doremi nerelerdesin ya yengen nasıl oldu canım umarım iyisindir
tatlım yengem bugün kürtaj oldu.. zaten düşük yapıyodu kaç gündür çok kanaması vardı...
hayırlısı böyleydi napalım.. Allah bunu unutturacak üzüntüler göstermesin......
kızlar bende zaten hastane dr fobisi var..damaraçıcı ilaçtan bile korkuyorum. benden de kesin mr ister.değrim çok yüksek zaten. dr inanmadı en yakn zamanda bi tahlil ver sonrasında tekrar bakarız dedi.
referans aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862...çok yüksek anlayacağınız.
ama saolun biraz rahatladım. size inanıyorum çok zoor değil dediniz ya...
tatlım yengem bugün kürtaj oldu.. zaten düşük yapıyodu kaç gündür çok kanaması vardı...
hayırlısı böyleydi napalım.. Allah bunu unutturacak üzüntüler göstermesin......
kızlar bende zaten hastane dr fobisi var..damaraçıcı ilaçtan bile korkuyorum. benden de kesin mr ister.değrim çok yüksek zaten. dr inanmadı en yakn zamanda bi tahlil ver sonrasında tekrar bakarız dedi.
referans aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862...çok yüksek anlayacağınız.
ama saolun biraz rahatladım. size inanıyorum çok zoor değil dediniz ya...
canlarım saolun ya.allah razı olsun ..sizinle konuşunca rahatladım..inanın drdan sonra kendimi çaresiz bi hastalığa yakalanmış gibi hissetmiştim...
bir de biz bebek düşünüyoruz. bazı arkadaşlar dostinexin düşüğe sebep olduğunu yazmışlar. aman önce sağlık tabi. değerim düzene girsinde bebiş sonra gelsin değil mi?
hele bir prolaktinin düşsün bebek gelir zaten canım benim..
ben değrimi düşürdükten sonra hemen hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim 2 aylıkken canım..
şimdi tekrar isityoruz allah nasip ederse.. 3 ay oldu bekliyoruz şimdilik yok..
bakalım bende yarın gidicem doktora, 65 olmuş prolaktinciğim yine :))))
he bu arada prolaktinini seviceksin unutma :)))
biz anemone ve pancubenle çok yaparız bunu.. prolaktin derken prolaktinciğim deriz..
unutmayın kızlar.. kızdırmayın prolaktinciğinizi... :)))
bakın benim koç gibi oldu maaşallah 65 lerde geziyo hınzır sırnaşık şey sırnaşık şey
ahh canım ya inşallah en kısa sürede tekrar anne olabilirsin:Saruboceq:
ya bi seviyede durmaz mı bu? benim sebep tsh mış. tiroidim yüksek olduğu için yükselmiş. sende de var mı canım? benim dr tiroid hamile kalmaya engel olaki kalsan da bebek düşer dedi..bunlar hep üzüntüden ve sıkıntıdan mı kaynaklanıyor?CADIARZU
selam kıslar nasılsınız :)))
doremicim listeye girmesine girerim ama bizde dert bir değil katmer katmer.bizde asıl sorun erkek infertilitesi. zaten doğal yolla olması çok zormuş(((
canım kontrol altında tutmak sadece ilaçla mı oluyor? başka yolu var mı?