Bende bu ay kullandım doktor bana da korunma dedi çocuk istiyoruz bakalımMerhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Ben daha önce de kullandım. 200 üstüydü tam değer bile belirlenememişti ama 4 tane hapla 19a düşmüştü bir ay bile sürmedi düşmesi.Bende 5,6 aydır ilaç kullanıyorum canım en son 33 du şimdi kaç bilmiyorum merak ettigim
Şey 20,25 normalmdeger diyorlar acaba bu değere gelince gene hamilelik olmazsa ne yapacağım
Ne kullandınız ne güzel hemen düşmüşBen daha önce de kullandım. 200 üstüydü tam değer bile belirlenememişti ama 4 tane hapla 19a düşmüştü bir ay bile sürmedi düşmesi.
Yine dostinex kullanmıştım.Ne kullandınız ne güzel hemen düşmüş
Siz korunuyor musunuzBen de sordum. Prospektüs doğru adet görene kadar korunun sonra bırakın dedi.
4 hapi günlük tam mı içtinizYine dostinex kullanmıştım.
Evet henüz adet görmedim görene kadar korunmamı önerdi doktorum.Siz korunuyor musunuz
Ben de yarım yarım haftada bir alıyorum şu an bakalım düşecek miBende içtim ama haftada 1 yarım oda pek düşürmedi
İçmişsiniz düşmüş tekrar mı çıktı da düşmesini bekliyorsunuzBen de yarım yarım haftada bir alıyorum şu an bakalım düşecek mi
Yok ben haftada 1 yarım di ama burdakiker hep haftada 2 yarım içiyorlardı doktora tekrar gittim 3 ay sonra ilacı değiştirdi parlodel içiyorum su an ama günlük içiyorum tümTam anlatamamışım :) üç günde bir yarım tablet içiyorum daha doğru olacak.
Daha önce düştü dediğim 2 buçuk yıl evveldi. Sonra doğum kontrol hapı başlayınca o düzenledi ve hiç sorun yoktu. Hapı bırakınca tekrar yükseldi.İçmişsiniz düşmüş tekrar mı çıktı da düşmesini bekliyorsunuz
Kontrol etmek gerekiyor bana doktor 3 ayda bir gel diyor ben ayda 1 sıra buldukça gidiyorum duramıyorum kollarım morardı kan vermektenDaha önce düştü dediğim 2 buçuk yıl evveldi. Sonra doğum kontrol hapı başlayınca o düzenledi ve hiç sorun yoktu. Hapı bırakınca tekrar yükseldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?