Ne güzel Allah bağışlasın. Valla ben bir aydır kullanıyorum henüz regl olamadım. Sizinkine göre yüksek diye mi böyle bilmiyorum ama çok rahatsız hissediyorum.prolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dediaynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı şuan 4 yaşına girdi
Ay bana da umut oldunuz , ben 1.5 ay önce doktora gittim prlokaton 69 çıktı diğer hormonlarım iyiydi kistim falan da yoktu kilom, zararlı alışkanlığım da yok çok şükür doktorum çocuğun olmaz demedi ama ilaç verdi prolaktin hafta 2 kere ama bu hemde adetimizi kızlar düzene koyacagına aksine uzattı 15 gündür adet olamıyorum adet günü beklerken ovülasyon testi yaptım yumurtlama oldu hemde 2 kere yani inşallah bende hamile kalırımprolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dediaynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı şuan 4 yaşına girdi
Ölçtürmedim en son 33 ogrendigimde şimdi de beklemedeyimVar mı bir gelişme?
Yaaa çok sevindim hamile olana kadar ilacı kullandınız mı nasıl ilaçla hamilelik oldu pekiprolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dediaynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı şuan 4 yaşına girdi
Yaaa bende çok uğraştım 79 la öğrendim en son da 33 e anca düştü 5 ay içinde ama haftada 1 yarım içtim şu an parlodel kullanıyorumAy bana da umut oldunuz , ben 1.5 ay önce doktora gittim prlokaton 69 çıktı diğer hormonlarım iyiydi kistim falan da yoktu kilom, zararlı alışkanlığım da yok çok şükür doktorum çocuğun olmaz demedi ama ilaç verdi prolaktin hafta 2 kere ama bu hemde adetimizi kızlar düzene koyacagına aksine uzattı 15 gündür adet olamıyorum adet günü beklerken ovülasyon testi yaptım yumurtlama oldu hemde 2 kere yani inşallah bende hamile kalırım
Sadece 3 gün üst işte yarım mı içtinizprolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dediaynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı şuan 4 yaşına girdi
3 gün yarımşar kullandım . Yani 3 günde 1,5 hap aldım. Doktorum regli olana kadar iç demişti hemen etki göstermişti zaten . Regli oldum sonra da kan verdim hormonlara baktı galiba tam hatırlamıyorum . Diğer ayın sonunda da hamile olduğumu öğrendimYaaa çok sevindim hamile olana kadar ilacı kullandınız mı nasıl ilaçla hamilelik oldu peki
Evet canım . Ama doktorum regli olana kadar iç demişti benim 3. Günde heme reglim geldiği için bıraktım tabi . Sizin nasıl olur bilemem :)Sadece 3 gün üst işte yarım mı içtiniz
Reglken içme mi dedi ben günlük içiyorum ama dostinex değilEvet canım . Ama doktorum regli olana kadar iç demişti benim 3. Günde heme reglim geldiği için bıraktım tabi . Sizin nasıl olur bilemem :)
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin Hayırlı evlat olsunlarAy bana da umut oldunuz , ben 1.5 ay önce doktora gittim prlokaton 69 çıktı diğer hormonlarım iyiydi kistim falan da yoktu kilom, zararlı alışkanlığım da yok çok şükür doktorum çocuğun olmaz demedi ama ilaç verdi prolaktin hafta 2 kere ama bu hemde adetimizi kızlar düzene koyacagına aksine uzattı 15 gündür adet olamıyorum adet günü beklerken ovülasyon testi yaptım yumurtlama oldu hemde 2 kere yani inşallah bende hamile kalırım
Doktorlar çok farklı konuşuyor ya birine gidiyorsun sorun yok diğeri pco diyoİnşAllah canım Allah gönlüne göre versin Hayırlı evlat olsunlar
Dostinex i o zaman doktorum regl olmam için vermişti . Prolaktinim de yüksek olduğu için regli olamıyordum zatenReglken içme mi dedi ben günlük içiyorum ama dostinex değil
Ne güzel hemen etki göstermiş canım yaDostinex i o zaman doktorum regl olmam için vermişti . Prolaktinim de yüksek olduğu için regli olamıyordum zatenİlacı içtim prolaktinim düştü canım
Mrb doktor bana sadece 2 hap vermiş iki ay sonra gel demişti. Yeniden hap almaya gerek yoktur değil mi ? 28 çıkmıştı prolaktin benim. Çok yüksek değil demişti yinede hap yazmış bende onu içtim hafta da birdi. Reglimi bekliyorum. Reglime yakın göğüslerim agrirdi şuan ağrı magri yok 3 günüm kaldıprolaktinim 47 çıkmıştı . Test yaptırdığım doktor asla çocuğun olmaz dediaynı hastaneden başka doktora gittim bana dostinex verdi 3 gün yarımşar kullandım regli oldum ve o ay hamile kalmışım . Ama ben böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum şimdi yazdığınızda şaşırdım açıkçası çünkü benim aynen böyle oldu öğrendiğim de de 8-9 haftalıktı şuan 4 yaşına girdi
Biz 2 yıldır falan korunmadık . En son geçensene mart ayında 2. Çocuk için doktora gittim bana pcosun dedi ultrasonda gördüm de yumurtalarıDoktorlar çok farklı konuşuyor ya birine gidiyorsun sorun yok diğeri pco diyo
Stres yapma canım ne kadar desemde insanın elinde olan bişey değil amaNe güzel Allah bağışlasın. Valla ben bir aydır kullanıyorum henüz regl olamadım. Sizinkine göre yüksek diye mi böyle bilmiyorum ama çok rahatsız hissediyorum.
Evet şükürNe güzel hemen etki göstermiş canım ya
İnşallah canım aminİnşAllah canım Allah gönlüne göre versin Hayırlı evlat olsunlar
Canım hiç bilmiyorum ki dediğim gibi az pek hatırlıyorum bende doktorumun söylediklerini. 2020 -22 Hazirandı gebeliğimi öğrendiğimde . İlaç için onu yap bunu yap diyemem yanlış yönlendirme olmasın. Doktorun demişse iletişime geçip ne kadar daha kullanacağını sorabilirsin . Belki regli Olana kadar iç dye yazmıştır odaMrb doktor bana sadece 2 hap vermiş iki ay sonra gel demişti. Yeniden hap almaya gerek yoktur değil mi ? 28 çıkmıştı prolaktin benim. Çok yüksek değil demişti yinede hap yazmış bende onu içtim hafta da birdi. Reglimi bekliyorum. Reglime yakın göğüslerim agrirdi şuan ağrı magri yok 3 günüm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?