Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremicim şmdi okudum yazını yine yükselmiş prolaktinin sıkıntı yaptın heralde canını sıkmamaya çalış canım bu ay olmadı olmasın ennde sonunda olcak dimi üzme kndini ttlım alah büyüktür herşey bizde bitio sıkıntı yok stres hiç yok bnde çok kötüydüm iki haftadır biras sıkıntılar vardı bnmde sanırım yükseliodur die düşünüorum zaten yeternce yüksekti en son bakıldığında bu arada yarın tomografi sonuçlarını migren sonuçlarını alıcam inş güsel olcak herşey hepimiz için

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar... pazartesi günü hormon testi yaptırdım. sonuç 9,5 çıktı. normal aralıklar 1.9-25 miş. bu şartlarda benimde değerim normal değil mi ? ama bazı arkadaşlar hatırlıyorum prolaktini 12 olan arkadaşlar bile tedavi görüyordu. benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız..

merhaba tatlım evet değerlerin normal merak etme belki arkadaşında başka problem oldugu için tedavi görüyordur daha önce yüksek çıktığı oldumu prolaktin seviyenin?

tamam tatlım inşallah hayırlı haberlerle dönersin öpüyorum

giremedim bu aralar 3-4 gün hep misafir vardı.
napıyim canım ya gün sayıyorum yine
sen nasılsın
yüksek mi çıktı senin prl yine

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 martregl oldu
4-) qusel.........................:5 martregl oldu
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 martregl oldu
13-)Elif2005....................: 24 mart
14-)incisu.......................: 20 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.
[/QUOTE]

inş canım ya
anemone sen çalışıyomusun
branşın ne?

okulöncesi eğitim tatlım bu sene evdeyim eşim lise mat öğretmeni onun tayini antalyaya çıktığı için bırakmak zorunda kaldım bende antalya da başvuruları kaçırdığım için bu sene evdeyim canım seneye inşallah dönecem mesleğe özledim öğrencilerle uğraşmayı senin branş ne

benimde sınıf canım eşimde sınıfçı.
çocuklarla uğraşmak güzel mesleğimi seviyorum ben.senin daha güzel , minikler daha sevimli oluyolar.
aslında bazen keşke ev hanımı olsaydım diyorum ama 2 gün evde kaldıktan sonra özlüyorum.

evet insan özlüyor çalışırken bende diyordum okul kapansa diye ama şimdi çok özledim onlarla uğraşmayı tadını çıkar benim yerimede

ah bebiş olsada keşke biraz ara versem kendi bebişimle uğraşsam azcıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…