• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dedi :( aynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu ☺️ öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı 🤲 şuan 4 yaşına girdi
Ne güzel Allah bağışlasın. Valla ben bir aydır kullanıyorum henüz regl olamadım. Sizinkine göre yüksek diye mi böyle bilmiyorum ama çok rahatsız hissediyorum.

prolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dedi :( aynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu ☺️ öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı 🤲 şuan 4 yaşına girdi
Ay bana da umut oldunuz , ben 1.5 ay önce doktora gittim prlokaton 69 çıktı diğer hormonlarım iyiydi kistim falan da yoktu kilom, zararlı alışkanlığım da yok çok şükür doktorum çocuğun olmaz demedi ama ilaç verdi prolaktin hafta 2 kere ama bu hemde adetimizi kızlar düzene koyacagına aksine uzattı 15 gündür adet olamıyorum adet günü beklerken ovülasyon testi yaptım yumurtlama oldu hemde 2 kere yani inşallah bende hamile kalırım

Eklentiler

• IMG_0737.png
    IMG_0737.png
    622,1 KB · Görüntüleme: 7
Yaaa çok sevindim hamile olana kadar ilacı kullandınız mı nasıl ilaçla hamilelik oldu peki

Ay bana da umut oldunuz , ben 1.5 ay önce doktora gittim prlokaton 69 çıktı diğer hormonlarım iyiydi kistim falan da yoktu kilom, zararlı alışkanlığım da yok çok şükür doktorum çocuğun olmaz demedi ama ilaç verdi prolaktin hafta 2 kere ama bu hemde adetimizi kızlar düzene koyacagına aksine uzattı 15 gündür adet olamıyorum adet günü beklerken ovülasyon testi yaptım yumurtlama oldu hemde 2 kere yani inşallah bende hamile kalırım
Yaaa bende çok uğraştım 79 la öğrendim en son da 33 e anca düştü 5 ay içinde ama haftada 1 yarım içtim şu an parlodel kullanıyorum

Sadece 3 gün üst işte yarım mı içtiniz

Yaaa çok sevindim hamile olana kadar ilacı kullandınız mı nasıl ilaçla hamilelik oldu peki
3 gün yarımşar kullandım . Yani 3 günde 1,5 hap aldım. Doktorum regli olana kadar iç demişti hemen etki göstermişti zaten . Regli oldum sonra da kan verdim hormonlara baktı galiba tam hatırlamıyorum . Diğer ayın sonunda da hamile olduğumu öğrendim ☺️ birde işin ilginç tarafı o ay sadece 1 kere ilişki oldu demekki tam yumurtlamaya gelmiş asla bilmezdim yumurtlama günlerimi falan :))

Tekrar olcturdugunizde değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz yani kaçla hamile kaldınız

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin Hayırlı evlat olsunlar ♥️

Reglken içme mi dedi ben günlük içiyorum ama dostinex değil
Dostinex i o zaman doktorum regl olmam için vermişti . Prolaktinim de yüksek olduğu için regli olamıyordum zaten ☺️İlacı içtim prolaktinim düştü canım

Mrb doktor bana sadece 2 hap vermiş iki ay sonra gel demişti. Yeniden hap almaya gerek yoktur değil mi ? 28 çıkmıştı prolaktin benim. Çok yüksek değil demişti yinede hap yazmış bende onu içtim hafta da birdi. Reglimi bekliyorum. Reglime yakın göğüslerim agrirdi şuan ağrı magri yok 3 günüm kaldı

Doktorlar çok farklı konuşuyor ya birine gidiyorsun sorun yok diğeri pco diyo
Biz 2 yıldır falan korunmadık . En son geçensene mart ayında 2. Çocuk için doktora gittim bana pcosun dedi ultrasonda gördüm de yumurtaları 😄 bekarken günü gününe hatta saatine kadar aynı gelirdi reglim.dogumdan sonra kilodan kaynaklı oldu diye düşündüm .Nisan ayında 1 defa iğne denedik yumurtlama çatlama falan oldu ama gebelik olmadı . Yaklaşık 2 senedir korunmuyoruz . O zamanlar istiyordum ama son zamanlar eşim çok değişti asla güvenemiyorum. Tüm sorumlulugu bana yıkacak gibi geliyor bende bunu tekrardan yaşamaya hazır değilim. o yüzden ilaç alıyorum ne kadar güvenli bilemiyorum tabi . En kısa sürede ria taktırıcam haberi olmadan

Ne güzel Allah bağışlasın. Valla ben bir aydır kullanıyorum henüz regl olamadım. Sizinkine göre yüksek diye mi böyle bilmiyorum ama çok rahatsız hissediyorum.
Stres yapma canım ne kadar desemde insanın elinde olan bişey değil ama ☹️

Mrb doktor bana sadece 2 hap vermiş iki ay sonra gel demişti. Yeniden hap almaya gerek yoktur değil mi ? 28 çıkmıştı prolaktin benim. Çok yüksek değil demişti yinede hap yazmış bende onu içtim hafta da birdi. Reglimi bekliyorum. Reglime yakın göğüslerim agrirdi şuan ağrı magri yok 3 günüm kaldı
Canım hiç bilmiyorum ki dediğim gibi az pek hatırlıyorum bende doktorumun söylediklerini. 2020 -22 Hazirandı gebeliğimi öğrendiğimde . İlaç için onu yap bunu yap diyemem yanlış yönlendirme olmasın. Doktorun demişse iletişime geçip ne kadar daha kullanacağını sorabilirsin . Belki regli Olana kadar iç dye yazmıştır oda

Back