Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba tatlım evet değerlerin normal merak etme belki arkadaşında başka problem oldugu için tedavi görüyordur daha önce yüksek çıktığı oldumu prolaktin seviyenin?
canım çok teşekkür ederim. ben ilk kez prolaktin ölçtürdüm. o yüzden eski değerlerimi bilemiyorum. bir keresinde tanm 1 hafta gögüslerim sızlayarak ağrımıştı. hamile olduğumu düşünmüştüm ama değişlmişim. sonrada prolaktinden şüphelendim. burdaki arkadaşlarla konuşmuştuk hatta. doremi ye sorular sormuştum. test yaptırmak bu ay kısmet oldu. neyseki bir problem yok...
kızlar ya bizde tüp bebek merkezine gittik. dr benden testler istedi.test sonucunda tiroid hormonum çok yüksek çıktı. 14.52.bunun sonucu olarakta prolalaktin çok yükselmiş.sınırları baya aşmış gitmiş.
tedavisi zor mu? hormonlar eski seviyesine dönebiliyor mu?
bunların dostu stres üzüntü sıkıntı ama onları yenmekte kolay değil ki?
canım benim sonuçta normal değer aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862. ama işin ilginci ne göğüslerimde hassasiyet var ne de süt geliyor.böyle olabiliyor mu?
canım benim sonuçta normal değer aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862. ama işin ilginci ne göğüslerimde hassasiyet var ne de süt geliyor.böyle olabiliyor mu?
mrb kızlar aranızda dostinex kullanan varmı çok fazla başım ağrıyorda ondanmı acaba bugün mr a gidicem çok korkuyorum 68 lerde hipofizde bişey çıkan varmı
canım ben de kullanıyorum baş ağrısı ve mide bulanısı yaptı bende de burdan bir arkadaş gece yatmadan önce almamı önerdi etkisini hissetmedim onun için sende öyle dene
senin prolaktin kaçtı canım kullanınca düştümü bu ilacı
mrb kızlar aranızda dostinex kullanan varmı çok fazla başım ağrıyorda ondanmı acaba bugün mr a gidicem çok korkuyorum 68 lerde hipofizde bişey çıkan varmı
canım biraz yüksek seviyen tekrar yaptır moralini bozma düşer ilaçla belki beyin mrı da isteyebilir senden
kızlar beyin emarı nasıl çekiliyor? zor mu iğne falan vuruluyor mu yani ilaç falan veriliyor mu damardan?
canım ilaç kullandıktan sonra mı beyin mrı ister yoksa kullanmadan direk mi? ben mrdan falan çok korkuyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm: