bnde iiyim canım saol mr ilgili arkadaş bişiyler sormuş bnde çok korkuodum biliosunuz ama hiç korkulacak bir olay deilmiş hatta ben odadan çıkmaya kalktım vazgeçtim dedim doktora tamam eşin yanında dursun ozaman senn elini tutsun destek olur dedi tamam dedim:))zaten göğüs altına kadar sokuolar makineye olan tek şey ses bunun dışında hiçbirşey yokmuş allahım o kadar çok korkmuştumki bu ne ddim böle tabut gibi sanki ben tamamen gireceğimi sanmıştım şükürler olsun atlattım saçma bi korkuymuş bu arada doremicim benbm migren deilmiş sanırım baş ağrımın sebebi prolaktinide dikkate alıp baktılar mr çekilerken yani beyindeki o bölgeye ağırlık verdiler ama sonuçlarım cumartesi çıkıcakmış gözlerle alakalı baş ağrım varmış her iki gözüm aynı yere sabitlenemiomuş yani anlamadım nasıl bişiy ama bi adı varmış bunun doktor gözlük verdi yaptırdım şu an o kadar rahatımki anlatamam:))bide şu mr sonuncum ii çıkarsa inşş sorun kalmıcak canım bu arada ben regl oldum beni yazabilirsin listeye...yegen nasıl oldu canım kürtaj olucaktı dn sanırım ..
bnde iiyim canım saol mr ilgili arkadaş bişiyler sormuş bnde çok korkuodum biliosunuz ama hiç korkulacak bir olay deilmiş hatta ben odadan çıkmaya kalktım vazgeçtim dedim doktora tamam eşin yanında dursun ozaman senn elini tutsun destek olur dedi tamam dedim:))zaten göğüs altına kadar sokuolar makineye olan tek şey ses bunun dışında hiçbirşey yokmuş allahım o kadar çok korkmuştumki bu ne ddim böle tabut gibi sanki ben tamamen gireceğimi sanmıştım şükürler olsun atlattım saçma bi korkuymuş bu arada doremicim benbm migren deilmiş sanırım baş ağrımın sebebi prolaktinide dikkate alıp baktılar mr çekilerken yani beyindeki o bölgeye ağırlık verdiler ama sonuçlarım cumartesi çıkıcakmış gözlerle alakalı baş ağrım varmış her iki gözüm aynı yere sabitlenemiomuş yani anlamadım nasıl bişiy ama bi adı varmış bunun doktor gözlük verdi yaptırdım şu an o kadar rahatımki anlatamam:))bide şu mr sonuncum ii çıkarsa inşş sorun kalmıcak canım bu arada ben regl oldum beni yazabilirsin listeye...yegen nasıl oldu canım kürtaj olucaktı dn sanırım ..
canım yengem bugün kürtaj oldu. hayırlısı olsun napalım...
sonuçların inşaallah iyi gelir canım ve ben inanıyorum ki sonuçların allahın izniyle temiz çıkacak...
bu arada benimde arada bir başım ağrımaya başladı yaa...
ciddi prolaktinden olabilir mi bu acaba?????????????
sevindim tatlım bir an önce mr çektirmişsin ne güzel hayırlı olsun gözlüğün eminimki mr sonucundada birşey çıkmayacak merak etme sen :teselli: peki dostinex si kullanmaya başlayacakmısın yoksa sonuçlardan sonra mı karar verilecek . en azından baş ağrıların gitmiş sevindim gerçi bir süre daha ağrıyabilir gözlerin gözlükle uyum sağlayana kadar hayırlısı olsun tatlım öpüyorum
hele bir prolaktinin düşsün bebek gelir zaten canım benim..
ben değrimi düşürdükten sonra hemen hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim 2 aylıkken canım..
