Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 46 çıktı. Aralıkta 22’ymiş. İlaca başladım. Perşembe - pazartesi kullanıcam. (Yarım yarım 1 tane yani. ) sizde de sivilce ve meme hassasiyeti yaptı mı ?

Benim de 46 çıktı. Aralıkta 22’ymiş. İlaca başladım. Perşembe - pazartesi kullanıcam. (Yarım yarım 1 tane yani. ) sizde de sivilce ve meme hassasiyeti yaptı mı ?
Bende kullanmadan önce meme hassasiyeti çok yüksekti. Hatta iki üç gün ağrıdan elleyemedim bile. Ama ilaçla beraber rahatladım. Sivilce hiç olmadı

Bende de sivilce meme hassasiyeti olmadı bende parlodel kullanıyorum acaba niye dostinexe devam ettirmedi hamilelik düşünüyorsan parlodel kullan dedi bana da ilacı değiştirdi

3. tableti içtim bugün. Aşırı gaz, şişkinlik ve baskı var kasıklarımda. Patlayacak gibi hissediyorum. Adet olsam da kurtulsam artık.

Başka konuda gördüm, silik de olsa hamilelik şüphesi var sanırım. Umarım pozitif sonuçlanır :)
Ayy çok teşekkür ederim evet silik çizgi çıktı sabah tekrarlayacağım eğer pozitif çıkarsa uzun uzun anlatacağım prolaktin seviyem hafif yüksekti..

3. tableti içtim bugün. Aşırı gaz, şişkinlik ve baskı var kasıklarımda. Patlayacak gibi hissediyorum. Adet olsam da kurtulsam artık.
Kasıklarımdaki baskı ve şişlik çok fazlalaştı. Ağrı boyutunda artık. Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?

Kızlar mrb bende bu ay ilk defa prolaktin ilacı kullandım dostinex ama içinde 2 tane vardı yarım iç de denilmedi,korun ya da korunma da denilmedi bende korunmadim. 9 aydır bebek istiyoruz üç dört ay önce hormon testi vermiştim sonuçlarda skinti yoktu. Regl iken vereyim dedim zaten regl iken vereyim dedim bu ay da regl iken verdim sadece prolaktin yüksek çıktı o da 28.. doktor çok yüksek değil dedi ama yinede ilacı vermiş kullandım 2 taneydi zaten haftada bir içtim. Bu ilaç gebelik şansını mi arttırıyor ki neden bazılarında hemen gebelik oluyor. Benim adet degilken verdiğim değer 17 di ama onda eşim yanımda değildi ilişki olmadı. Acaba hep yüksek miydi ki benim eşim yanimda yoktu da ondan mı düşük çıkmıştı . Aklımda bir ton soru var. Hı diceksiniz çok yüksek değer değil yine diyede ister istemez etkilendim 8 aydır da gebelik olmayinca

Çoğu doktor 30dan sonrasını yüksek kabul ediyor. Hatta 50den aşağıya ilaç vermeyen çok doktor var. Stresle ve başka faktörlerle çok çabuk etkilenen bir hormon. O yüzden dert etmeyin bence.

Çoğu doktor 30dan sonrasını yüksek kabul ediyor. Hatta 50den aşağıya ilaç vermeyen çok doktor var. Stresle ve başka faktörlerle çok çabuk etkilenen bir hormon. O yüzden dert etmeyin bence.
Evet öyleymiş şaşırdım doğrusu.. hatta yediklerin bile etkileyebiliyormus hurma çok yemiştim o etkiledi galiba ama işte ilaç vermesi garip geldi bide çok güçlü bir ilacmis o dostinex

İlaç kullanman iyi takılma ilaca hamileleik
İçin değerin düşmesi gerekiyor kendiliğinden düşmesini beklersen uzun sürebilir düşüyor da çıkıyor da ilaçla düşsün hamileleige bi adim
Yaklaşırsın

Benimde en son 33 du ne oldu bilmiyorum ben günlük yütuyorum ama başka ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…