Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim kilom öyle çok değil bu prl nin yükselme sebepleri var mesela senin de 70 lerde ogrenmosson bana buradaki doktorlar beyinde iyi huylu tümör var dedi seninkine nasıl mr istemedi anlamadım

1 sene sonra tekrar mr gireceğim ben tümör yok olmuş mi yerinde duruyor mu diye

Bu prolaktonin yükselme sebepleri içinde iyi huylu tümör var ama herkeste de bu sebep olacak diye bi durum
Yok kimi stresten yükseliyor mis kimi kilodan düzensiz beslenmeden

Canım benim kilom öyle çok değil bu prl nin yükselme sebepleri var mesela senin de 70 lerde ogrenmosson bana buradaki doktorlar beyinde iyi huylu tümör var dedi seninkine nasıl mr istemedi anlamadım
Yok canım istemedi

Tamam canım bunu söylediğin daha iyi oldu. İnşallah gebe olurumda gerek kalmaz bidahakone 9 aydır deniyoruz tık yok.

Tamam canım bunu söylediğin daha iyi oldu. İnşallah gebe olurumda gerek kalmaz bidahakone 9 aydır deniyoruz tık yok.
İndallah canim
İnsallaj inan çok isterim bende çok çabalıyorum nerdeyse 6,7 aydır uğraşıyorum prl yi 20 lerde göremedim henüz belki de şu an o değerlerde kan da vermedim yoruldum
Vere vere

Bu dediğimi araştır bi kafanı karıştırmak istemiyorum ama norolojiye gözükmeni tavsiye ederim
Sagol canım tavsiyen için bence benim kilodan kaynaklı 84 kg şuan 5 kg versem rahatlayacağım ama gebelik istemiyorum şuanlık .
. Birde ilk gebeliğimde ölümden döndüm sol tarafımda sargı bezi unuttular doğumdan 10 gün sonra tekrar hastaneye yattım ve ameliyat oldum sezeryan yerimden içimdekini aldılar ay gitsin gelmesin o günler çok kötüsüydü. Ben soldan yumurtladım oğluma ordan hamile kalmışım. Mayıs yada haziran ayında da tüplerime baktılar usg çektirdim sag tüpten sıvı geçişi Vardı ama sol tüpümde hidroselpenk yani sıvı birikmesi gözükmüş yani kapalı ve enfeksiyonlu çıktı sol tüpüm 2. Ameliyatımdan sonra Allah bilir ne yaptılar tüpüme. ilacı verirken zaten öldüm dirildim

17 normal 25 üstü galiba anormal
Ama
Kendi doktorun kendin olacak ben onu anladim
İlacı al dediği gibi baktın adet oldun bekleme dediği süreyi git baktır kaça düşmüş düştüğü halde hamileleik
Olacak mı olmayacak mı onu takip et tüpler açık mı ona bakılıyor ilerleyen zamanlarda

Onlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 2 yıldır olmamasının. Eşim doktora gidelim dedi beraber ama ben bekletiyorum

Yaaaa çok üzüldüm canım ya işte cahil doktorlara canınızı emanet ediyoruz oynuyorlar oyun hamuru gibi sizin şehrin doktorları çok bilinçli değil anlaşılan bak burda uyanık olacaksın ama başına da gelmeden bilemiyor insan bazı doktorlar gerçekten bilgisiz bunu gidip geldikçe anlıyorsun

İstanbuldayım ben bide özel hastaneydi paramızla ölüyordum kan ihtiyacı olmuş eşim vermiş eşimin kanını taşıyorum şimdi gülüyorum ama çok korkunçtu. Çocuğumu kabullenemedim 40 gün

Bende oturmayan soru işaretleri çok benim
Sorunum
Prl mi tek prl diye aylardır bekliyorum ya baskw
Sorunlar da varsa buna bağlı kalip
Aylarım gitti

Sen gene ikinci için konuşuyorsun ben yaş 31 1,5 yılı geçti evlilik daha çocuk yok bi düşük yaptım o
Ben 2 sene içinde Asla gebe kalamadım ne boş ve düşük. Zaten ilki süpriz olmuştu. Düşük yaptıysan bile demekki hamile kalabiliyorsunuz . Bence genetiğini araştır düşüğün neden kaynaklı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…