şimdi tekrar isityoruz allah nasip ederse.. 3 ay oldu bekliyoruz şimdilik yok..
bakalım bende yarın gidicem doktora, 65 olmuş prolaktinciğim yine :))))
he bu arada prolaktinini seviceksin unutma :)))
biz anemone ve pancubenle çok yaparız bunu.. prolaktin derken prolaktinciğim deriz..
unutmayın kızlar.. kızdırmayın prolaktinciğinizi... :)))
bakın benim koç gibi oldu maaşallah 65 lerde geziyo hınzır sırnaşık şey sırnaşık şey
ahh canım ya inşallah en kısa sürede tekrar anne olabilirsin:Saruboceq:
ya bi seviyede durmaz mı bu? benim sebep tsh mış. tiroidim yüksek olduğu için yükselmiş. sende de var mı canım? benim dr tiroid hamile kalmaya engel olaki kalsan da bebek düşer dedi..bunlar hep üzüntüden ve sıkıntıdan mı kaynaklanıyor?CADIARZU
dostinexe başlamam lazım canım ama önce burdaki doktor bakıcak şshirdışına çıkmış seminlerleri varmış önce o bakıcak sonrada kndi doktoruma fakslıcaz inş bişiy çıkmas canım....dediğin gibi gözlüğü kulanmaya başladım biras rahatsız eti beni özelikle tv izlerken ve pc başında takıorum alışamıorum ama((göz doktoru söledi ama bi süre raahatsız eder die alımaya çalışıcam artık başağrılarım olmasında razıyım ben bunları kullanmaya....sen napıosun canım yine yoksun....
dostinexe başlamam lazım canım ama önce burdaki doktor bakıcak şshirdışına çıkmış seminlerleri varmış önce o bakıcak sonrada kndi doktoruma fakslıcaz inş bişiy çıkmas canım....dediğin gibi gözlüğü kulanmaya başladım biras rahatsız eti beni özelikle tv izlerken ve pc başında takıorum alışamıorum ama((göz doktoru söledi ama bi süre raahatsız eder die alımaya çalışıcam artık başağrılarım olmasında razıyım ben bunları kullanmaya....sen napıosun canım yine yoksun....
Hoşgeldin aramıza esila öncelikle geçmiş olsun canım ama sunu bil önemli olan moralini yüksek tutman prolaktinin bir yükselir bir düşer bu arada sen de de zamanla hassaslaşma,ağrı, ağlama ,gülme gibi durumlarda olur ama kendini yıpratma herseyin hayırlısı ....Benim prolaktinim yerlerde suan reglim bitti ve çarşamba günü ölçtüreceğim prolaktini ve tam hormon testlerini yaptıracağım ...
Doremiciğim seninki hep zirve sen başımızın tacısın bunu unutmaaa.Düzelenecek merak etme canım benim benim ki gibi yerlerde olur inşallah.....:1hug:
canım desene bu benle ömür boyu yaşayacak tıpkı şeker hastalığı gibi....zamanla derken nasıl yani? ben de zaten aşırı duygusallık başladı eskiden ağlayamazken şimdi ota .oka herşeye ağlıyorum. çok hassasım ve alınganım malesef....prolaktin ve diğer hormonların adetin 3. günü ölçülmesi gerekmiyor mu canım ya aklıma takıldı...:uhm:
Hoşgeldin aramıza esila öncelikle geçmiş olsun canım ama sunu bil önemli olan moralini yüksek tutman prolaktinin bir yükselir bir düşer bu arada sen de de zamanla hassaslaşma,ağrı, ağlama ,gülme gibi durumlarda olur ama kendini yıpratma herseyin hayırlısı ....Benim prolaktinim yerlerde suan reglim bitti ve çarşamba günü ölçtüreceğim prolaktini ve tam hormon testlerini yaptıracağım ...
Doremiciğim seninki hep zirve sen başımızın tacısın bunu unutmaaa.Düzelenecek merak etme canım benim benim ki gibi yerlerde olur inşallah.....:1hug:
canım desene bu benle ömür boyu yaşayacak tıpkı şeker hastalığı gibi....zamanla derken nasıl yani? ben de zaten aşırı duygusallık başladı eskiden ağlayamazken şimdi ota .oka herşeye ağlıyorum. çok hassasım ve alınganım malesef....prolaktin ve diğer hormonların adetin 3. günü ölçülmesi gerekmiyor mu canım ya aklıma takıldı...:uhm:
Canım geçmiş olsun sana MR çektirmen senin içinde en iyisi düşünüp durmaktansa iyi sonuç alıcam mı diye ? Bak buraya yazıyorum canım sonucun iyi çıkacak unutma....Gözlük takman belki iyi gelir odanın ışığı düşükse o da ağrıtır o yüzden ...Dostinexi de akşamları yatmadan önce alırsan gündüzleri bulantın ,başağrısı gibi şikayetlerinde olmaz...Tekrardan geçmiş olsuna.s.
