- 10 Şubat 2009
- 1.819
- 7
bnde iiyim canım saol mr ilgili arkadaş bişiyler sormuş bnde çok korkuodum biliosunuz ama hiç korkulacak bir olay deilmiş hatta ben odadan çıkmaya kalktım vazgeçtim dedim doktora tamam eşin yanında dursun ozaman senn elini tutsun destek olur dedi tamam dedim:))zaten göğüs altına kadar sokuolar makineye olan tek şey ses bunun dışında hiçbirşey yokmuş allahım o kadar çok korkmuştumki bu ne ddim böle tabut gibi sanki ben tamamen gireceğimi sanmıştım şükürler olsun atlattım saçma bi korkuymuş bu arada doremicim benbm migren deilmiş sanırım baş ağrımın sebebi prolaktinide dikkate alıp baktılar mr çekilerken yani beyindeki o bölgeye ağırlık verdiler ama sonuçlarım cumartesi çıkıcakmış gözlerle alakalı baş ağrım varmış her iki gözüm aynı yere sabitlenemiomuş yani anlamadım nasıl bişiy ama bi adı varmış bunun doktor gözlük verdi yaptırdım şu an o kadar rahatımki anlatamam:))bide şu mr sonuncum ii çıkarsa inşş sorun kalmıcak canım bu arada ben regl oldum beni yazabilirsin listeye...yegen nasıl oldu canım kürtaj olucaktı dn sanırım ..