birtek sende değil tatlım benimde dr reglin 3. günü gel demişti ama o da yurt dışına çıkacakmış sanırım bende ha regl oldum ha olacam hayırlısı olsun tatlım ne yapacağız beklemekten başka elden birşey gelmez ALLAH başka dert vermesin[/QUOT sonunda mutlu olcaksan ii olucaksa herşey bekleriss yeterki bebiler gelsin...
tatlım bu resimdeki bebiş kim merak ettim:uhm::1hug:
canım çok çok geçmiş olsun yengene hayırlısı böyleymiş üzülmeyinn....baş ağrısı için prolaktin yapabilir demişti benm doktorum ama bende zaten kronikleşmişti yani yıllardır vardı migren çıkmadına çok sevndim daha belli deil ama umarım yoktur doktor olmadnı söledi mgrenağrıları çok şidetli olurmuş dayamasdın bu kadar sene dedi psikolojikte olabiliomuş....sıgara kullanıomusun canım sen
Hoşgeldin aramıza esila öncelikle geçmiş olsun canım ama sunu bil önemli olan moralini yüksek tutman prolaktinin bir yükselir bir düşer bu arada sen de de zamanla hassaslaşma,ağrı, ağlama ,gülme gibi durumlarda olur ama kendini yıpratma herseyin hayırlısı ....Benim prolaktinim yerlerde suan reglim bitti ve çarşamba günü ölçtüreceğim prolaktini ve tam hormon testlerini yaptıracağım ...
Doremiciğim seninki hep zirve sen başımızın tacısın bunu unutmaaa.Düzelenecek merak etme canım benim benim ki gibi yerlerde olur inşallah.....:1hug:
saol canım benim yaaa....
çok tatlısın :1hug:
kızlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı hıc bırınız yoksunuz bu saatte ama uyku tutmadı benıde bakayım sızlere dedım
canım yaaa özledik valla nerelerdesin sen bakim???????? naniknanik
tatlım bu resimdeki bebiş kim merak ettim:uhm::1hug:
canım o benim yakın arkadaşımın kızı çok tatlı dimi şimdi iki yaşına gircek önümüzdeki ay kocaman kız oldu şeker....
kıslar bişi sorcam şidi doktorum prolaktıncıgımle bırlıkte progesteronda yaptırdı sonuc dedıgım gıbı pazartesi sizce hamılelık varsa prpgesteron sonucu kac olması gerekıyo bu konuda bılgısı olan varmı fisfisfis ben bu ay cok panık bı sekılde sabırsızlınayorum nedense degısık bı ılaca basladım ya doxtınesle bırlıkte sanırım ondan ümitlenıyorum offf gecsın su gunler artık:bbo::bbo:
kıslar nasılsınız bu akşamda pek kimse yok buralarda...
iiyim doremicim sen nasılsın neler yapıosun..morelin nasıl yengen nasıl oldu çok soru sordum ama kusura bakma
yengem iyi canım.. saolasın bitanem.
bende bugün doktordaydım. tekrar dostinex yazdı doktorum. birde rahim ağzı kanseri aşısı oldum.. her kadının olması gerekiyormuşş
dostinexi bir aymı kullanıcaksın canım en son kaçtı sen ölçtürdüğünde bide bişiy daha sorucam rahim ağzı kanseri için iğneyi nasıl vuruolar bilgi verirsen sevinirim canım....bu arada eşim netten maçlara bakıcakmış yineeeeeeeee deli oldum sonra yine burdayım eyer gitmezsen:a015::a015:
canım 65 ti değerim....
aşıyı vajinadan atıyo canım. korkma iğne falan değil...
hani vajinal muayenedeki çubuk varya onun gibi birşeyden veriyor aşıyı..
hiç acımıyo...korkma
herkese merhaba...
prolaktin denen şeyden bihaber biriydim son iki haftaya kadar.. daha önce birkaç defa yumurtalıklarımda kist olmuş, doğum kontrol haplarıyla düzelmişti... iki ay önce yine adet olamadım, doktora gittim ultrasonla baktığında doktorum ufak bir kist olduğunu söyledi, genta iğne ve primolut kullandım, adet olup üçüncü günü tahlile gittim, birkaç bişey bakıldı tahlilde, prolaktin de bakıldı, 60 çıktı, normal dedi doktorum -ki zaten kan tahlili kağıdında da yıldız yoktu. bir ay sonra ben regl olmayı beklerken yine gecikti gecikti.. ben yine acaba kist mi var diyerek doktora gittim.. ultrasonda kist yoktu, kan tahlilinde geçen ay 60 olan prolaktin 131 çıktı.. jinekoloğum sen neye bu kadar üzüldün dedi, bana farlutal, dostinex ve one a day vitamin verdi ve en iyisi bir dahiliyeci de görsün dedi. dahiliye doktoruma bu tahlilleri gösterdim, o da sella mr bakalım dedi.. sella mr çekildi, ve 4.5 mm çapında bir adenom olduğu görüldü.. çok çok erken teşhis ettiğimiz iyi oldu dedi, büyümez, ilaçla küçülür, önemli olan buna bu kadar küçükken müdahale etmemiz dedi, 6 ayda bir de mr çekilip kontrol etmeli dedi, şimdi dostinex e pazartesi başlıyorum, haftada iki içmem gerekiyormuş...
kısaca hikayem bu.. neye uğradığımı şaşırdım, allah beterlerinden korusun derler tabi ama arkadaşlar ben daha bekarım ve bu sene sonunda evleniyorum. yazılanları tek tek okudum ve prolaktinin bir kez yüksek çıktı mı bir daha ömür boyu bununla mücadele içinde olunduğu.. anladığım bu.. nasıl şey anlamadım gitti...
hepimize allah sağlık sabır ve bebek isteyen anne adaylarına tatlı bebekler versin diliyorum, geçmiş olsun... :)
slm lar arkadaşlar doremicim nasılsın canım
iyiyim canım...
sen nasılsın varmı bir gelişme tatlım?