• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prolaktinim düştü ancak hala adet olamadım. Çarşamba beta bakıldı 0,100 çıktı negatif yani. Adet söktürücü alayım diyorum ama insanın aklında hep ya hamileysem geçiyor. Sanırım duphaston alacağım.

Prolaktinim düştü ancak hala adet olamadım. Çarşamba beta bakıldı 0,100 çıktı negatif yani. Adet söktürücü alayım diyorum ama insanın aklında hep ya hamileysem geçiyor. Sanırım duphaston alacağım.
Doktor ne diyor peki

Duphaston önerdi yarın onu alacağım.

Ben en son Aralık başında oldum adet. Prolaktin yüzünden olmuyordu o düşünce olur dedik hala olmadı. Stres yapmıyorum ya acelem yok.
Çok garip Prolaktin düştü şimdi neden olmuyor adet acaba , açık açık cevap bende bulamıyorum biliyor musun adet neden geciktiğini acaba kanda falan göremiyorlar miki

Duphaston adet olman için mi verdi doktor bana da yumurtaliklarima
Bakmak icin vermişti kimyasal yaşamıştım 2 ay önce kullanamadım öylece duruyor

Duphaston adet olman için mi verdi doktor bana da yumurtaliklarima
Bakmak icin vermişti kimyasal yaşamıştım 2 ay önce kullanamadım öylece duruyor
Yanlış anlamadıysam bu ilaç gebe kadınlara da veriliyor bazı durumlarda sağlıklı gebeliğin devamı için. Adet gelmesi için de kullanılıyormuş tarlusal gibi.

Yanlış anlamadıysam bu ilaç gebe kadınlara da veriliyor bazı durumlarda sağlıklı gebeliğin devamı için. Adet gelmesi için de kullanılıyormuş tarlusal gibi.
Heee bilmiyorum ama bana kimyasal gözüktü kanda bu ilacı da aynı gün yazmıştı dedi kullanma bekleyelim bthcg yükselecek mi diye

Açıkçası şu an hamile kalmayı ikinci plana attım. Sağlığıma kavuşayım yeter. Geri kalan kısımda hayırlısı ne ise o olsun.

Merhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Bende de prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım kullandıktan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim

Back
X