Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba tatlım evet değerlerin normal merak etme belki arkadaşında başka problem oldugu için tedavi görüyordur daha önce yüksek çıktığı oldumu prolaktin seviyenin?

canım çok teşekkür ederim. ben ilk kez prolaktin ölçtürdüm. o yüzden eski değerlerimi bilemiyorum. bir keresinde tanm 1 hafta gögüslerim sızlayarak ağrımıştı. hamile olduğumu düşünmüştüm ama değişlmişim. sonrada prolaktinden şüphelendim. burdaki arkadaşlarla konuşmuştuk hatta. doremi ye sorular sormuştum. test yaptırmak bu ay kısmet oldu. neyseki bir problem yok...

canım çok teşekkür ederim. ben ilk kez prolaktin ölçtürdüm. o yüzden eski değerlerimi bilemiyorum. bir keresinde tanm 1 hafta gögüslerim sızlayarak ağrımıştı. hamile olduğumu düşünmüştüm ama değişlmişim. sonrada prolaktinden şüphelendim. burdaki arkadaşlarla konuşmuştuk hatta. doremi ye sorular sormuştum. test yaptırmak bu ay kısmet oldu. neyseki bir problem yok...

prolaktin gögüs ağrısı yapabiliyor maalesef bi ara bendede oluyordu üstüne yatamıyordum ama artık ağrımıyor benim en son prolaktin seviyem 2.89 du düşüktü ama bu ay eminimki yükseldi stresli günler geçirdim çünkü stres en iyi dostu prolaktinin ALLAH hepimiz için hayırlısını versin takip altına almaktan başka yapabileceğimiz birşey yok bu hormon için bide ne kadar kolaysa artık stresten uzak kalmamız gerekiyor

kızlar ya bizde tüp bebek merkezine gittik. dr benden testler istedi.test sonucunda tiroid hormonum çok yüksek çıktı. 14.52.bunun sonucu olarakta prolalaktin çok yükselmiş.sınırları baya aşmış gitmiş.
tedavisi zor mu? hormonlar eski seviyesine dönebiliyor mu?
bunların dostu stres üzüntü sıkıntı ama onları yenmekte kolay değil ki?

kızlar ya bizde tüp bebek merkezine gittik. dr benden testler istedi.test sonucunda tiroid hormonum çok yüksek çıktı. 14.52.bunun sonucu olarakta prolalaktin çok yükselmiş.sınırları baya aşmış gitmiş.
tedavisi zor mu? hormonlar eski seviyesine dönebiliyor mu?
bunların dostu stres üzüntü sıkıntı ama onları yenmekte kolay değil ki?

yok canım tedavisi ilaçla seviyen kaç çıkmış tahlilde ilaç veri mi bir de doktor

canım benim sonuçta normal değer aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862. ama işin ilginci ne göğüslerimde hassasiyet var ne de süt geliyor.böyle olabiliyor mu?

dr. tekrar tahlil vermemi istedi. değerlere inanamadı. bi kaç gün sonra tekrar kan vereceğim.o yüzden ilaç vermedi.

canım benim sonuçta normal değer aralığı 40-530 gösteriyor benim ki 862. ama işin ilginci ne göğüslerimde hassasiyet var ne de süt geliyor.böyle olabiliyor mu?

canım değerlerin o hastanede yapılan makinelerin türüne göre değişik çıkmış...
merak etme.. benimde 780 çıkmıştı ama referans araşığı 100 den başlıyordu.
telaşlanmana gerek yok.. doktor hap verecek ve değerin hemen düşecek ama mutlaka kontrol altında tutmalısın çünkü 2. ayda tekrar yükselebiliyor maalesef.. benim iki ay önce 10 a düşmüştü ama şimdi 65 e yükselmiş.. yani düşmeyecek bir değerde değilsin. sadece çıkan bu yüksek rakamlar makinelerden kaynaklanıyor..

saol canım.asıl korkum tiroid seviyem. sanırım o düşünce prolaktinde düşer diye düşünüyorum..okuduğum kadarıyla prolaktin için verilen ilacın biçok yan etkisi varmış..
ya insan nasıl uzak kalır stres ve üzüntüden?

canım biraz yüksek seviyen tekrar yaptır moralini bozma düşer ilaçla belki beyin mrı da isteyebilir senden

mrb kızlar aranızda dostinex kullanan varmı çok fazla başım ağrıyorda ondanmı acaba bugün mr a gidicem çok korkuyorum 68 lerde hipofizde bişey çıkan varmı

mrb kızlar aranızda dostinex kullanan varmı çok fazla başım ağrıyorda ondanmı acaba bugün mr a gidicem çok korkuyorum 68 lerde hipofizde bişey çıkan varmı

canım ben de kullanıyorum baş ağrısı ve mide bulanısı yaptı bende de burdan bir arkadaş gece yatmadan önce almamı önerdi etkisini hissetmedim onun için sende öyle dene

senin prolaktin kaçtı canım kullanınca düştümü bu ilacı

canım benim seviyem 31 çıktı ilaç içiyorum dostinex bir de glukofen içiyorum haftaya gidecem tahlile ama yanında ek olarak doremi arkadaşın tavsiyesiyle hayıt otu suyu içiyorum bir de böğürtlen kökü suyu umarım senin seviyen de düşer canım

saol canım umarım gerçi şuanda düşündüğüm tek şey beyinde bişey olmaması düşürmeyi sonra düşünücem

bişey çıkmaz hayatım sen içini ferah tut çıksa bile tıp çok ilerledi çözümü olur yani

canım geçmiş olsun. yüksek olunca mı mr istiyor drlar. benim kide çok yüksek. çok korkuyorum valla. gelince anlatsana mr nasıl bişi..ben hiç çektirmedimde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar beyin emarı nasıl çekiliyor? zor mu iğne falan vuruluyor mu yani ilaç falan veriliyor mu damardan?

canım ilaç kullandıktan sonra mı beyin mrı ister yoksa kullanmadan direk mi? ben mrdan falan çok korkuyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar benim değerim 98 olduğunda doktor benden mr istemişti..
yani 60-70 lerde mr istemezler korkmayın, isteseler bile kontrol amaçlı isterler bence..
hem mr çektirmekte birşey yok..
sizi beyaz kocaman bir makinenin içine yatırıyorlar.. ama sadece baş kısmı içinde kalıyo... yanlar falan açıkta korkmayın öle bir yere falan girmiyosunuz.. :)) ilk önce koldan damar açıcı veriyorlar daha sonrada o cihazın içinden sadece garip garip sesler duyuyosunuz... bu anlattıklarım size korkunç gelmesin sakın.. inanın ki birşey yok bunda..
bende ilk baştan çok korkmuştum.. gözlerimi hiç açmadan yattım.. ama korkulacak birşey olmadığını anladım tabikide.. 15 dakika falan sürüyor..
bu mr sonucuna göre de nasıl bir ilaç verip vermeyeceğine bakıyor doktor..

X