BEN BURDAYDIM ASLINDA BEKLEDİM KİMSE GİRMEYİNCE ÇIKTIM TATLIM. MİSAFİRİM VARDI MAÇ İZLEMEYE GELDİLER MAÇ BİTER BİTMEZ GİTTİLER BENDE OTURDUM HEMEN PC BAŞINA:teytey: SENİN YAZINI OKUYUNCA SEVİNDİM DAHA ÖNCEDE DEMİŞTİM GÖZLÜĞE ALIŞANA KADAR RAHATSIZLIKLARIN OLUR AMA SEN TAKMAYI İHMAL ETME PEKİ SORUN NEYMİŞ GÖZÜNDE TAM OLARAK HİPERMETROP MU MİYOP MU :uhm: BENCE MR SONUCUNDA DA BİRŞEY ÇIKMIYACAK İÇİN RAHAT OLSUN EN AZINDAN MR ÇEKTİRDİN KAFANDAKİ DÜŞÜNCELER AZALMIŞTIR RAHATLAMIŞSINDIR YANİ . MİGREN AĞRILARI ÇOK KÖTÜ OLUR ABLAMIN EŞİNDE VAR MİGREN IŞIK VE YATMAK DAHA ÇOK AĞRITIRDI BAŞINI ENİŞTEMİN HEP KARANLIKTA OTURURDU MİGRENİ TUTTUĞUNDA BAŞINA DONMUŞ PATATES HALKALARI KOYARDIK HEP DAYANACAK AĞRIDEĞİL MİGREN ANLAYACAĞIN BUNUNLA GEÇMİŞ OLSUN HAYATIMa.s.
çok tşk canım saol evet baya bi kotkuodum bu mr işinden ama hiçte korkulacak bişiy deilmiş güsel dileklern içinde saol inş bişiy çıkmasda dostinexi kullanmaya başlarım...sen nasılsın canım iisndir umarımm:1hug:
canım gözlerimdeki sorun uzaklık yada yakınlık görememe deilde iki göz arasında bir noktaya odaklanamama sorunu varmış bununla ilgili tek çare gözlükmüş baş ağrılarımın sebebi yüzde ellisi bundan olmuş hep zaten biliodum gözlermde bi sorun oldunu çünkü ne tv isleyebiliorum nede pc başında bir satten fazla durabiliodum baş ağrısı bi yana başdnmesi oluyodu çok fazla sanki gözlerm dönüomuş gib bi his anlıcan pek anlatamadım ama:)))evet mgrenn kötü bi ağrı oldunu doktor söledi bu kadar zaman asla dayanamasdın mutlaka seni hastaneye götürürdü migren dedi şimdi pazartesi gününü iple çekiorum doktorunda şehirdışına çıkıcağı tuttu ya bendemi hep böle terslikler oluo anlamadım bişiyde istediğim anda olsa bayram edicem sizlerde böle bekledinizmi canım yaa...
slm kızlar
dün çok hafif bir leke gördüm regl olucam sandım bugün akmasını bekliyodum ama hala bişey yok
geçen 2 ay düzenli olmuştum halbuki bu neyin nesi anlamadım.
birtek sende değil tatlım benimde dr reglin 3. günü gel demişti ama o da yurt dışına çıkacakmış sanırım bende ha regl oldum ha olacam hayırlısı olsun tatlım ne yapacağız beklemekten başka elden birşey gelmez ALLAH başka dert vermesin[/QUOT sonunda mutlu olcaksan ii olucaksa herşey bekleriss yeterki bebiler gelsin...
kıslar nasılsınız bugun tahlıl oldum bakalım sonuc pazartesı cıkıyo prolaktinciğim nealemde bakalımhihoyyyt progesteronada bakıılcak doxtınes sagolsun düsük cıkcak emınım ama bakalımCADIARZU