu senağlama
6-gulkaya............13 nisan
7-elif2005............31 nisan

Son düzenleme:
Bakalım bu ay kimler hamiş olacak.Doremicim sen bu topiğin kurucusu olarak moralini hiç bir zaman bozmamalısın

Canım ben varım listede ama 20 nisan yazdırmışım yanlış hesapamışım.Beklenen tarihim 17 nsan.ınşallah bu ay aramızdan çok fazla hamile çıkar

Bakalım bu ay kimler hamiş olacak.Doremicim sen bu topiğin kurucusu olarak moralini hiç bir zaman bozmamalısın

canım çok saol ama işte insan bazen çok ümitsiz kalıyo.. ne yapalım.. hakkımızda herşeyin hayırlısı diyorum.. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…