Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım ben varım listede ama 20 nisan yazdırmışım yanlış hesapamışım.Beklenen tarihim 17 nsan.İnşallah bu ay aramızdan çok fazla hamile çıkar

birde listeye o kadarda baktım sen varmısın diye.. nasıl görmedim hayret :))))

canım çok saol ama işte insan bazen çok ümitsiz kalıyo.. ne yapalım.. hakkımızda herşeyin hayırlısı diyorum.. :enbuyukkk:

Evet canım herşeyin hayırlısı ama ümidimizi hiç yitirmemeliyiz tatlım.İnşallah yarınki kontrolünde herşey normal çıkar.Bunun için dua edicem.:teselli:

çok saol canım.. bunu düşünmen bile bana yeter..
:1hug:

Ne demek canım.Hepimiz burda birbirmize destek için varız.Ben yeni olmama rağmen çok alıştım sizlere.Birbirimizle sorunlarımızı paylaşmamız çok rahatlatıyo beni.İnşallah daha sonra bebeklerimizin yaptıklarını anlatan topiklerde buluşuruz:))

Canım birde hamile olan arkadaşlar hemen kaçıyor sanki topikten.Okuduğum bazı sayfalarda incisu isimli bi arkadaşımız hamiş olmuştu sonra hiç göremedim.Aslında arada bu topiğe uğrayıp bize deneyimlerini anlatsalar güzel olmaz mı?

çok haklısın canım...
bugüne kadar üç tane hamilemiz oldu.. ama hamile olduklarını duyduğumuz günden sonra hiç birisi uğramadı... tabiki hamile olmalarına onlar kadar çok sevindik ama burda bizlere moral verip yanımızda olmalarını da çok isterdim.. neyse sağlık olsun... allah bebeklerini onlara bağışlasın.. çok zor gerçekten beklemek.. en kötüsüde, onlarında bizim bu zor zamanlarımızdan geçip, bizleri en yakından anlayacak kişilerin olmasıydı..

Doremicim sonra görüşmek üzere ben çıkıyorum.Canımızı hiçbir şeye sıkmayalım ve her zaman etrafımıza gülücükler saçalım(desemde inanma )Görüşmek üzere

Sizlere söz hamiş olsam bile aranızdan ayrılmayıp desteğimi her zaman sürdüreceğim.ıyi akşamlar herkese

Doremicim sonra görüşmek üzere ben çıkıyorum.Canımızı hiçbir şeye sıkmayalım ve her zaman etrafımıza gülücükler saçalım(desemde inanma )Görüşmek üzere

Sizlere söz hamiş olsam bile aranızdan ayrılmayıp desteğimi her zaman sürdüreceğim.İyi akşamlar herkese

saol canım...
ama yeterki hamile kal.. istersen ömür boyu uğrama burayaa :))))

görüşmek üzere tatlım. yine gel :)))))

he bir de doktor klomen diye bir ilaç verdi ya yumurtalar içinmiş içiyoz bakalım sonuç ne olacak hepimiz nisan ayında hamiş haberlerini alırız inşallah hayırlısı

KLOMEN YUMURTA GELİŞTİRİCİ BİR İLAÇ YALNIZ DİKKAT ETMEN GEREKİYOR KLOMEN KULLANIRKEN YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI TAKİP ETMELİSİN BEN 3-4 A KULLANDIM KLOMEN VE PREGLY 5000 (YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ) VE ŞUAN 3 TANE KİSTİM VAR KLOMENDEN DOLAYI KİST OLUŞMUŞ SENDE DİKKAT ETKİ BAŞINA GELMESİN İNŞALLAH BAHARIN MÜJDECİSİ OLAN NİSAN AYI BİZEDE BEBİŞLERİMİZİ MÜJDELER :Saruboceq:

amanin bir de kisitim eksikti o da olsun da tam olsun zaten doktor ayın 13ünde kontrole çağırdı bakalım bu ilaç eğer kist yaptıysa ultrasonda belli olur zaten ona göre de önlemini veriri heralde doktor ama gene de beni düşündüğün için çok sağol anemone

iyi akşamlar arkadaşlar ben cok kötü günler geçiriyorum bu ilaçlar beni mahvetti bu parlodel cok kötü yaptı her an migde bulantısı halsizlik cok kötüyüm ben bu ilacların etkiinden ne zaman kurtulucam glukofen parlodel doğum kontrol hapı ücüde berbat yan etkilere sahip benim bünyem kaldırmıyo bu hapları ağlıyorum her gün vallahi cok bunaldım

canım çok geçmiş olsun ben de glukofen kullanıyorum ama bana pek bir etkisi olmadı sadece ilk gün oldu sonra geçti ama bence sen bir doktoruna danış derim belki ilaçlar bünyene ağır geldiyse başka bir tedavi uygular yada ilaçlarını değiştiriri canım çok geçmiş olsun tekrar mide bulantın için de tuzlu kraker ye bence faydası olabilir

herşeyi deniyorum tuzlu krakerde deniyorum naneli sakızda yok yok yok napcamı şaşırdım doktor dayancaksın dedi yan etkilerine offf glukofen parlodel doğum kontrol ilacı bunların en sık grülen yan etkilrei mide bulantısı bide ücü bir arada glukofeni bırakıcam artık mecburen parlodel kullancam en azından prolaktinim düssün adam bana dostineks vermedi o okadar ağır gelmiyodu bu ilac mahvetti beni ya valla napcamı şaşırdım

Canım çok ama çok sevindim prolaktinin düşmesineeee:))) İnşallah güzel haberler alırız senden de ve sunu unutma stres yok ,, benimde prolaktinim normal simdi ve doktorum en başta kendini rahat hisset ve sıkıntı yapma dedi maalesef prolaktinin ana temelinde stres yatıyor konu ne olursa olsun .....İnan ki sevindim İlacını düzenli ve saatli al inan işe yarıyor bu ...Sevgilera.s.

canım gene de sen bilirsin ama bence doktoruna sormadan ilaçları öyle kafana göre bırakma derim ama gene de sen bilirsin kalbini ferah tutu düşünmemeye çalış bakalım psikolojik olarak bi rahat hisset kendini belki de bu bulantılar psikolojiktir rahat olmaya çalış canım ben ce sen

yarın bi arıcam doktoru zaten ne yersem çıkarıyorum ilaclardan sonra ee çıkarırken ilaclarda çıkıyodur muhakakk ne anladık o zaman ilac tedavisinden

Öncelikle geçmiş olsun canım sana sorum var
1_ İlaçları aynı anda mı alıyorsun?
2-aç karnına mı tok karnına mı kullanıyorsun ilaçları
Bence yan etkileri okuma ve okudukça psikolojik olarak ta etkilenirsin...
İlaçlarını saati saatine alıyorsan aralarında 10 dk da bir al bence
Glukofen ilacı hiç kullanmadım ama yan etkilerinin olduğunu duydum miğde bulantısı ve kilo alımı yaptığını duydum...
Her doktor dostinex vermez daha cok reklam amaçlı verirler ...Yani ilaç mümesslilleri tanıtım yapmaya geldiğinde bunu kullanması için doktorlarla anlaşırlar...
Parlodel en eskiilaç dostinex ise son zamanlarada çok yaygın bir ilaç bence doktoruna söyle de ilacını değiştirsin eğer sana bu yan etkide bulunuyorsa
Tekrardan geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…