- 11 Eylül 2024
- 311
- 17
- 13
- 31
Canım benim kilom öyle çok değil bu prl nin yükselme sebepleri var mesela senin de 70 lerde ogrenmosson bana buradaki doktorlar beyinde iyi huylu tümör var dedi seninkine nasıl mr istemedi anlamadımDoktor asla sebebini söylemedi. Direk bana senin süt hormonun yüksek ve hamile kalamazsın dedi çok üzüldüm ve hemen çıktım odadan eşimde yanımdaydı. Yani okuduğum kadarıyla bu inip çıkan bir hormon beyindeki hipofiz bezinden kaynaklı yani ay ay değişen bir hormon. Ben regli olduktan sonra diyetisyene başladım spor yapmaya başladım 83 kg dan 79 u gördüm ve hamile olduğumu öğrendim. Yani bütün herşeyimi spor ve diyete vermiştim zaten çalışıyordum da . Hani derler ya ummadığım anda oldu gerçekten öyle
Yok canım istemediCanım benim kilom öyle çok değil bu prl nin yükselme sebepleri var mesela senin de 70 lerde ogrenmosson bana buradaki doktorlar beyinde iyi huylu tümör var dedi seninkine nasıl mr istemedi anlamadım
Tamam canım bunu söylediğin daha iyi oldu. İnşallah gebe olurumda gerek kalmaz bidahakoneBence de öyle şimdi normal seviye 20,25 ya o ilaç normale düşürecek diye az verdi daha sonra gebelik olacak mı diye bakacak sen bekle adet olduğun zaman git fazla bekleme
Doktorlara göre hava hoş bana da 3 ay sonra gel dedi düşmedi benimki halbuki ayda gidip baktırsam
İlacın dozunu yükseltirmiş
Bu dediğimi araştır bi kafanı karıştırmak istemiyorum ama norolojiye gözükmeni tavsiye ederimYok canım istemedi
İndallah canimTamam canım bunu söylediğin daha iyi oldu. İnşallah gebe olurumda gerek kalmaz bidahakone9 aydır deniyoruz tık yok.
Evet doğru ama regl olursam hemen giderim diye..ertelemeyim diye az kaldı ya reglime..bide ben regl değilken vermistim o zaman da prolaktin yüksek değildi 17 diAdet olmadan da bakılıyor prl ye
17 normal 25 üstü galiba anormalEvet doğru ama regl olursam hemen giderim diye..ertelemeyim diye az kaldı ya reglime..bide ben regl değilken vermistim o zaman da prolaktin yüksek değildi 17 di
Sagol canım tavsiyen için bence benim kilodan kaynaklı 84 kg şuan 5 kg versem rahatlayacağım ama gebelik istemiyorum şuanlık .Bu dediğimi araştır bi kafanı karıştırmak istemiyorum ama norolojiye gözükmeni tavsiye ederim
Ama17 normal 25 üstü galiba anormal
Onlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 2 yıldır olmamasının. Eşim doktora gidelim dedi beraber ama ben bekletiyorumSagol canım tavsiyen için bence benim kilodan kaynaklı 84 kg şuan 5 kg versem rahatlayacağım ama gebelik istemiyorum şuanlık .
. Birde ilk gebeliğimde ölümden döndüm sol tarafımda sargı bezi unuttular doğumdan 10 gün sonra tekrar hastaneye yattım ve ameliyat oldum sezeryan yerimden içimdekini aldılar ay gitsin gelmesin o günler çok kötüsüydü. Ben soldan yumurtladım oğluma ordan hamile kalmışım. Mayıs yada haziran ayında da tüplerime baktılar usg çektirdim sag tüpten sıvı geçişi Vardı ama sol tüpümde hidroselpenk yani sıvı birikmesi gözükmüş yani kapalı ve enfeksiyonlu çıktı sol tüpüm 2. Ameliyatımdan sonra Allah bilir ne yaptılar tüpüme. ilacı verirken zaten öldüm dirildim
Yaaaa çok üzüldüm canım ya işte cahil doktorlara canınızı emanet ediyoruz oynuyorlar oyun hamuru gibi sizin şehrin doktorları çok bilinçli değil anlaşılan bak burda uyanık olacaksın ama başına da gelmeden bilemiyor insan bazı doktorlar gerçekten bilgisiz bunu gidip geldikçe anlıyorsunSagol canım tavsiyen için bence benim kilodan kaynaklı 84 kg şuan 5 kg versem rahatlayacağım ama gebelik istemiyorum şuanlık .
. Birde ilk gebeliğimde ölümden döndüm sol tarafımda sargı bezi unuttular doğumdan 10 gün sonra tekrar hastaneye yattım ve ameliyat oldum sezeryan yerimden içimdekini aldılar ay gitsin gelmesin o günler çok kötüsüydü. Ben soldan yumurtladım oğluma ordan hamile kalmışım. Mayıs yada haziran ayında da tüplerime baktılar usg çektirdim sag tüpten sıvı geçişi Vardı ama sol tüpümde hidroselpenk yani sıvı birikmesi gözükmüş yani kapalı ve enfeksiyonlu çıktı sol tüpüm 2. Ameliyatımdan sonra Allah bilir ne yaptılar tüpüme. ilacı verirken zaten öldüm dirildim
Sen gene ikinci için konuşuyorsun ben yaş 31 1,5 yılı geçti evlilik daha çocuk yok bi düşük yaptım oOnlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 2 yıldır olmamasının. Eşim doktora gidelim dedi beraber ama ben bekletiyorum
İstanbuldayım ben bide özel hastaneydi paramızla ölüyordum kan ihtiyacı olmuş eşim vermiş eşimin kanını taşıyorumYaaaa çok üzüldüm canım ya işte cahil doktorlara canınızı emanet ediyoruz oynuyorlar oyun hamuru gibi sizin şehrin doktorları çok bilinçli değil anlaşılan bak burda uyanık olacaksın ama başına da gelmeden bilemiyor insan bazı doktorlar gerçekten bilgisiz bunu gidip geldikçe anlıyorsun
Ben 2 sene içinde Asla gebe kalamadım ne boş ve düşük. Zaten ilki süpriz olmuştu. Düşük yaptıysan bile demekki hamile kalabiliyorsunuz . Bence genetiğini araştır düşüğün neden kaynaklı olduğunuSen gene ikinci için konuşuyorsun ben yaş 31 1,5 yılı geçti evlilik daha çocuk yok bi düşük yaptım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?